.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Pagemaker 6.5

Град
    Видин

Pagemaker 6.5

Пиша тази тема защото правя училищния вестник,но ми е за първа година и не разбирам много за това искам да ви попитам за някакви трикове с програмата за да го разнообразя.Бих ви го показала но не разбирам от компютри и не мога.Ако е много наложително да го видите обаче, ще видя какво мога да направя. Благодаря предварително.
    This is my place www.prize.bg/molika

На тая програма много доверие и нямам и за това винаги сама си пиша кодовете, ако ще права нещо. Ти кажи какво искаш (горе-долу) и какво можеш за сега.

Град
    Видин
    Оххх!Сложен въпрос.Ами...ако с повечето неща се справям горе-долу(поне аз така си мисля )То имам малки проблеми с шрифтовете. Ако можете да ми помогнете,моля.

Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    На тая програма много доверие и нямам и за това винаги сама си пиша кодовете, ако ще права нещо. Ти кажи какво искаш (горе-долу) и какво можеш за сега.
    тя говори за Adobe PageMaker 6.5 не за web page maker
    та по въпроса ако сериозно ще се занимаваш вземи си пълния справочник за адоби пейдж мейкър мисля че беше 7 лева някъде. аз го имам, но непомня колко струваше. има си и диск към него и доста ще научиш.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от miroslavtn
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    тя говори за Adobe PageMaker 6.5 не за web page maker
    та по въпроса ако сериозно ще се занимаваш вземи си пълния справочник за адоби пейдж мейкър мисля че беше 7 лева някъде. аз го имам, но непомня колко струваше. има си и диск към него и доста ще научиш.
    Благодаря,точно за това става на въпрос.(моя грешка че не поясних за какво става дума)

няма проблеми то в нета ресурсите за тази програма са ограничени. потърси в гугъл "adobe pagemaker tutorials" и излизат доста резултати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си