.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 134 от общо 134
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Учителят няма право да има насилствен физически контакт с ученик
    Знаете ли какво ми каза един бивш учител... "Когато боят беше позволен, бяха толкова кротки...а сега " И съм сигурна, че никой няма да е съгласен с това. Но според мен боят в училищата трябва да бъде разрешен. Не става въпрос за някво пребиване, но един шамар винаги върши работа. И на мен ми се е случвало да се държа ужасно в клас и сега като чета такива неща и на практика се гледам отстрани, разбирам, че един хубав шамар ще ме накара здраво да стъпя на земята... Но никой няма да е съгласен, че представи си като им ударят шамар и фон-дьо-тен-ът им се размаже
    Няма значение кой какво е казал, законът си е закон. А определено на мен няма да ми бъде хич весело да си пратя детето на училище и някой учител да му удря шамар! Това е все едно аз да ударя шамар на дете, което нито е мое, нито нищо - просто защото, да речем е цопнало в локва, която ме е опръскала!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Това е все едно аз да ударя шамар на дете, което нито е мое, нито нищо - просто защото, да речем е цопнало в локва, която ме е опръскала![/b]
    Децата в днешно време са такива, защото не ги бият. И съответно те нямат уважение към другите. Виждала съм как малко кретенче прави отвратителни неща, а майка му го потупва по главата и обяснява: "Ама той е още мъничък, какво очаквате?" След няколко години той ще е "на мама умното момче", което ще се гаври с учителите.

sweetsunshine, някой ден шефът ти ще забрани храната на работното място. Ако той си донесе сандвич, какво ще направиш? Колкото и да не ти се иска, тя ти е учителка, защото знае повече от теб. И ти трябва да се държиш прилично. Тя може да си говори по телефона, защото това е нейният час и тя е шефът там. Ти не можеш, защото си просто ученичка.

Напълно нормално е да се ядосаш,ако грижовно си си поддържала маникюра и някаква си госпожа най-нагло да дойде да ти дърпа телефона и да ти счупи нокътя.При мен се случи нещо подобно-бях си купила пепси и си отпих в часа "без да искам".уЧИТЕЛКАТА ПОБЕСНЯ И ЗАПОЧНА ДА МИ ГРАБИ ПЕПСИТО,след което аз се развиках,защото мразя хора,който нямат нищо общо с мен да ми взимат нещата и представяш ли си да е била с мръстни ръце...ужасс ! Та аз не пусках пепсито и тя също и шишето се спука и ме опръска цялата.Всички се заливаха от смях.Включително аз и учителката

Град
    раЯ.. (:
    навличаш си сама проблеми, заради тоя прословут нокът..
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
    Напълно нормално е да се ядосаш,ако грижовно си си поддържала маникюра и някаква си госпожа най-нагло да дойде да ти дърпа телефона и да ти счупи нокътя.При мен се случи нещо подобно-бях си купила пепси и си отпих в часа "без да искам".уЧИТЕЛКАТА ПОБЕСНЯ И ЗАПОЧНА ДА МИ ГРАБИ ПЕПСИТО,след което аз се развиках,защото мразя хора,който нямат нищо общо с мен да ми взимат нещата и представяш ли си да е била с мръстни ръце...ужасс ! Та аз не пусках пепсито и тя също и шишето се спука и ме опръска цялата.Всички се заливаха от смях.Включително аз и учителката
    ааа тва ме разби,ама е трябвало да опръска даскалката

Бтл тая по АЕ не пие в часа защото половината клас в начален курс е учен,че ако учителя дъвче дъвка пие в час или яде и тем подобни,значи и ние можем,и тя взима да си пие от кафето и някой от класа почва също и тя му прави забеляжка и той и каза и тя стоя жадна цял час

Супер фен Аватара на Dumb
    За луда не, но за глупава

Правиш си грешни изводи !

Иии по-добре спри да си въобразяваш какви са хората,защото само ставаш за посмешище!

Лек ден [/quote]

Единствено ти си за посмешище...

Лека вечер...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от densii
    Правиш си грешни изводи !

Иии по-добре спри да си въобразяваш какви са хората,защото само ставаш за посмешище!

Лек ден
    Единствено ти си за посмешище...

Лека вечер...[/quote]Щом казваш..
    Лека и на теб

Заключване по желание на автора
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си