.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Съществува ли приятелство между двата срещуположни пола?

Много хора твърдят, че само приятелство между двата пола не може да съществува, но аз лично имам много приятели момчета, с които съм изключително близка (но разбира се само в рамките на приятелството ).. Изкажете мнението си по този въпрос!! Ще ми бъде интересно!
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ot opit:tvurdo DA! S nai-dobriq mi priqtel sme zaedno ot 11godini,porastnahme zaedno,pole v edna kompaniq-lubovi,razo4arovaniq,zavur6vane-vsi4ko izjivqhme zaedno i produljavame da sme edin zad drug vupreki razli4nite ni puti6ta v jivota!NIKOGA ne sme imali uvle4enie edin kum drug!

Фен
    Град
    София
    Защо пък да не Само да държиш секса и любовта на разтояние

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Според мен е абсолютно възможно...
    Имам си един най-добър приятел и с него веднъж подхванахме тази тема и той ми каза: "Ще ми се някой ден да си намеря момиче като теб, с твоя характер и да може както с теб по цял ден да си лафим, да си се хилим и никога да не си омръзнем, ама не може, друга като теб няма, а аз в теб не мога да се влюба. Изпадали сме в какви ли не ситуации, познаваме се толкова отдавна, помагали сме си, карали сме се, просто не мога да гледам на теб като нещо по-различно от сестра."
    Е, и при мен е същото... И така е страхотно!
    The reasons of love... <3

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^i nie sme si kazvali su6tite ne6ta s nai-dobriq mi friend.i sum blagodarna na Gospod,4e toi e do men i moga da sum otkrita pred nevo vuv vsqka situaciq,postoqnno

absolutno suglasna sum s vas =) puk i kato se zamislq.. nqkoi ne6ta moje6 da kaje6 na nai-dobriq si priqtel, no ne i na gajeto si naprimer.. ne6tata sa korenno razli4ni. Vupreki 4e... dali moje da se opredeli kogo obi4a6 pove4e?
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

Град
    Страната на Чудесата
    Разбира се, че съществува! Даже момчетата са по-добри приятели от момичетата в някои случаи.
    Fighting for nothing is what you're born for.

Супер фен
    От опит ще каза ДА!Напълно е възможно .... и имам много момчета приятели и нищо повече м/у нас не съществува освен приятеството.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    а ти знаеш ли на тях какво им се върти в главата ?

смятам .. че е възможно д0 някъде .. но от там нататък .. от 1 от 2 те страни започва да се спотайва нещо .. малко по малко то прераства в някакво чувство .. което не може да се определи .. после разбирате за какво иде реч ... минал съм просто през тва ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    От моя личен опит.. казвам не!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Да, даже аз имам повече приятели момчета...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

В повечето ситуации приятелството м/y момиче и момче се превръща в любов или ако не в любов то просто привличане .. но пък има и изключения например ако между двамата няма никаква химия ..
    общо взето смятам че има такива случеи , но те са извънредни .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    мога да ви кажа че аз и една фр-ка си споделяме абсолютно всичко все едно сме брат и сестра така че по темата мога да кажа приятелството между двата пола е най-трайно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си