- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Pagemaker 6.5
Пиша тази тема защото правя училищния вестник,но ми е за първа година и не разбирам много за това искам да ви попитам за някакви трикове с програмата за да го разнообразя.Бих ви го показала но не разбирам от компютри и не мога.Ако е много наложително да го видите обаче, ще видя какво мога да направя.Благодаря предварително.
На тая програма много доверие и нямам и за това винаги сама си пиша кодовете, ако ще права нещо. Ти кажи какво искаш (горе-долу) и какво можеш за сега.![]()
Оххх!Сложен въпрос.Ами...ако с повечето неща се справям горе-долу(поне аз така си мисля)То имам малки проблеми с шрифтовете.
Ако можете да ми помогнете,моля.
![]()
тя говори за Adobe PageMaker 6.5 не за web page makerПървоначално написано от m3talmania
та по въпроса ако сериозно ще се занимаваш вземи си пълния справочник за адоби пейдж мейкър мисля че беше 7 лева някъде. аз го имам, но непомня колко струваше. има си и диск към него и доста ще научиш.
Благодаря,точно за това става на въпрос.(моя грешка че не поясних за какво става дума)Първоначално написано от miroslavtn
![]()
няма проблеми то в нета ресурсите за тази програма са ограничени. потърси в гугъл "adobe pagemaker tutorials" и излизат доста резултати.