- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Който е загубил животно да влезе тук
МОЛЯ ВИ НА КОЙТО МУ Е ПОЧИНАЛО ЖИВОТНОТО ДА МИ ПИШЕ КАК ДА ГО ПРЕОДОЛЕЯ![]()
camp rock is the best
Еми не е леко, няма как да го преодолееш просто така, с времето ще ти поолекне, но на първо време просто гледай да не се разстройваш само допълнително.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Губила съм, да.
И то цели 2 живота! Лило и Стич, милите ми хамстерчета. :/
Лило си падаше канибал..леко поизяде Стич.
Хах, гадно ми беше, определено.. Взеха ми нов, не ми хареса и ако не се лъжа го върнахме..
Ама виж сега..има разлика ако ти е починал хамстера, защото предполагам съвсем друго е да загубиш куче/котка..
хамстера ми по4ина и по цял ден рева като се сетя за празния аквариум и незнам дали да си вземем нов каак ще ми е по добре или по зле
camp rock is the best
Не си взимай. Никое следващо животно не може да замести първото както си трябва.
колко време горе доло живяха вашите хамстерчета моя живя само 1 месец при мен а в зоо магазина май още 1 или 2 месеца и от какво може да е умрял като беше малък
camp rock is the best
На моята приятелка хамстера й роди и си изяде бебетата и тя вместо да изпадне в депресия двете се смяхме дружно.Първоначално написано от Decu
![]()
Към авторката:
И аз съм претърпяла загуба на животно (и то не само едно, но изключвам прасетата, кучетата, котките и патиците на село)
Общо взето всичко идва и си отива.
Минаха 5 години от загубата на Сузана ми, чесно казано изобщо не мога да си спомня какво ми е било, ама и аз ревах като откачина...
А след загубата на Чочо ревах около месец. Ама от чочо минаха 13 години и сега се чувствам по-добре.
А ти не се притеснявай, след 20 години няма и да си спомняш за този случаи..
моля ви кажете ми как да ги гледам по добре за да не умрат след 2 месеца и да си взема ли друг
camp rock is the best
да ама след 20 години а в следващите 2 или 5 кво да прая ще откача и да си вземам ли друг тва ми е проблема другият ще ме утеши ли или като умре и той ще ми стане много по гадно и как да ги гледам по добре за дан е умират бързо плс кажете ми![]()
camp rock is the best
^ че хамстерите да не живеят по 8 века бе момиче!
Попринцип винаги когато си вземаш някакво животно, то би следвало да си изцяло подготвена за една евентуална смърт, иначе за кво ти е тва животно ако не моеш едно погребение кат хората д аму направиш и да преодолееш загубата му.
У! На хамстерите, щото мрат бързо.
Виж, хлебарки ако си вземеш няма да имаш проблем със смъртта им, тъй като всекидневно ще те изненадват с нови малки бебе-хлебарки.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
че хамстерите да не живеят по 8 века бе момиче! не не живеят 8 века ама поне 8 месеца не могат ли ?![]()
![]()
горкото ми хамстерче
camp rock is the best
Моите си поживяха година и половина - две.![]()
a az 6 bqha semeistvo i bqha albinosi stra6ni lica ama kotkata gi zadu6i si4kiteПървоначално написано от Decu
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Губила съм няколко..
Последно през август умря кучето ми което го имахме 8 години...
Голяма мъка беше.
Преди месец обаче си взехме друго и е супер сладур![]()
Ми...последно помня папагала и една мишчица,като за животни,които са живяли в апартамента ми.Иначе и ая други.Мишката умря най-скоро.Имах я десет дена,ревах 2 седмици![]()
sega ako si vezma drug hamster kato umre i toi po tajno li 6te mi e ili ne neznam vaob6te kvo da praq da si vzemam li drug neznam 6te s eprasna samo pla4a![]()
![]()
![]()
camp rock is the best
ama kva mi6ka be hamster ilii mi6ka moito si be6e hamster4e![]()
![]()
![]()
camp rock is the best
Ами то хамстерите не живеят по много. Мисля, че максимума на живота им беше 2 години някъде, 3 най-най-много.
Но вчера бях много, много разочарована... Влизам в един зоо магазин, аквариумите на хамстерите бяха на земята, а вратата беше отворена... Беше ужасна гледка, хамстер да понася студ? От ужасните условия в които са гледани, доста трудно да поживее повече от седмица, примерно...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
На мен ми умря костенурката, много си я обичах...
От тогава не искам никакви животни в нас...
Щом за една костенурка не можах да се погрижа добре...
nicolepcd
slun4ice, я разкажи за костенурката, моля тее!![]()
![]()
Имах един котарак, много си го обичах- беше при баба ми и дядо ми иии дин ден просто не се върна- впоследствие разбрахме, че кола го сгазила. Доста си поплаках, и сега ми е гадно. Имам сега друг котарак, но не е ъщото- липсва си ми Маринчо и не може да го замени новият.
Ми...костенурката ми избягаПървоначално написано от Loshotia
![]()
![]()
Нормално е да ти е тъжно. Естествено, можеш да вземеш нов хамстер, но трябва да си с ясното съзнание, че рано или късно ще се разделиш и с него. Ако смяташ, че няма да можеш да го преживееш не вземай каквото и да е ново животно. Но във всеки случай не се надявай, че следващото ще замести първото. Никога няма да е същото!
Слънчице, намери ли кученцето, което търсеше?
Хора умират, а вие правите теми за животни...
Умирали са ми кучета, е преодолява се, купуваш си ново.![]()
Ми не...Първоначално написано от babity
Взехме си Хофаварт блонд обаче и много се радвам. Супер дива е тая кучка! Аз такова чудо на природата като нея не съм виждала![]()
mnogo mersi na babity mislq da ne si vzemam 6toto kato umre i toi mngo 6te se obvinqvam i nqma da moga da go prejiveq vsi4ki mi vikat 6te si vzeme6 novo i taka natataka no to nqma da si predi6noto mi hamster4e
camp rock is the best