Защо толкова искаш да ти показваме кви си ги ръсил из форума като доказателство?? Има ги, видели сме ги, правим си изводите. Дразниш, ежиш се и после бягаш да ревеш.Първоначално написано от tqnko
Казвам ти истината в монитора. Боли, но е факт.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нямах предвит че няма да отговориш,друго имах,но то няма значение сега.Първоначално написано от Raybeez
Разбира се,че конкретния случей е имало предизвикани действия,с които дори не съм запознат,подари факта че просто направих едно обощение с пример,че пост от еди какъв си сорт предизвиква определени реакции,които от своя страна презивикват еди какво си
Може този спорт да са презивиквани от такъв пост от страна на тянко или 3-то лице,но се започва от нещо Не целях да реша кой е винове, а да посоча че по такъв начин се започват ненужни за форума спорове,които водят до продължение в най-различни теми,което от своя страна прави предпоставки за осиране на теми. (с цел така да се каже да "отмъстиш" на някой и да пишеш след него във всяка тема,за това че той е тъп,независимо че темата примерно е за нещо си друго)
Пак като цяло говоря за всички потребители,един от последните хора във форума съм които ще цитира никове и ще казва,тоя-оня
стремя се да говоря за проблемите в обощена форма а хората от които зависи тяхното решаване сами да предприемат и да задълбаят как биха решили обощения проблем,принципно това се стреме неусшено да предизвикам![]()
А в конкретния случей съм нямал точно предвит,че предизвикваш спор,той може да е започнал преди 100 години не от сега
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Окей...Първоначално написано от tqnko
А сега пак ми прегледай поста в онази тема.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Определено не е неизбежно,винаги може да бъде намерен начинПървоначално написано от Raybeez
2006 като се регистрирах,за 2 злобни коментара бях предупреден и ми беше казано че модератор ми следи мненията и при продължение на заяждане с други потребители следва => бан :Д
Няма неизбежни неща,това че се стига до момент,в които всеки си позволява,не значе че неизбежно,надали някой от потребителите,които са повече от 2 години тук(най-малко и ти трябва да го знаеш),не биха отчели разликата![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Нй- добре да си решите споровете лице в лице или поне на лично.....така няма нищо да постигнете.
Люсито,стига си се мазнила...![]()
^ Значи всеки, който има мнение, по-различно от вашето, се мазни?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!