.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 134
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Сега, каквото и да си говорим, за един нищо и никакъв нокът е доооста тъпо да се разревеш.
    Първо,че ти е забранено да си ползваш телефона в час,без значение,че си приключила с упражненията.
    Второ, даскалката е в правото си да ти направи забележка пък до колко й влиза в правата да ти взима телефона не знам.
    Трето, целия клас се е хилил на простотията ти, извинявай .. За 1 нокът да ревеш,да хвърляш тетрадки и тем подобни ... еми съжалявам ама тва е детинско поведение. Затова класа ти се е смял злобно- защото си се държала тъпо ...

Т`ва е ... нищо лично към теб, просто в моите очи ситуацията стои по тоя начин
    +1
    Bring me to life...

Град
    тhe middLe of nowhere
    basi murlata kazano e da ne se polzva GSM v 4as tui zna4i da ne go vadi6 i kfo kato ti e s4upila nokutq nali pak 6te izraste be ..kuf ti e problema ina4e si zaslujila obidite ot klasa
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Сега, каквото и да си говорим, за един нищо и никакъв нокът е доооста тъпо да се разревеш.
    Първо,че ти е забранено да си ползваш телефона в час,без значение,че си приключила с упражненията.
    Второ, даскалката е в правото си да ти направи забележка пък до колко й влиза в правата да ти взима телефона не знам.
    Трето, целия клас се е хилил на простотията ти, извинявай .. За 1 нокът да ревеш,да хвърляш тетрадки и тем подобни ... еми съжалявам ама тва е детинско поведение. Затова класа ти се е смял злобно- защото си се държала тъпо ...

Т`ва е ... нищо лично към теб, просто в моите очи ситуацията стои по тоя начин
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Наистина много тъпо се е получило, но аз те разбирам до някъде.Тъпо е, че цялата история е станала заради един нокът, но все пак, когато човек е ядосан за нещо и не знае какво прави. Разбирам, че не си се разплакала само заради нокътя, ами и заради отношението към теб, но не се притеснявай всяко чудо за три дни. Според мен всичко ще отмине.
    To be yourself is all that you can do...

Град
    40 Miles from the Sun
    Ако бях на мястото на тая учителка, нямаше да се разминеш толкова лесно. Супер нахална си била. Първо, че телефоните в час са забранени, после си се правела на интересна и не си и' го дала (при положение, че тя едва ли е имала намерението да го разглежда или да си остане за нея, а просто за часа да ти го отнеме - леле,ква трагедия), а накрая си се разревала и си провалила целия и' час. Да не говорим за неуважението, което си проявила към нея, когато си отказала да поговорите. Л И Г Л А.

значи прочетох първите няколко мнения и мнението ми може да се повтаря с някое друго за което се извинявам но си представи ти да си на мястото на учителката и ще ти бъде ли приятно ти да разказваш нещо и никой да не те слуша. Не че защитавам учителката, но майка ми е също учителка и знам как се чувства и какво прави като не я слушат учениците. Все пак и тя е трябвало да ти се извини но това си е вече от нейния характер. Това за един нокът ехе ест че ще порастне отново но баш да изпадаш в кризи ддз. не съм момиче че да знам какво значи един маникюр за вас така че.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ама ти сама си си го направила!Това да си ровичкаш в телефона по време на час си е чисто неуважение към учителя!Заслужила си си го.
    Ми аз си ровичках след като свърших с упражненията,абе няма да се оправдавам..

Бе,чак пък неуважение....Аз си слушам музика в час(със слушалки)и никой нищо ми не казва въобще необръщам внимание кфо ми дрънкат.Само има 2-3 часа,от който се интересувам и това е .А тая е ебахти кръжата...пфф
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Вярно е че много от учителите взеха да си позволяват много,не се ядосвай за глупости гледай напред и да не ти пука хорското мнение.А това че съучениците ти са се хилили и тейм подобни не им са вразвай,аз до ся оставах да ми се качват и учители на главата имах един класен когато живеех в Севлиево и така ме унижаваше пред целия клас че изобщо не исках да ходя на училище затворих се в себеси.Но сега пък не се оставям на никой учител балвам и нецензурни думи,обиди квото ми дойде наум наскоро класната са заяде пак с мене а и аз и крещя пред няколко съученици и пред майка ми убиждам я на бг и на турски и само и казах че не лижа задници,сега гледа много много да не ме дразни но и няма намерение да се спре.Голям трън съм и в задника,не признавам вече нито учител нито директор който са ебава и аз са ебавам,само дето с учителя по физическо не си позволявам да се лигавя че с онея ми ти мускули ако ме цапардоса ще ми стане зле.

П.П.Не се хващай на на такива ако ще и учители и съученици да те дразнят не им се оставяй.Те койотите могат само да вият,но не хапят.И тея дето пишат некви коментари че си лигла и такива тъпотии със сигурност и те си вадят телефоните в час,няма ученик който да не си играе с телчето си в час.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Цитирай Първоначално написано от woshata7
    после пак ми казвай че те обиждам без причина .. тъпа иси.. счупила нокът .. ми ше порасне ма .. бооже бооожее.. а и в правилника на училището .. поне в моето ..е забранено използването на мобилен телефон по време на час .. независимо с ква цел .. !
    На госпожата й става лошо, направо пред умирачка и едвам промълвява "извикайте линейка" и класа и казва, че са в час и като свърши тогава.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Ако бях на мястото на тая учителка, нямаше да се разминеш толкова лесно. Супер нахална си била. Първо, че телефоните в час са забранени, после си се правела на интересна и не си и' го дала (при положение, че тя едва ли е имала намерението да го разглежда или да си остане за нея, а просто за часа да ти го отнеме - леле,ква трагедия), а накрая си се разревала и си провалила целия и' час. Да не говорим за неуважението, което си проявила към нея, когато си отказала да поговорите. Л И Г Л А.
    +1
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

бе кфо ще и се извиняваш пък чак ... случило се е .. тва е не можеш да върнеш времето назад пък и не мисля , че тва е толкова фатално... да и се извиняваш не е задължително ... и аз съм избухлива като теб и не бих се извинила пък и тя не се е държала много мило
    не се връзвай толкова .. свиркай си и бъди по-корава
    и все пак не знам как е с дисциплината в твоето училище ... в моето някой учители са много строги други си предават урока и не ги интересува дали някой ги слуша
    и все пак кой клас си

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Di
    Напулно нормално е.. аз сигурно шях да я убия на място.. ама никой не ме пита.Веднъж госпожата ми по рисуване ме обвини в тва че съм счупил една фигурка.Хванах я за косата и право в кенефа.Сритах я.Не ми проговори цяла година.Гордея се с това.Всеки трябва да се защитава както може.След като не разбитар с думи - боя е решение .. така че не си мисли че си сбъркала или нещо подобно.И не е трябвало да излизаш..
    Много бих искала да си отвориш голямата уста пред мен, за да видим, дали проблемите наистина се решават с бой. Или изведнъж ще се научиш да уважаваш другите.

dreme_mi_kopelle, досега не бях срещала човек, който да се гордее, че е страхливец. Поздравления, ти си жалък.

ПП: И аз си обичам маникюра и ми става кофти, като трябва да си изрежа ноктите, но не е чак такава трагедия. А аз имам колекция от лакове(над 50), рисувам си сама ноктите и си сменям лака всеки ден.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Напулно нормално е.. аз сигурно шях да я убия на място.. ама никой не ме пита.Веднъж госпожата ми по рисуване ме обвини в тва че съм счупил една фигурка.Хванах я за косата и право в кенефа.Сритах я.Не ми проговори цяла година.Гордея се с това.Всеки трябва да се защитава както може.След като не разбитар с думи - боя е решение .. така че не си мисли че си сбъркала или нещо подобно.И не е трябвало да излизаш..
    Много бих искала да си отвориш голямата уста пред мен, за да видим, дали проблемите наистина се решават с бой. Или изведнъж ще се научиш да уважаваш другите.

dreme_mi_kopelle, досега не бях срещала човек, който да се гордее, че е страхливец. Поздравления, ти си жалък.

ПП: И аз си обичам маникюра и ми става кофти, като трябва да си изрежа ноктите, но не е чак такава трагедия. А аз имам колекция от лакове(над 50), рисувам си сама ноктите и си сменям лака всеки ден.
    А що не след като не разбират с думи ?! А !?
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    тва че си се разревала за нокътя наистина е тъпо,но и на мен ми става спр тъпо като почнат да се заяждат пред целия клас..не знам кво толкова целят,ако имат да кажат нещо нека да е лично..изключително неприятно е тва.. съчувствам ти и в мойто даскало има супер странни гарги..
    Знам,че е тъпо да се разрева за нокътя,ама то след като стана тва сички зеха да ме гледат и да се кикотят и ми стана по-гадно за отношението на класа,как ме гледаха и се скасваха от смях...и през целия час си шушукаха и умира от смях даже и госпожата умираше от смях след като виждаше,че ми беше много гадно...ми то пък поне малко уважение да бяха проявили,на тях нямаше да им е приятно ако се случи нещо с тях и сички да се хилят и да те гледат странно и да се скъсват от смях..
    men ako mi se smeqt taka 6te gi ubiqq..puk ako mi s4upqt nokatq da ne govorim

Град
    Защото ние, хората, първо говорим(цивилизованост, възпитание ала-бала). Насилието е последният изход, когато наистина нямаш избор. Историята ти(съшита с бели конци, между другото) не споменава да си говорил/а или да си обяснявал/а - просто се хвалиш с неуважението си към по-възрастните, по-знаещите от теб. А и не забравяй: There's always a bigger bull than you.

[/quote]dreme_mi_kopelle, досега не бях срещала човек, който да се гордее, че е страхливец. Поздравления, ти си жалък.
    [/quote]
    Каде видя да съм писал че съм страхливец,ела питай всичките ми учители кой е страхливец дали им се подчинявам и изобщо да съм един от овцете и да позволявам овчарите да ми се качват на главата.По твои думи съм жалак ок но как го разбра след като не знаеш нищо за мене. напушва ме на смях ха ха
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    който желае да пише на

Каде видя да съм писал че съм страхливец,ела питай всичките ми учители кой е страхливец дали им се подчинявам и изобщо да съм един от овцете и да позволявам овчарите да ми се качват на главата.По твои думи съм жалак ок но как го разбра след като не знаеш нищо за мене. напушва ме на смях ха ха
    който желае да пише на

Град
    Ти го написа - "дървиш" се на всички, но не и на този по физкултура, защото е силен и те е шубе. Само страхливците са смели пред по-слабите, но се напикават пред по-силните.

Класа ти малоумен ли е?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ти го написа - "дървиш" се на всички, но не и на този по физкултура, защото е силен и те е шубе. Само страхливците са смели пред по-слабите, но се напикават пред по-силните.
    Не е проблем и на него да се дарвя да позаякна малко да не мислиш че ме е страх,разликата е че е по едар от мен да бях с 20-25 кг по тежак щях да му се дарвя всеки ден.Пак ме разсмиваш браво.
    който желае да пише на

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Класа ти малоумен ли е?
    На кого
    който желае да пише на

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Awe daskalite nz li 4e sa otkacheni
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    Не е проблем и на него да се дарвя да позаякна малко да не мислиш че ме е страх,разликата е че е по едар от мен да бях с 20-25 кг по тежак щях да му се дарвя всеки ден.Пак ме разсмиваш браво.
    Да, де, смел си само пред по-слабите. Пак доказваш, че съм права. Мерси.

Град
    Велико Търново
    Само да кажа,че и госпожата си ровичка из телефона през часа,даже и когато някои и звънне вдига и почва да си говори,така че при това положение мисля,че няма право да прави забележка на когото и да било от класа.

Супер фен Аватара на Di
    Защото ние, хората, първо говорим(цивилизованост, възпитание ала-бала). Насилието е последният изход, когато наистина нямаш избор. Историята ти(съшита с бели конци, между другото) не споменава да си говорил/а или да си обяснявал/а - просто се хвалиш с неуважението си към по-възрастните, по-знаещите от теб. А и не забравяй: There's always a bigger bull than you.
    Забравих, че АЗ не съм човек.. Апфф и не се мисли за велика психоложка пред мене.. Първо ти не си била там че да знаеш говорил ли съм с нея или да.Така че НЕ НА МЕНЕ ТИЯ. И се хваля - ДА.Защо да не защитавам достойнството си? А?! Пък и тая е не по знаеща от мене,че да я уважавам.. Мислиш ли че незнам че има някой по-по от мен.. Не ми се меси ..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си