.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Колко време може да издържи таква връзка?!

Та така на вас случвало ли ви се е да се хванете с някой от друг град,смисал виждали сте се,но можете например много рядко..и писвало ли ви е ?!Как скъсвате с човека?!
    Та вие сте
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

един познат "ходи" с някво момиче от Варна вече 3 месеца..сега по Коледа щели да се срещат така че зависи от хората де...но според мен това ходене без дори да са се виждали на живо (все още) не е нищо сериозно.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Бившият ми беше от Стара Загора, аз от София. Виждахме се почти всяка събота в Пловдив, ходихме 4 месеца. Накрая скъсахме защото той се бил изморил от пътуване и още куп глупости... Но такава връзка може да съществува само ако нито единият от двамата няма съмнения какво прави другият, когато няма ревност и когато и двамата са напълно сигурни, че са готови да правят компромиси и пътуват колкото е нужно.

Една връзка от разстояние винаги ВИНАГИ боли .. От опит го казвам. Колкото и голяма да е любовта винаги ще има някой , който ще го боли . И такава връзка не може да продължи дълго. В различни градове сте, срещате се с различни хора и скоро единия от вас осъзнава, че просто няма смисъл. И в повечето случаи наистина е така . Просто няма смисъл. Такава любов може да съществува само и единствено с цената на много сълзи , нерви и безсънни нощи, защото разговорите по телефона и смс-ите не са достатъчни .

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    sarnica
    em da ti kaja az hodq s momche ot moqt si grad no toi uchi v Sofiq i se vijdame prez polovin mesec no i dvamata si imame doverie i sme mn shtastlivi
    :P

Голям фен
    ако се обичате истински ..." за любовта граници няма " , но в някой случаи " Любов от растояние не е любов " помисли в коя ситуация спадаш ;]

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Една връзка от разстояние винаги ВИНАГИ боли .. От опит го казвам. Колкото и голяма да е любовта винаги ще има някой , който ще го боли . И такава връзка не може да продължи дълго. В различни градове сте, срещате се с различни хора и скоро единия от вас осъзнава, че просто няма смисъл. И в повечето случаи наистина е така . Просто няма смисъл. Такава любов може да съществува само и единствено с цената на много сълзи , нерви и безсънни нощи, защото разговорите по телефона и смс-ите не са достатъчни .
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

и аз имах такава връзка
    то дали беше връзка да се виждаш с някого един път в месеца
    много тъпо
    беше кратка връзка не издаржах,той ревнуваше пак и аз не изпитвах нищо към него но много късно го разбрах ,защото когато не виждаш някого го идеализираш в съзнанието си а когато си с него на живо разбираш че не е такъв какъвто е в съзнанието си и се разочароваш и после осъзнаваш че не харесваш този човек както ти си мислиш
    незнам така е било за мен незнам за вас,жинаги има изключения все има хора който са далеч един от друг а се обичат
    просто аз не одобрявам такава връзка,но това си е мое мнение

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    оф имах лятото една такава връзка..момчето беше от Плевен...
    та аз имах там баба и дядо...и си ходих за панайра..и той идваше до Русе с влака.. амааа не ми се занимаваше с глупости и го зарязах по skype... ;d
    малко долно..ама ко да се прави... : )

Аз имах големи притеснения относно това като ме приеха да следвам в Пловдив, че моя приятел остава тук и ще се виждаме най-много два дни седмично, а бяхме свикнали нон-стоп заедно. И да ви кажа нещата доста се промениха от разстоянието, но ето че при всеки възможен случай аз се прибирам, а и се научихме да си вярваме с времето. Всичко зависи от хората- ако се обичат разстоянието нищо не може да им отнеме!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не ми се е случвало..
    Когато имам една връзка искам тя да е пълноценна
    Да се виждаме редовно, когато имам нужда от него да може да е до мен, а не да ме подкрепя само онлайн или по телефона ..
    За мен такива връзки нямат перспектива, макарче всяко правило има изключения
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    somewhere over the rainbow
    Да,в миналата ми връзка.Беше кофти и не се получи.Понякога си мисля дали не можех да направя нещо по въпроса,но...нее,едвали.

Град
    Горна Оряховица
    Зависи от хората, зависи и от ситуацията. Ходила съм с момче от друг град, даже не беше много далеч, но се виждахме 1, максимум 2 пъти седмично, все аз ходех при него, не можел да си зарязва приятелите заради п**** - не е трудно да се сети човек, че не издържахме много.
    Сегашният ми приятел е студент, виждаме се само като се прибира петък, събота и неделя, понякога става така, че прескачаме седмица, защото или аз съм някъде, или той... Но в общи линии за сега нещата вървят. Постоянно се чуваме по телефона, чатим и т. н.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    Не, не ми се е случвало..
    Когато имам една връзка искам тя да е пълноценна
    Да се виждаме редовно, когато имам нужда от него да може да е до мен, а не да ме подкрепя само онлайн или по телефона ..
    За мен такива връзки нямат перспектива, макарче всяко правило има изключения
    +1

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Колко време може да издържи таква връзка?!

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Та така на вас случвало ли ви се е да се хванете с някой от друг град,смисал виждали сте се,но можете например много рядко..и писвало ли ви е ?!Как скъсвате с човека?!
    Та вие сте
    Имах връзка с момиче от Плевен, а аз съм от София. Връзката ни продължи 18 месеца и не приключи заради разстоянието.

Зависи си супер много от хората и това дали се обичат.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    От такива връзки смисъл няма... Само си губиш времето

Ако наистина има любов(истинска любов,не някава измислена...да си тръгнал с някой вчера и вече да се обичате,това са глупости)значи може да съществува такава връзка.Накрая,ако издържи връзката ви докато станете самостоятелни може да живеете заедно или единия да се премести в града на другия.Варианти много,както и възможности.Въпроса е в чувствата.

Град
    РЮАР
    oooo то много любов има като се запознаете по скайпа да знаете !

Супер фен
    Зависи от хората,от ситуацията...
    Аз имам такава връзка повече година.Идва при мен всяка неделя,а скоро ще се премести тук. Отношенията ни са перфектни,никога не е имало проблеми между нас (като изключим разстоянието).
    За мен има смисъл...знаех,че ще е трудно и ще продължи дълго,но все още го искам и чакам.

Няма отговор ''не може'' да има такава връзка... както виждате - изключения има винаги

Град
    тhe middLe of nowhere
    Няма да издържите дълго време заедно..
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Враца
    Бе тва, че при вас не се е получило не значи, че и при другите няма да стане
    еlsy

Та вие сте
    Такива връзки НЯМАТ бъдеще.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Враца

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Та вие сте
    Такива връзки НЯМАТ бъдеще.
    Не бъди толкова категорична! Има си много изключения, особено в днешно време
    еlsy

Може и така да е.. просто аз съм се парила от такива неща и затова съм толкова скептично настроена.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си