Цитирай Първоначално написано от Di
Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Ясно. Веднага като спомена за кой град става дума, ако е истинска историята ти, става ми ясно що за елитни училища има там. Но ако беше в по-голям град, повярвай, наистина това училище щеше да го сънуваш.
Без да те нападам, но все пак, би ли обяснил за тази случка - ти изобщо опита ли се да обясниш на учителката, или налраво налетя на бой? Другият ми въпрос е - ако това беше майка ти или жена ти, какво, и нея ли щеше да я смажеш от бой?
Седях на първия чин и говорих с момчетата.Госпожата влиза в час с един кашон с керамични фигурки.Бяхме ги поръчали предишния час.Каза ми да си избера и аз и взех еднах.След като всички си бяха избрали фигурка тя видя че една от фигурките в кашона(имаше още 2 за всеки случай) е счупена.Веднага погледна мен и едно момиче с което сядах за часа и ни обвини че сме ги счупили и трябва да ги платим.Отидох до нея и и казах да докаже че съм ги счупил и ще я платя ако го направи.Тя ми се развика и ме бутна на което не обурнах внимание и се завъртях и тръгнах към чина.Изведнъж тя каза "Кога мислите да ги платите?".На което и отговорих отново "Докато не ми дадете доказателство".След това мое изказване ни написа двойки и отсъствия.Тогава всичко започна.Хванах я за косата и в тоалетната.Ся ми кажи не съм ли и казал да се разберем като хора.Разбира се от човека и от ситуацията.Просто се защитих - толкова лошо нещо ли направих ?!
И какво им е на училищата и гимназиите в Плевен?
От кое училище си ?