Цитирай Първоначално написано от Di
Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
Цитирай Първоначално написано от Di
Напулно нормално е.. аз сигурно шях да я убия на място.. ама никой не ме пита.Веднъж госпожата ми по рисуване ме обвини в тва че съм счупил една фигурка.Хванах я за косата и право в кенефа.Сритах я.Не ми проговори цяла година.Гордея се с това.Всеки трябва да се защитава както може.След като не разбитар с думи - боя е решение .. така че не си мисли че си сбъркала или нещо подобно.И не е трябвало да излизаш..
Много бих искала да си отвориш голямата уста пред мен, за да видим, дали проблемите наистина се решават с бой. Или изведнъж ще се научиш да уважаваш другите.

dreme_mi_kopelle, досега не бях срещала човек, който да се гордее, че е страхливец. Поздравления, ти си жалък.

ПП: И аз си обичам маникюра и ми става кофти, като трябва да си изрежа ноктите, но не е чак такава трагедия. А аз имам колекция от лакове(над 50), рисувам си сама ноктите и си сменям лака всеки ден.
А що не след като не разбират с думи ?! А !?
Каде видя да съм писал че съм страхливец,ела питай всичките ми учители кой е страхливец дали им се подчинявам и изобщо да съм един от овцете и да позволявам овчарите да ми се качват на главата.По твои думи съм жалак ок но как го разбра след като не знаеш нищо за мене. напушва ме на смях ха ха