Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
Само да кажа,че и госпожата си ровичка из телефона през часа,даже и когато някои и звънне вдига и почва да си говори,така че при това положение мисля,че няма право да прави забележка на когото и да било от класа.
С малката разлика, че госпожата е възрастен човек и на нея може да й звънят за нещо важно. А и досега не съм чула ученик да се оплаква от почивка по време на час. Въпрос на елементарно възпитание е да уважаваш говорещия. Да, не всички го правят, но това не означава, че трябва да взимаме пример от тях.

Di, възможно е да си по-добър психолог от мен. Аз ходя на лекции по психология три пъти в седмицата, а ти? И силно се съмнявам, че след подобна постъпка ще останеш в това училище. Или в някое училище. Под "ние, хората" имах предвид, че не сме животни. Ако ти се възприемаш като по-малко човек от другите, може би трябва да поговориш с психолог. Предвид правописа ти, съм доста сигурна, че е по-знаеща от теб. Ако не беше така, ти щеше да й преподаваш, а не обратното. Ако смяташ, че е достойно да се гавриш с физически по-слабите от теб, защитавай си "достойнството" и се хвали какъв мъж си. Толкова силен, че биеш жени. Поздравления.