.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134

Град
    Велико Търново
    Старата ми учителка по английски без да я провокирам започна да се заяжда с мен и аз отвърнах и тя заплаши,че ще ме пребие ако не сме били в училище.Заплаши,че ще ме остави на изпит по АЕ при положение,че знанията ми бяха за 5,също така заплаши,че кандидатстването ми след 7 клас приключило.Лятото ме срещна и ми вика още ли ме мразиш аз се изсмях и си продължих по пътя...

Аз съм си виновна да,ама защо тя да може да си приказва пе телефона с майсторите в дома и да им обяснява каква трябвала да е мазилката,и прави забележка на мен.Поне з си изключвам звука на телефона а тя и това не прави.И след това винаги учениците са виновни...

Голям фен
    Както и да го погледнеш е забранено да ползваш телефон в час....
    Вярно е,че и те не би трябвало да го ползват,но понякога това което имат да говорят по него е по важно от това да зяпаш някви снимки...
    В правото са си да ти го вземат до края на часа.
    + това не вярвам да ти е счупила нокътя нарочно,а ти си се държала адски глупаво и по детски,с което си си заслужила после подигравките...Защото да хвърляш разни неща не изглежда толкова драматично както по филмите,а си е направо смешно.Да ревеш за нокът пък е лигаво...

МИСЛЯ, ЧЕ СИ РАЗГЛЕЗЕНА ПИКЛА!!!
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    Вярно е,че и те не би трябвало да го ползват,но понякога това което имат да говорят по него е по важно от това да зяпаш някви снимки...
    + това не вярвам да ти е счупила нокътя нарочно,а ти си се държала адски глупаво и по детски,с което си си заслужила после подигравките...Защото да хвърляш разни неща не изглежда толкова драматично както по филмите,а си е направо смешно.Да ревеш за нокът пък е лигаво...
    Всеки ден говори с майсторите който правят ремонт в тях да им обяснява по 500000 пъти как да боядисат стената..МНОГО ВАЖНО...

Повече от фен
    Ем според мен, учителката до някъде е била права. Ти си разглеждала снимки в нейния час. Това до някъде е не уважение към предмета й и към нея. Тя е искала да ти покаже, че трябва да я уважаваш, защото до някаква степен зависиш от нея (смисъл, от оценката, която ще ти пише за срока и годината). А това, че ти е счупила нокътя, сигурно не е искала. Пък и явно не е много суетна или не е била, като е била на твойте години, затова не смята, че ноктите са толкова важни и е помислила, че се лигавиш.
    Моя съвет е да и се извиниш, дори да не го мислиш наистина.

Няма смисъл да защитавам авторката на темата, защото всеки си има различно мнение по въпроса, а и аз вече изказах моето. Искам само да кажа, че в повечето случаи и даскалите не са прави. Ще ви дам примери: днес ме изпитваха на дъската и г-жата излезе 2 пъти от стаята за да говори по телефона, тази същата си позволява да нарича някои хора "лигла/лигльо", друга си е позволявала да удри учениците. Мога да ви давам още примери, но само искам да ди кажа, че в повечето случаи учителите си заслужават лошото отношение. Това, че някой от учениците се държи на както трябва не значи да удря или нещо подобно, а да напише забележка/двойка/отсъствие или да говори с класния ръководител или директора.

Град
    в мечтите ти
    Лигла си..хем си започнала първа ти, хем после ще търсиш съчувстиве и разбиране...
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

ima edna pogoworka "po-umniq, otst1pwa" .. pomisli w1rhu towa

Даскалката се е държала така с теб, защото си разглеждала снимки по време на часа й, защото по този начин ти показваш неуважение към нея. Доста е гадно, когато учителят обяснява урок или нещо от сорта, а някой се занимава с други неща. И повече в часовете и недей да си барникаш телефона.
    А това, че си се разплакала за нокътя аз лично не смятам, че е лигаво, щом никой в този момент не се е застъпил за теб ти може би си се почуствала неловко и от нерви, към класа, защото ти са смеели си се рзплакала.
    Просто и да не се и извиниш на въпросната госпожа просто показвай старание в часовете й и мисля, че нещата ще се оправят.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    in your sweet dreams
    аз съм се научила винаги да гледам от добрата страна на нещата - ти тъпа лигло си си играла с телефона в час (не ми пука снимки ли си разглеждала смс-и ли си писала), щом правиш това в часа даскалката има пълното право да ти вземе телефона и 1. да не ти до върне до края на учебната година 2. да дойде родител да го вземе . А ти си изпаднала в истерия заради някъф си нокът дето след 1-2 седмици ще порасне и ревеш че "идиотите" от класа ти се смеят ... е че по лигаво от това няма на къде ... що не земеш да се гръмнеш
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

hottie
    Guest
    Не знам какво се чудиш Ти си си виновна изцяло!

Първо, не е коректно да си играеш с телефона в час и това важи от началото на часа до звънеца за междучасие!
    Второ, да се разревеш за нокът е СУПЕР ЛИГАВО !! Само една малка пикла може да го направи.
    Трето, ти не си никаква, за да викаш на учителката ти и да мяташ тетрадки. Абсолютно недопустимо. Ти си ученик и дете и трябва да се подчиняваш на правилата в училище и да слушаш учителите, независимо дали ти харесва.
    Четвърто, съучениците ти са се смяли с право. И аз бих се смяла на лигла, която реве за нокът.

Съветвам те да се извиниш, освен ако не си го направила вече

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Според мен си вдигнала прекалено много шум за 1 нокът, което е глупаво от твоя страна. Все пак, ти сама си си виновна. Ако не си се занимавала с телефона си, щеше да избегнеш ситуацията.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Олеле и вие говорите като някой задръстени зубари.Кой не си е играл в час,е като ми е тъпо няма да седа и да зяпам.Някой дори не правят упражнения,тя ще пита за още вие сте луди,не тя. А за нокъта може момичето да си държи на ноктите.

Нищкога не отстъпвам пред такива :P

Град
    Ямбол
    Не си луда! Ако някоя даскалка ми счупи нокът ще вдигна скандал до небето!!!
    Овце с овце ...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Понякога и аз се ядосвам за такива дребни и незначителни неща и те разбирам, но само у дома. В училище никой не е длъжен, да ми търпи капризите. Принципно е забранено в час да се ползват мобилни телефони. Като си знаела, че нарушаваш правилата е трябвало да го дадеш на учителката. Тя е щяла да ти го върне след часа. Сама си направила така, че да ти счупи нокътя, като си се държала нахално. Учиниците ти са се смяли, защото наистина е смешно да се разплачеш за един нокът...в училище. Това трябва да ти е за урок. Когато нарушаваш правилата, трябва да си поемаш последствията.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    аз съм се научила винаги да гледам от добрата страна на нещата - ти тъпа лигло си си играла с телефона в час (не ми пука снимки ли си разглеждала смс-и ли си писала), щом правиш това в часа даскалката има пълното право да ти вземе телефона и 1. да не ти до върне до края на учебната година 2. да дойде родител да го вземе . А ти си изпаднала в истерия заради някъф си нокът дето след 1-2 седмици ще порасне и ревеш че "идиотите" от класа ти се смеят ... е че по лигаво от това няма на къде ... що не земеш да се гръмнеш
    Хах тя трябва да ми вземе телефона до края на годината.А аз нейния трябва да съм го взела 20 пъти по твоята логика,защотото тя седи и по 50 пъти на ден говори с великите майстори или със дъщеря си която била пристигнала нам си къде ....и то говори найстина за някви простотиий-как да и боядисат стената,на дъщеря си 5 мин и приказва ох ма как си добре ли пътува и прочие

Тъпа..хм..не си ти човека който да ми казва тъпа ли съм или не и дали да ходя да се гръмна!

А ти като си толкова умна можеше да си направиш труда да изчетеш всички мой коментари,за да разбереш абсолютно точно за кво става на въпрос!Очевидно е обаче,че мис "умната" не го енаправила

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не знам дали си тъпа или луда, но определено си зле..мхм...
    Разглеждаш снимки в час? Случайно да знаеш, че това е забранено?!?! Да, даскалката може да говори в час! На моят класен редовно му се обаждат, но на нас ни е забранено да си изваждаме телефоните на територията на училището, независимо от това дали имаме междучасие. И никой не го прави. Има една думичка уважение, с която май родителите ти не с те запознали, когато са те възпитавали.. Коя си ти, че да викаш на даскалките ? Да мяташ тетрадки и химикалки ? И на всичкото си отгоре, с цялата си наглост си си взела телефона от бюрото на даскалката и си продължила да си играеш с него.. Къде се намираш бе, момиче?? А това за нокътя е такава глупост...

Аз ако ти бях от класа, сериозно ти казвам, докато си пишеше смс-и в часа, щях да ти взема телефона и да го метна там където си била метнала химикала... и то голямата гордост - от 4тия на 1вия чин ..

Как ги мразя такива лигли като теб

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Учителят няма право да има насилствен физически контакт с ученик
    Знаете ли какво ми каза един бивш учител... "Когато боят беше позволен, бяха толкова кротки...а сега " И съм сигурна, че никой няма да е съгласен с това. Но според мен боят в училищата трябва да бъде разрешен. Не става въпрос за някво пребиване, но един шамар винаги върши работа. И на мен ми се е случвало да се държа ужасно в клас и сега като чета такива неща и на практика се гледам отстрани, разбирам, че един хубав шамар ще ме накара здраво да стъпя на земята... Но никой няма да е съгласен, че представи си като им ударят шамар и фон-дьо-тен-ът им се размаже

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

И класа кво? Смял се е. Ми тегли една майна на всичките вместо да плачеш.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    И това всичкото заради един нокът?Да се разревеш за счупен маникюр?!?Доста лигаво..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Всеки ден говори с майсторите който правят ремонт в тях да им обяснява по 500000 пъти как да боядисат стената..МНОГО ВАЖНО...
    Естествено че е много ПО-важно! Все пак се отнася до дома й.Или ти тва не го разбираш?!Ако ти отговаряше за ремонт на къща и ти се обаждаха за такива "маловажни" неща какво щеше да правиш?!

Аз съм съгласна че не е много правилно да говори в час,но ти да ми твърдиш че гледането на снимчици е по-важно от дома ти...

Пък и ти,примерно,като заминеш някъде майка ти не ти ли се обажда да се поинтересува как си?как си пристигнала,всичко на ред ли е? Или това е маловажно?!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Естествено че е много ПО-важно! Все пак се отнася до дома й.Или ти тва не го разбираш?!Ако ти отговаряше за ремонт на къща и ти се обаждаха за такива "маловажни" неща какво щеше да правиш?!

Аз съм съгласна че не е много правилно да говори в час,но ти да ми твърдиш че гледането на снимчици е по-важно от дома ти...

Пък и ти,примерно,като заминеш някъде майка ти не ти ли се обажда да се поинтересува как си?как си пристигнала,всичко на ред ли е? Или това е маловажно?!
    Не съм казала,че да пита дъщеря си е адски маловажно,но да не го прави в час!Има правило всички телефони да са изключени или поне със спрян звук.Всеки си е играл на телефона в час,просто няма кво да се лъжем.Сигурна съм,че и ти също си си играл/а.

tItEufFf хм...и как така учителите ги направиха толкова важни,че да не спазват правилата,но да излиза така,че те имат това право а ние учениците не !?

+ това тя хвърли ли ми телефона аз ще я вкарам в съда за вземане и чупене на лична вещ пък да видим тогава дали ще и е много на кеф на даскалката.

Моля темата да бъде заключена и без това е от много време и вече всичко си е на мястото и никой не ми създава проблеми в даскало.Просто се изчерпа и ми писна от някой заядливи коментари при положение,че всичко си е отминало.

Благодаря предварително!

Не си луда спокоино.Просто си поредното тъпо същество без никакво уважение към по-възрастните.Сега да направим един психологически профил: Слушаш чалга или хаус (все едно и от двете се зътапява) вероятно си перхидролено изрусена и имаш спретнато профилче в "импулс" в иначе толкова ценния телефон имаш свой снимки пред огледалото и задължително до щкафа за обувки.Вероятно бележникът ти редовно присъства при даскалката заради някоя подобна постъпка или просто да нанесе поредната 2-ка.Вероятно съм познал и също много вероятно е да успориш всичко написано от мене тъй като е истина.
    Йога и мъдрост

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Не си луда спокоино.Просто си поредното тъпо същество без никакво уважение към по-възрастните.Сега да направим един психологически профил: Слушаш чалга или хаус (все едно и от двете се зътапява) вероятно си перхидролено изрусена и имаш спретнато профилче в "импулс" в иначе толкова ценния телефон имаш свой снимки пред огледалото и задължително до щкафа за обувки.Вероятно бележникът ти редовно присъства при даскалката заради някоя подобна постъпка или просто да нанесе поредната 2-ка.Вероятно съм познал и също много вероятно е да успориш всичко написано от мене тъй като е истина.
    омг

1-во не слушам нито чалга,нито хаус(слушам метъл (най-често балади) и малко поп(зависи от настроението ми).
    2-ро не съм перхидролено изрусена,със естествената си тъмно-кестенява коса съм

Профилче в импулс имам ето да го видиш www.impulse.bg/LIA_VT

3-то тази година нямам нито една 2-ка най-ниската ми оценка е 3 и е само една!И бележника ми много рядко е във даскалите!

Снимчици в огледалото имам,но личните ми снимки ги гледам много рядко,не се снимам в часовете и разглеждах снимка,която е на една от моя клас и беше излязла изключително смешно...

Правиш си грешни изводи !

Иии по-добре спри да си въобразяваш какви са хората,защото само ставаш за посмешище!

ПП ако не ми вярваш,че това е моят профил -твой проблем,аз си знам,че е и не ми дреме кво мисли човек като теб

Лек ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си