.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Град
    Велико Търново

Може да ме помислите за луда,но искам да споделя нещо!

Значи днес имахме час по английски и аз гледах една снимка,при което госпожата дойде и взе да ми дърпа телефона от ръцете.Аз милиони пъти съм казвала,че телефона си не го давам,защото е лична вещ,но тя не го разбра..Та продължи да ми дърпа телефона докато успя да го отскубне от мен и ми счупи нокътя.При което аз побеснях(рядко се случва да правя нещата които ще опиша след малко)и казах нали,че ми е счупила нокътя и бях бясна и си взех тетрадката и я метнах на земята и химикала ми хвръкна до най-предната маса(сядам на 4-та маса) и си взех тетрадката,а учителката отиде и си седна на бюрото и ми остави телефона в единия ъгъл.Аз отидох взех си химикала телефона и бележника(които още вчеря ми беше взела).След което момчето което сядаше до мен се премести и целия кля се заливаше от смях.Аз се разплаках а вътрешно кипях и си мислих как и вадя всеки нокът,как и чупя пръстите и прочие...Та седях си аз и си плачех вътрешно всичко в мен гореше,а въпросната учителка и едно извинявай не ми каза...Та едно момиче което седя пред мен взе да ме успокоява и ми каза,че нокътя пак ще израстне ала бала при което аз отвърнах,че няма да си изтощавам ноктите заради това,че някои ги е счупил(всички бяха млъкнали в този момент и се чуваше само моя глас)и след това всички пак избухнаха в смях..учителката се държа абсолютно неправилно с мен и един път мина покраи мен и ми каза ако искам да отида до тоалетната,след това мина пак и каза "аз съм"(всички избухнаха в смях и казаха внимавайте с главата й(в смисъл,че ще я ударя или нещо такова)и на мен ми идваше да я мацна направо )та след това мина още веднъж и каза ако искам да отида до тоалетната.През това време аз си бях извадила телефона и написах 2-смс-а защото направо щях да лудна..като тя пак взе да говори,дали съм си извадила телефона,че да я дразня и някви такива..аз ест нщ не казвах,а класа умираше от смях а на мен ми ставаше още по гадно и си мислех в това време дали не е по-добре да се преместя в друго училище...Та след като свърши часа аз си прибрах нещата,въпросната учителка каза "може ли да поговорим" аз казах "не" и излязох от стаята.(през часа взеха да се ебават и трябваше да кажат някакво изречение и един от учениците каза "Майка ми си счупи нокътя вчера"(ама на английски ест)при което въпросната даскалка каза не се подигравайте на чуждото нещастие)Та тя самата едва ли не ме изкара луда,а и класа..та накрая не ми беше толкова за нокътя отколкото за отношението към мен и за унижението от страна на целия клас!

Не искам съвети или нещо подобно(ако имате да кажете нещо кажете),Просто искам да кажете какво мислите за постъпката ми и изобщо цялата история!И моля без неумесни коментари или нещо от рода луда си ...(тва си го знам ),

Та чакам да изкажете какво мислите за цялата случка!

е не си луда,обаче учителката се е почувствала засегната от това,че си правиш нещо на телефона в часа й...най-добре се извини,че ще вземеш да си имаш проблеми с нея по-натам..
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от raichEbaichE
    е не си луда,обаче учителката се е почувствала засегната от това,че си правиш нещо на телефона в часа й...най-добре се извини,че ще вземеш да си имаш проблеми с нея по-натам..
    Aма и тя трябва да ми се извини счупи ми нокатя(бтв от класа зеха да се ебават,че ще ми дължи нам си колко лева за ноктопластика)аз може да мацня някои лицемерно извинение,ама тя оставя само да вземе да ми прави и проблеми

ама не забравяй,че тя е даскалката и на нея биха повярвали квото и да каже за тебе...ти се извини,щото и аз мин година се бях сдърпала с математичката и се държа гадно не само с мен,а и с целия клас,докато не се извиних

Град
    Велико Търново
    Значи трябва да залепя едно "Извинявайте госпожо,че избухнах така"Мале най-много мразя така да става,да не съм изцяло виновната и да трябва да се мазня...

е няма да се мазниш бе отиваш преди или след часа и там нали се извиняваш нещо,ако искаш не я чакай да ти отговори...може да е искала тя да ти каже нещо,кат те е викнала,ама ти си я резнала

И това всичкото заради един нокът?Да се разревеш за счупен маникюр?!?Доста лигаво..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А бе може да й кажеш - Извинявайте, че така реагирах няма да се повтори.
    И следващият път изчакай да свърши часа и тогава пиши смс-и и гледай снимки

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    И това всичкото заради един нокът?Да се разревеш за счупен маникюр?!?Доста лигаво..
    Счупен маникюр,умижението от страна на класа и учителя,и гадното поведение от страна на всички от класа включително и учителката!Лигаво може би да.

Ама ти сама си си го направила!Това да си ровичкаш в телефона по време на час си е чисто неуважение към учителя!Заслужила си си го.

Град
    Велико Търново
    Ама ти сама си си го направила!Това да си ровичкаш в телефона по време на час си е чисто неуважение към учителя!Заслужила си си го.
    Ми аз си ровичках след като свърших с упражненията,абе няма да се оправдавам..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    тва че си се разревала за нокътя наистина е тъпо,но и на мен ми става спр тъпо като почнат да се заяждат пред целия клас..не знам кво толкова целят,ако имат да кажат нещо нека да е лично..изключително неприятно е тва.. съчувствам ти и в мойто даскало има супер странни гарги..
    in defense of our dreams...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Счупен маникюр,умижението от страна на класа и учителя,и гадното поведение от страна на всички от класа включително и учителката!Лигаво може би да.
    Така се станало, защото си се разревала, заради нокътя. Според мен наистина е малко лигаво. Все пак щом имаш клас идиоти, значи е трябвало да очакваш подигравки от тяхна страна.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    тва че си се разревала за нокътя наистина е тъпо,но и на мен ми става спр тъпо като почнат да се заяждат пред целия клас..не знам кво толкова целят,ако имат да кажат нещо нека да е лично..изключително неприятно е тва.. съчувствам ти и в мойто даскало има супер странни гарги..
    Знам,че е тъпо да се разрева за нокътя,ама то след като стана тва сички зеха да ме гледат и да се кикотят и ми стана по-гадно за отношението на класа,как ме гледаха и се скасваха от смях...и през целия час си шушукаха и умира от смях даже и госпожата умираше от смях след като виждаше,че ми беше много гадно...ми то пък поне малко уважение да бяха проявили,на тях нямаше да им е приятно ако се случи нещо с тях и сички да се хилят и да те гледат странно и да се скъсват от смях..

Аз също не бих си замълчала, пък да не говорим да и се извинявам НИКОГА. За някои може да е лигаво, но е нормално да се ядосаш и да и вдигнеш скандал. Защо всички казвате че се е държала с неуважение, сигурна съм че всеки един от вас би се ядосал. Учителите точно защото са такива си позволяват много неща. Не си луда, според мен това е напълно нормално, аз в този случай бих и вдигнала скандал без да се интересувам от мнението на другите

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Аз също не бих си замълчала, пък да не говорим да и се извинявам НИКОГА. За някои може да е лигаво, но е нормално да се ядосаш и да и вдигнеш скандал. Защо всички казвате че се е държала с неуважение, сигурна съм че всеки един от вас би се ядосал. Учителите точно защото са такива си позволяват много неща. Не си луда, според мен това е напълно нормално, аз в този случай бих и вдигнала скандал без да се интересувам от мнението на другите
    Ох един човек да сподели това което мисля и аз

Иначе за класа ми незнаех,че са идиоти,ама то бива и небива уважение ама чак толкова(8 клас съм в ново училище от скоро съм с тях) има хора с които се разбирам перфектно да кажем,ама то пък ебаси отношението...Някои ден когато и на тях им се случи нещо ддаже и дреболия да е да видим как ще се чувстват акоцелия клас зпочне да им се хили

Не им се ядосвай просто още не сте се опознали, нормално е да се правят на интересни. И аз миналата година в 8 клас се карах с повече от половината хора от класа защото ме мн дразнеха, но сега се разбираме супер. А на даскалите истериите хич да не ти правят впечатление, защото ако им се ядосваш и им траеш ще ти се качът на главата. А класът ти наистина са постъпили много гадно като са ти се присмивали, но да не ти пука

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    ми то пък поне малко уважение да бяха проявили
    Ако искаш хората да те уважават, трябва и ти да ги уважаваш. Къде ти беше голямата уста за уважението, докато си гледаше снимката на телефона? Аз, ако бях на мястото на учителката, нямаше да ти върна телефончето - ако си го искаш, с мама и тате на училище, да им обясниш какво правиш, докато те си мислят, че издържат ученичка. И не се оправдавай с това, че си била готова с упражненията - като си свършила, питаш учителката какво да правиш след това. По твоята логика някой може да си начертае дама на пода и да почне да играе. Нали си е свършил работата... До гуша ми е дошло от малки лиглички, които си мислят, че Слънцето изгрява, за да ги види! За уважение ще ми претендираш...

Ами и според мене учителите нямат правото да ти взимат телефона, та и аз не бих й го дала. Ама не мога да разбера защо толкова си се ядосала за някакъв нокът И въобще не и се извинявай !
    Non musique - non vie!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    лигла си
    това е цялата истина

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    лигла си
    това е цялата истина
    Забрави за това и следващия път просто се контролирай малко. Не си си вкъщи, нито пък си единствената с пощурели хормони и проблеми на тоя свят.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    лигла си
    това е цялата истина
    Забрави за това и следващия път просто се контролирай малко. Не си си вкъщи, нито пък си единствената с пощурели хормони и проблеми на тоя свят.
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    sofiqqq
    ами аз смятам че 1 ти не си постъпила правилно защото по време на час е забранено използването на телефони ........ 2 можеше да постъпиш малко по-адекватно ... но все пак ...... а и не виждам основателна причина да се местиш от даскалото
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Супер фен Аватара на Di
    Напулно нормално е.. аз сигурно шях да я убия на място.. ама никой не ме пита.Веднъж госпожата ми по рисуване ме обвини в тва че съм счупил една фигурка.Хванах я за косата и право в кенефа.Сритах я.Не ми проговори цяла година.Гордея се с това.Всеки трябва да се защитава както може.След като не разбитар с думи - боя е решение .. така че не си мисли че си сбъркала или нещо подобно.И не е трябвало да излизаш..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Сега, каквото и да си говорим, за един нищо и никакъв нокът е доооста тъпо да се разревеш.
    Първо,че ти е забранено да си ползваш телефона в час,без значение,че си приключила с упражненията.
    Второ, даскалката е в правото си да ти направи забележка пък до колко й влиза в правата да ти взима телефона не знам.
    Трето, целия клас се е хилил на простотията ти, извинявай .. За 1 нокът да ревеш,да хвърляш тетрадки и тем подобни ... еми съжалявам ама тва е детинско поведение. Затова класа ти се е смял злобно- защото си се държала тъпо ...

Т`ва е ... нищо лично към теб, просто в моите очи ситуацията стои по тоя начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си