- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя вече? :(
ами така харесвам си едно мом4е казах му 4е си го харесвам.Той ми каза 4е не ме харесва и аз разбрах 4е няма да стане ни6тоне 4е съм имала някви надежде ама...) опитах се да го забравя но не става се той ми е в ума
![]()
това ве4е продулжава мн време а аз немога да го забравя
едно мом4е ми предложи а аз го отцепих и продулйих да мисля за др мом4е
нз ко да праа ве4е немога и немога да го забрава
![]()
*Спазвай поне малко етикеция!
Редакция на MakeMeLaugh
срежи си вените... кво може да напрайш ве, продължаваш напред и толкова... да ва е*а у малоумните!
Продължи напред, не гледай вече в миналото, не те харесва, ми не те харесва, няма смисъл да се измъчваш и какво си седнала да му мислиш, яяя го дай по-весело, все пак не е единствения! Просто продължи напред, както казах по-горе...Запомни, когато не можеш да имаш една любов, знай че така е по-добре и някъде те чака по-хубава любов![]()
Оф Боже ... И кво ? Чудо голямо станало .. Света ли свършва или какво ?! Да еба детските ви истории ....
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
ami da pravi ste naistina opitwam se i 6te si vru6am malko po malko![]()
![]()
намери си друго гадже и го забрави тоя педал .. ;]
Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)
заааа кой път ли го каамм неееееее ИСКАШ НЕ ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА ГО ЗАБРАИШ !!
абе дете..виж са не съм аз човека да те поучава не нещо,ама незнаеш ли,че щом сега не те харесва ми откажи се,забрави го вече и щи разкажа нещо:една приятелка не харесваше един ама само за да направи напук на старото си гадже тръгна с този и се оказа,че те са си още заедно и са от 7 месеца гаджета...що му отказа намери си занимания - например спортувай или гледай да си винаги заета с нещо,абе приятели нямаш ли ???
Пф..айде са не станало с тоя дай да умираме.Мислиш като 5 годишна (знам ли може и на толко да си ;d ).Лигла.
Stay up all night with the stars *
gfjh
Не,че не можеш да го ЗаБравиш..ТИ ПРОСТО НЕ ИСКАШ!!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не мисли за него!Хвани се с някои друг с времето ще забравиш този въпросния които те е отрязъл!
Еми така и така ти се е отворило време...Вземи да се научиш да пишеш,че така няма да стигнеш далеч.
+ 1Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Земи ходи малко на даскало че си бало мамата...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аман от такива теми вече...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Клин клин избива. Хвани си друг. Или излизай с приятели и не мисли за него. Гледай да се разсейваш с нещо.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Винаги можеш да станеш некрофилка.Убии го и си е само твой.*май така се казваше.