- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С кого ще празнувате Нова година?
Всяка година имам един и същ проблем - въпросът -Къде сме на НГ? винаги мн ме изнервя и вс имат големи претенции
и тази година е така
направо ми писна от вс
що за приятели сме ако не сме заедно по празниците?
4estno kazano i az o6te nz no sigurno 6te s1m u nai dobrata mi priqtelka s kompaniqta![]()
Is everybody going crazy?!?
Амии..ако нашите не ходят никъде..сигурно с тях, а ако излизат и не ни искат със сестра ми може с приятели да се събера![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
az 6te sum sama s gadjeto mi ..samo 2mata..![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
с вуйчови и братчедки![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
i az sam sus sy6tiq problem..emi i az vse oshte nz ... iskam da sam s edna fr obache neznaem kude? zashtoto u tqh nemoje w nas nqma da ni dawat da pieme i neznaeme i towa e golqm problem
nqkoi ako ima nqkfa ideq da mi pi6eE plsSss
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
уфф аз от толкова много оферти и накрая сиг ще си остана при нащепак ба маа му
то нищо не е сиг
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
В къщи ще съм с наще. Не ми е до купони, по празниците гледам да си почина, а не да се наторвам още повече.
С мъжа ми...може би вкъщи...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Най-вероятно с приятеля ми и компания![]()
OnLy God CaN Judge Me !
С приятели най-вероятно...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Със маика,татко,вуи4о,леля,брат в4етката и братов4етлата от Гърция и още хора сиг ... жалко само 4е ще е на тъпо място... >!![]()
Надявам се да се съберем някъде на някоя вила :§
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нямам си и на идея все още![]()
Брехх,самоаз мислех че съм преебван така,всичко е сигурно до последно и накрая ...празнувам с нащеho oh ho,за сега имам една оферта ама си е мизерия ..
Остави претенциите, ние за сега знаем само емсотнахождението, но не и кои хора ще сме...Да не говорим кфито сме говеда всичките, всичко ще стане на 31 рано сабахлянка...Най-вероятно скромно събиране от сорта на 6 човека... биричка, чипс, хубавата мусака на Крис'тус много чалга!
![]()
+1 ama samo na nova godina, a koledata si e semeen praznikПървоначално написано от t0nit0yy
С приятели .. ;]
Ще се събираме цялата компания-около 30 души![]()
![]()