.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Keith(2008)

Keith(2008)

Keith

Режисьор : Todd Kessler
    Сценарий : David Zabel
    Продуцент : Rebecca Hobbs
    В ролите : Jennifer Grey, Elisabeth Harnois, James Applebury, Tabitha Brownstone, Victoria Chalaya
    Държава : USA
    Година : 2008
    Времетраене : 92 мин.
    Жанр : Драма, Романтичен

"Любовта е сила, която не можеш да кантролираш". - Историята се върти около популярната сред връстниците си 17 годишна ученичка от горните класове на гимназията Натали (Елизабет Хернойс), която мисли, че е наясно с живота, докато не среща и не се чувства привлечена от новия ученик Кийт (Джеси Маккартни). Първоначално тя е подразнена от новия си партньор в лабораторните упражнения от часовете по химия и е изумена от това, че той малко се интересува от нея. В края на краищата обаче, си пада по него и открива, че момчето крие тъмна тайна с трагични последици...

Trailer

Лично мнение:
    Както някои са забелязали напоследък правя теми за едни от любимите ми филми,и днес се сетих за този
    и се чудех как не съм се сетила за него!Това не е тъп,лигав и романтичен тийнейджърски филм,а много повече особено за мен.
    Отначало се съмнявах че ще ми хареса,защото аз симпатизирам на Джеси МкКартни,но не бях сигурна в актьорските му способности,но
    ако гледате този филм,ще разберете че има потенциал момчето.
    И така това е филм,който ме докосна,и промени гледната ми точка може би за всичко.Така добре беше направен че може да се каже че
    преживях до голяма степен чувствата на геройнята и найстина всичко беше много добре.
    Надявам се и на вас да ви хареса.
    [/b]

Наистина интересен филм. На мен лично много ми хареса.

Град
    40 Miles from the Sun
    ХАХАХАХА, Джеси МакКартни! ;дд Бях му фенка като бях на 10-11 години. ;д Филма сигурно ще е цифра лигав.

Град
    In Your Dreams...
    Това, че Джеси играе в него въобще не го прави лигав! Да, и аз не харесвам Джеси МакКартни, нито лигави филмчета, но този много ми хареса и идеята е мн добра.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Супер фен Аватара на iPurple
    От доста време съм го дръпнала, но все още не съм го гледала.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Okinawa
    Нищо особено.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Страшно филмче

Ми на мен ми хареса-нещо като "A walk to remember",само че в случая момчето умира...
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

A walk to remember[/b]
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Както сигурно повечето от вас са зазбелязали, напоследък са ужасно малко хубавите филми, които излизат. А това, естествено, е страашно кофти! Още по-кофти е, че "малцинството" яки ленти са недоизпипани! Идеите, замисълът и всичко може да ги бива доста, но само с още малко труд резултатът би могъл да бъде зашеметяващ!
    Това го включвам в почти всяко свое изказване за някой нов филм напоследък. Не знам как и защо, но от доста време постоянно цивря на филми...И по това колко съм плакала отчитам дали филмът е хубав На "Кийт" май бая си поплаках,значи - бива си го! И мисля, че е много по-добър от "А Walk To Remember"-мое си мнение, де Хубаво е да го гледате, заебете факта, че в старинга е Джеси Макартни Пък и момчето си има вид,не смея да давам преценка за актьорски умения, но май се справя.

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Мега фен Аватара на Blab
    Джеси хич не е зле попринцип. Вярно, мазничък е, ама и Лео е такъв, но пък не може да му се отрече, че играе.
    Нес., пусни няк'ва тема за ревюта на хубави филми, така е много разпиляно, някак.

Град
    Париж
    Филма не ми хареса,но определено успя да ми скапе настроението.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia

Re: Keith(2008)

Цитирай Първоначално написано от нес.
    Keith

Режисьор : Todd Kessler
    Сценарий : David Zabel
    Продуцент : Rebecca Hobbs
    В ролите : Jennifer Grey, Elisabeth Harnois, James Applebury, Tabitha Brownstone, Victoria Chalaya
    Държава : USA
    Година : 2008
    Времетраене : 92 мин.
    Жанр : Драма, Романтичен

"Любовта е сила, която не можеш да кантролираш". - Историята се върти около популярната сред връстниците си 17 годишна ученичка от горните класове на гимназията Натали (Елизабет Хернойс), която мисли, че е наясно с живота, докато не среща и не се чувства привлечена от новия ученик Кийт (Джеси Маккартни). Първоначално тя е подразнена от новия си партньор в лабораторните упражнения от часовете по химия и е изумена от това, че той малко се интересува от нея. В края на краищата обаче, си пада по него и открива, че момчето крие тъмна тайна с трагични последици...

Trailer

Лично мнение:
    Както някои са забелязали напоследък правя теми за едни от любимите ми филми,и днес се сетих за този
    и се чудех как не съм се сетила за него!Това не е тъп,лигав и романтичен тийнейджърски филм,а много повече особено за мен.
    Отначало се съмнявах че ще ми хареса,защото аз симпатизирам на Джеси МкКартни,но не бях сигурна в актьорските му способности,но
    ако гледате този филм,ще разберете че има потенциал момчето.
    И така това е филм,който ме докосна,и промени гледната ми точка може би за всичко.Така добре беше направен че може да се каже че
    преживях до голяма степен чувствата на геройнята и найстина всичко беше много добре.
    Надявам се и на вас да ви хареса.
    [/b]
    Obojavam tozi film!!!Otkakto go gledah,oficiakno e v spisaka s lubimite mi filmi.Imam 2 dumi za nego i pove4e ne mu i trqbvat - Adski Vazdeistva6t.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Страхотен филм!

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Страхотен филм!
    +1.... влезе ми в класацията за най-добри филми :P :P
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Изкушихте ме! Утре ще го дръпна..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Доста сериозен филм,но на мен не ми допадна особено много
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Велико Търново
    преди малко го дръпнах и след малко ще го гледам...
    Руса кукличка

Няколко пъти си го пусках ама така и не ме заинтригува,че да го изгледам целия.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Велико Търново
    не разбрах как точно завършва?
    какъв е края?
    и този Кийт е супер гаден.Ужасен непукист.
    И все пак как завършва филма?
    Руса кукличка

Град
    Sofia
    Ami,okazva se,4e Keith e bolen ot levkimiq i zatva nakraq zapo4va da q otbqgva.Ne iska tq da razbere i da se sasipe kogato toi umre.No tq otkazva da go ostavi na mira i nakraq razbira za bolestta mu. Sled tova toi prosto umira,no samiq krai na filma e napravo genialen,adski vazdeistva6to e naistina.Kakto i da ti go razkaja,nqma da e sa6toto...

P.S:Izvinqvam se na tezi,koito ne sa go gledali...
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Велико Търново
    блгодря ти за пояснението,но аз не знаех ,че умира.
    Къде показват ,че е умрял?
    Руса кукличка

Град
    Sofia
    Ami te ne go pokazvat,kogato umira,no se podrazbira...I taka tova e v ob6ti linii.Samo,4e az razbrah,4e si gledala filma?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sanguis
    Ми на мен ми хареса-нещо като "A walk to remember",само че в случая момчето умира...
    е, че то и в A Walk TO Remember момичето също умира, така че..

Иначе филма е доста въздействащ, може да те накара да се замислиш за доста нещо. На мен лично ми хареса. Доста е добър...

"небето е граница! " ...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    Ami te ne go pokazvat,kogato umira,no se podrazbira...I taka tova e v ob6ti linii.Samo,4e az razbrah,4e si gledala filma?
    да гледах го,но накрая нещо не схванах какво стана
    мерси за инфото
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си