.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Обичам го..., но той не е за мен. :[

Имам чувства към най-добри си приятел, но не искам той да разбере, защото той всичко ми казва и знам, че изневерява на всяка, с която ходи. Знам, че той не е за мен и се опитвам да стоя далеч, за да го преодолея, но разбрах, че е казал на моя приятелка, че може и да ме харесва и сега не знам какво да направя. Наясно съм, че ако имаме връзка, то тя няма да издържи дълго и само ще се нараним, но сега също много ме боли, когато той ми разказва за всичките момичета около него и напоследък много се караме, защото когато започва да говори за тях, аз все избухвам. Мисля си, че решението е да го заменя с друг. Тези дни срещнах едно момче, което много ми харесва, но той даже не ме познава. Как да го накарам да поиска да се запознае с мен и да се опознаем? Учим в едно училище, а неговата най-добра приятелка е моята най-добра приятелка, с която се скарахме преди известно време, което не улеснява много нещата, но все пак имаме общи приятели. Та какво трябва да направя за да се сближим?

Фен
    Град
    София
    Какво по - лесно Сдобрряваш се с приятелката си. А що се отнася до момчето тя трябва да помогне (ако ти е приятелка де).

Да, но не знам дали ще успея да забравя най-добрия си приятел.. А и веднъж бях споменала на това момиче, че ми харесва нейния приятел, а тя каза "Може да е хубав, но не си заслужава, прекалено лош е за свястно момиче като теб!"

Фен
    Град
    София
    Практиката е показала, че всеки може да бъде забравен
    А вече дали ще вярваш или не на приятелката си ... зависи от теб !

Град
    Сливен
    Еми ако неможеш ти лично да се запознаеш със него накарай вашите общи приятели да ви запознаят.Успех
    Get what you can and never get back

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Еми ако неможеш ти лично да се запознаеш със него накарай вашите общи приятели да ви запознаят.Успех
    Мхмммммммммм

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Да.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Ми опитах се, ама вече се отчайвам и ся ми е много гадно Значи днес само се засичахме по коридорите с това момче, ама един негов приятел много ме дразни и почнах да се разправям с него и тогава се появи момчето дето го харесвам и почна да ме псува и на мен ми стана супер гадно и после пак се засякох с него и приятеля му и той ми вика остави го намира и аз казах "Защо?!" и той вика "Ей така щото аз ти казах!!" Не знам кво да направя, че да не ме мрази..

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Пфф,не се занимавай изобщо с тоя,ако наистина харесваш най-добрия си приятел,по-добре му кажи,защо иначе след тфа ще се чудиш кфо е можело да стане и т.н.Пък ако сте истински приятели,не би трябвало факта,че го харесваш да ви попречи да си останете фрс
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Ми той сега си има гадже, ама и да нямаше, не искам да ходя с него, защото както казах, повече от ясно е, че рано или късно ще ми изневери, затова исках да пробвам с другото момче, ама явно и с него няма да стане...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Мн точно!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си