- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Може да ме помислите за луда,но искам да споделя нещо!
Няма значение кой какво е казал, законът си е закон. А определено на мен няма да ми бъде хич весело да си пратя детето на училище и някой учител да му удря шамар! Това е все едно аз да ударя шамар на дете, което нито е мое, нито нищо - просто защото, да речем е цопнало в локва, която ме е опръскала!Първоначално написано от tItEufFf
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Децата в днешно време са такива, защото не ги бият. И съответно те нямат уважение към другите. Виждала съм как малко кретенче прави отвратителни неща, а майка му го потупва по главата и обяснява: "Ама той е още мъничък, какво очаквате?" След няколко години той ще е "на мама умното момче", което ще се гаври с учителите.Първоначално написано от Wrathchild
sweetsunshine, някой ден шефът ти ще забрани храната на работното място. Ако той си донесе сандвич, какво ще направиш? Колкото и да не ти се иска, тя ти е учителка, защото знае повече от теб. И ти трябва да се държиш прилично. Тя може да си говори по телефона, защото това е нейният час и тя е шефът там. Ти не можеш, защото си просто ученичка.
Напълно нормално е да се ядосаш,ако грижовно си си поддържала маникюра и някаква си госпожа най-нагло да дойде да ти дърпа телефона и да ти счупи нокътя.При мен се случи нещо подобно-бях си купила пепси и си отпих в часа "без да искам".уЧИТЕЛКАТА ПОБЕСНЯ И ЗАПОЧНА ДА МИ ГРАБИ ПЕПСИТО,след което аз се развиках,защото мразя хора,който нямат нищо общо с мен да ми взимат нещата и представяш ли си да е била с мръстни ръце...ужасс !![]()
![]()
Та аз не пусках пепсито и тя също и шишето се спука и ме опръска цялата.Всички се заливаха от смях.Включително аз и учителката
![]()
![]()
![]()
навличаш си сама проблеми, заради тоя прословут нокът..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
ааа тва ме разби,ама е трябвало да опръска даскалкатаПървоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
![]()
Бтл тая по АЕ не пие в часа защото половината клас в начален курс е учен,че ако учителя дъвче дъвка пие в час или яде и тем подобни,значи и ние можем,и тя взима да си пие от кафето и някой от класа почва също и тя му прави забеляжка и той и каза и тя стоя жадна цял час![]()
Правиш си грешни изводи !
Иии по-добре спри да си въобразяваш какви са хората,защото само ставаш за посмешище!
Лек ден[/quote]
Единствено ти си за посмешище...
Лека вечер...
Единствено ти си за посмешище...Първоначално написано от densii
Лека вечер...[/quote]Щом казваш..
Лека и на теб![]()
Заключване по желание на автора![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮