- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Може да ме помислите за луда,но искам да споделя нещо!
Когато са ебават с мен няма начин да си трая.Ако желаеш мога и да ти разказа каква е причината да се даржа така.Ако беше и ти на мое място надали щеше да си седиш кротко и тихо.Първоначално написано от xbLaHx
П.П.От доста време живея в Силистра,ако беше обърнала внимание на някой от постовете ми щеше да разбереш че вече не съм от Севлиево,бях писал като учех в Свелиево би трябвало да се сетиш че преди съм учил там а не да уча още.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Добре,коя е причината..?Слушам теПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
В Силистра само едно училище ли е, та не се премести?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
A тука ми напомнихте как една учителка ме заплаши,че ще ме пребие ако сме извън даскало,и че нямало да кандидатствам щото щяла да ме остави на изпит и след това цялото даскало като разбра заговорничеше срещу нея(и учителите) и всички бяха на моя страна и накрая си завърших с прекрасна оценка(+ тва и директора неискаше да я наема щото преди е имала проблеми с учениците си ама нямаше други учители по АЕ) абе общо взето всичките ми учители по АЕ с малки изключения са побъркани...Първоначално написано от Di
Бтв тая по английски като се клатя на стола и тои нали става на 2 крака(задните) и тя минава покрай мен и го бута назад и един път замалко да си ударя глава в ръба на задния чин,постоянно ми дърпа косата и тем подобни,а след това все аз съм виновна...
Предполагам, че майка ти никога не ти е казвала, че така чупиш стола. Който училището ще трябва да плати, но понеже едва ли има средства за това, някой ученик ще трябва да седи на него. А не е приятно да балансираш на счупен стол, да паднеш и да си удариш главата, защото някой не знае как се седи на стол. Като чета какви ги вършиш в час и все някой друг ти е виновен, съм склонна да мисля, че учителките си имат добри причини да се държат така с теб.Първоначално написано от sweetsunshine
Тя даскалката е луда бе..даже и едно извиняваи не ти е казла бахти кочът! Да не ти пука апък класа да не ти пука след 5 дни всичко е забравено защото ще измислят нещо ново!
Има но при мен е по особено,довечера ще пусна тема и ще разбереш защо.Ще напиша защо е особено при мен,както и за държанието ми в даскало.ПоздравиПървоначално написано от Wrathchild
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
който желае да пише на
Аз съм казала,че ако стола се счупи ще го платя в ТРОЕН размер,а и такъв е редът ако нещо бъде счупено от ученик го плаща в троен размер или го купува нов и го носи.Всеки се е подписал за това нещо.Първоначално написано от Schneeflocke
ПП: днес едно момче така се клатеше и госпожата мина дръпна му стола и той падна и си удари главата в земята,а не беше направил нищо,а след това ми говори,че аз съм виновна...
Тук обаче ти самата грешиш. Учителят няма право да има насилствен физически контакт с ученик, което включва бутането на стола, което пък застрашава тя да си потроши главата, както и скубането на косата й. А след като се е люляла на стола, учителката може да й каже да престане. И действително, ученик счупи ли нещо, не го заплаща училището, а ученика. В троен размер.Първоначално написано от Schneeflocke
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
[b]Тя те е помолила да поговорите-ти си отказала.Кво очакваш-Да ти падне на колене?Плюс тва ти си започнала всичко-в час телефон не е мн правилно да използваш
.В случая учителката е права,все пак не ти е счупила нокътя нарочно
.А като гледам къв цирк си напраила,заради "безценния"си нокът...
П.П.Да,лигла си![]()
^не е лигаво момичето..знам как се чувства - даскала и класа са срещу теб и почват да те ебават и тям ти подобни,ае изпаднете вие в такава ситуация и после казвайте кой е лигав и кой не.
мойта тъпата госпожа по английски вчера ме премести до Невестулката(един идиот),защото съм била говорела,а момичетата пред мен - ядат в час,говорят си сякаш са на пазар.не отричам,че съм много мирна,ама за разлика от тях и тая нищо не им се казва.
И всеки път,като я питам колко трябва да свърши часа примерно,мълчи,като тъпан,или един път я питах как е невестулка на английски,пак без отговор.
А един път съседката по чин беше нагълтала мастило и тая тъпата не я пусна до тоалетна и после момичето го боля цял ден стомаха,а сега си спомних и за случая,в който ме заболя окото и я помилих да ида до фелшера и в отговор получих "оо,я стига сте ми играли тетри и сцени"
един КУР за нея!
Виждала съм как учител изпада в истерия, защото ученик отказва да напусне стаята и най-нагло му заявява, че си е негова работа къде е и какво прави. Виждала съм и много счупени столове и чинове. Но за 12 години в училище не съм видяла ученик да плати за нещо, което е счупил. Обикновено плаща целия клас, ако е нещо по-сериозно, но за стол никой не се занимава. Учителят няма как да докаже кой е счупил стола, а учениците не са достатъчно луди, за да издадат виновника(аз го направих веднъж и не бих повторила). Не съм съгласна с физическото насилие над ученици, но над говеда е друга работа. Когато 100 пъти им кажеш да се държат като хора, а те те игнорират... Е, аз бих й взела стола и бих й казала, че ще стои права в час, докато не научи, че столовете имат 4 крака и два от тях не са разхищение на материал.Първоначално написано от Wrathchild
Изобщо нямам намерение да се заяждам с теб и изобщо не ми дреме,че ме обиждаш.Има едно момче в класа което счупи облегалките на 3-4 стола,просто защото са много калпави и баща му дойде и им сложи нови болтове и сега са по-здрави и от преди!Първоначално написано от Schneeflocke
+ това прочети малко какво НЕ може да прави учителя и след това ми говори,че има право да дърпа столовете на хората и те да падат на земята,да им взима личните вещи и прочие!
И не приемай коментара ми всякаш се заяждам!!!
Schneeflocke доскоро ме наричаше как ли не за държанието ми в училище.А сега не казваш нищо,защо ли![]()
който желае да пише на
Абе к'во сички иказвате да се извинява, на мен като ми се заяждат не си трая и дори за т'ва съм ходила при директорката, но това е друг въпрос...
По Темата: Ако се чувстваш виновна се извини, ако не не обръщай внимание![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
Това че ти не си видяла е друг въпрос. Аз пък съм. И това, което съм видяла в училище е, че директора вярва повече на учителите, от колкото на учениците. Ти би й взела стола, а би ли я шамаросала? Би ли го бутнала така, че да си счупи главата? Не ме разбирай погрешно, но при такова нещо се прави забележка, която се вписва в дневника. А не се застрашава живота на ученика. Я си представи, че си беше счупила главата в ръба? С очите си един път видях как един второкласник от играчка си разби главата. Какво остава за такова нещо. Е, на мен лично, някоя учителка направи ли такова нещо с детето ми, определено ще я разкарам по съдилища.Първоначално написано от Schneeflocke
~
Не е трябвало да приемаш нещата толкова навътре..след като знаеш че класа ти е такъв ,не трябва да се впрягаш нито на него,нито на даскалката си!По принцип по време на час е забранено учениците да използват мобилните си телефони,но сега това никой не го изпълнява и на учителите не им е особено приятно..
Но както и да е де....не е станало нещо голямо!!Бъди повече оптимист и ако някой иска да се гаври с теб погаври се и ти малко с него![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Защото те съжалявам.Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
Wrathchild, ти ще водиш учители по съдилищата, а аз ще си възпитам детето така, че да не прави проблеми в час. Има си правила, които трябва да се спазват. Не оправдавам учителите, които прибягват до насилие, но мисля, че за това са виновни учениците, които не знаят как да се държат в час. Ако тя не се люлее на стола, учителката, колкото и да дърпа, няма да я прати на земята. Представи си, че детето ти е решило да играе с топка в някоя стая. Ти му казваш да не го прави. Половин час по-късно ситуацията се повтаря. Ти пак му казваш да спре, че не е хубаво и т.н. Прекарваш следващите 2 месеца в треперене за порцелановия сервиз в секцията, за стъклата на прозореца, за полилея и за самото дете(ами, ако полилеят падне на главата му?). През тези два месеца три пъти го наказваш да не гледа телевизия, 5 пъти не го пускаш навън, а то продължава играе с топката вътре. Какво правиш?
Както каза - ще си възпитам детето да разбира от дума.
В случая sweetsunshine е виновна, да. Обаче неведнъж съм виждала учители, които си изкарват нервите на учениците. Такива, които замерят с тебешири, крещят, заплашват... Никога няма да забравя как една моя учителка наричаше мои съученички 'кресла' и им заявяваше как 'абе ти ще умреш!'. Предвид, че нито са й пречили в часа, нито нищо. Обсъждаха урока. Това нормално държание ли го наричаш? Самата аз уважавам учителската професия, но има хора, които не стават за нея.
~
Нормално е да се е ядосала ,ти не се впрятай толкова... все пак вместо да внимаваш в час ти правиш нещо с телефона си.И това че ти е счупила нокйтя,според мен е станало случайно - едва би нарочно накой би ти счупил нокътя...
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
За жалост има хора с много слаби нерви и зли по душа!Трябва много да се пазим от такива личности,само биха ни навредили!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Съжаляваш в какъв смисъл.Добър или лош?Първоначално написано от Schneeflocke
който желае да пише на
ако не си се държала толкова...детински да го кажем,то тогава е нямало как да те унижат![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не съм сигурна. Не разбирам защо е трябвало да ходиш в специално училище - все пак епилепсията се държи под контрол с лекарства иииии.... А и... И аз имах желание да стана готвач, нооооо не ми провървя. Мама. Какво да се прави... Ох, съвсем се оплетох. От една страна знам какво е да не можеш да следваш мечтите и желанията си. Но от друга...всеки рита както може, ако не можеш да риташ, това е твой проблем и не е редно да си го изкарваш на околните. Май тати наистина е трябвало да стане психолог....Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
Не сам си изкарвал яда на околните,ако имаш предвид заради даржанието ми в даскало.Бях провокиран и затова иначе съм си едноПървоначално написано от Schneeflocke
ангелче,тая емитиконко много синичко ми се вижда за ангил ди.
който желае да пише на