- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна
togava da ti e jivo i zdravo i vsi4ko nai naiПървоначално написано от VeSna
![]()
Aко си Катрин или Катерина ще бъде на теб :PПървоначално написано от mirkisss
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Има около 1 % при който хапчетата не предпазват и не действат - аз съм от печелившите... И незнам какъв е % да забременея само от предекуационна течност ... и да си уцеля овулацията... Но стана... Лекарката само каза, че е чувала за такива като мен, но не беше виждалаПървоначално написано от BlackWings
![]()
За всичко си има първи път![]()
И то все аз - карък ли съм, късметлия ли... Незнам вечеПървоначално написано от traka
![]()
Казах ти го и преди. Късмет е, за нищо друго не си мисли![]()
Честито! Пожелавам ти леко бременеене и едно сладко послушно съкровище!!!Първоначално написано от VeSna
Бтв медицина ли си или стоматология?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Може да е архитектураПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Толкова се надявах да видя колежка, решила да бременее и да учи.....тюх...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
ЕЕ честито! това че всички се радвват е прекрасноза съжаление..аз не съм следяла темите ти :С просто за6тото...рядко влизам..и имам един въпрос на колко години си?
Какво учиш?Първоначално написано от kalpazanka
Медицина. Защо питаш?Първоначално написано от sexita
![]()
Честито миличка дано всичко да е наред![]()
Да ти е живо и здраво детенцето![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Кажи ми, че имаш повече от 20 години, моля те!Първоначално написано от VeSna
Чеки малко е VeSna ти в предишната си тема дето беше закъснява ми след прием на противозачатъчни, ти казваш че си взела някакъв блистер за да ти закъснее меснтруацията, ми тогава как искаш да те предпазят като не са ти предписани от лекар бе ?? Ако греша поправи ме? Пила ли си редовно противозачатъчни??? Щото аз никъде не видях да си го казала това..Първоначално написано от VeSna
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Първоначално написано от bazzil
Е да взех, че ми всърши стария (дето си ги пиех редовно ) и исках да ми закъснее с още наколко дни - затова се наблъсках после със 15-тина хапчета за 3-4 дни... Иначе от няколко месеца бях (2-3) на противозачатъчни.... И така - или късмет или какър...
Първоначално написано от kalpazanka
Нито едното - инжинерна екология.... Простотия...
На 19 (сигурно ще ми липсва 1 месец за 20 докато родя...)Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Първоначално написано от VeSna
честитоаз смятам че е рано още все пак живота те първа започва за теб но щом всичко е ОК и сте щастливи другото не е важно
честито пак
![]()
И аз мисля, че е рано, но като е станало така - няма да си го убия, за тея 2-3 години за да се накефя... Има време + това аз не съм умряла, аз просто ще имам детеПървоначално написано от sapa91
Бабата ще го гледа 2 часа, а аз и мъжът ми ще излизем за по една бира
(не непрекъснато разбира се, но когато искаме ще можем )
4estitoПървоначално написано от iPurple
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахам, значи аз съм в грешка, извинявайПървоначално написано от VeSna
А тея противозачатъчни гинеколог ли ти ги предписа дето си ги пила 2-3 месеца..
П.П Ами живо здраво да се роди лека бременност и всичко най-добро![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!