.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    hottie
    Guest
    Той не ти казва как да се справиш с проблема, а от къде идва и ти помага да го превъзмогнеш, чрез разговори. Поне по мои наблюденя.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ама аз следвам психология... Пристрастна съм
    Само ти ще ме лекуваш

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ама аз следвам психология... Пристрастна съм
    Само ти ще ме лекуваш
    О аз не знам още дали искам да ставам психотерапевт но ако все пак реша ще трябва да стоиш на опашка че нещо всичките ми приятели казват че имат нужда от терапия

Как ме отряза само

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Как ме отряза само
    Не бе адашке не съм!
    Ще те терапирам спокойно! Вече си имам и учебници така че

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    По стечение на обстоятелствата работя с един психолог. С него имаме лични/приятелски отношение и не може по никакъв начин да ми прилага терапии. Въпреки всичко той доста ми обяснява за своята професия /то и аз много питам де/.

Та бих ходила. Но фактора за личността остава. Ако не попаднеш на човек, ако не си паснете просто няма смисъл. По-добре да споделяш със стената.

Само че аз не знам как да убедя нашите да ми дадат пари за терапия...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    черинке, кви са тия изруди на аватара
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    най-яките

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    най-яките
    ако са пострижа зимаш ли ма за мъж
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Винаги ми е било интересно дали психолозите могат да се справят със собствените си проблеми.
    И при кого ходи зъболякарят ми, за да лекува свойте си зъби.

И аз, питах моята зъболекрка къде ходи, а тя има сестра близначка,
    също зъболекрка, та ходи при нея . Като я питах дали също я е страх, каза че я е страх....
    По темата, психоаналитик не случайно се казва така, чрез въпроси той/ тя ти помага да стигнеш сам до собствената си истина, като междувременно по реакциите и отговорите ти, те анализира. Това един приятел не може да го направи, приятелите са пристрастни, не са обективни. Винаги биха били на твоя страна, освен това умишлено те насочват към някакъв отговор, който всъщност е тяхната истина, не твоята. Психолага е неутрална среда, той не те познава, това му е хубавото, може да те прецени, без да те харесва, без да си му/ и антипатичен. Е за това се ходи по такива мероприятия и въобще не е лоша идея....

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^софче, новия лаф е 'бок бом'
    да знаеш...

Аз бръснати не харесвам.
    Един мъж ако не е потен и космат, не е мъж. нали знайте..

Ама, айде престанете сега, не се отклонявайте от темата.......

Град
    Seashore :)
    Смятам, че са мн полезни... Аз имам личен психиатър/психолог и много ми помага да се справям с напрежението около мен.. Когато гаджето ми ме напусна направо щях да умра.... Мама и тати ми купиха колие на Сваровски за коледа с огромен кристал, обаче го загубих, тогава бях дори по съсипана иии точн опсихологът ми много ми помогна пък и на Тинкълс и харесва
    Тя беше просто песъчинка, забравена на морския бряг, някъде там в лятната горещина...

Супер фен Аватара на _donna_
    Някои хора могат да си помогнат сами.И могат да се справят само така.

Други винаги имат нужда от помощ,от насърчаване.И когато нямат любим човек до себе си,който да ги подкрепя се отправят към психолога.

Психологията по принцип е и благодарна,и неблагодарна професия.В България тенденцията е хората все повече да свикват с идеята,че може и да се отиде на психолог,че може и да поискаш помощ - не е срамно.Но едва ли ще стане много популярно преди стабиларка да вдигнат заплатите на всички.Ходи обяснявай на някой дето бачка за по 400лв. на месец,че всичко ще се оправи и след това му поискай 50лв. за тази важна информация...

Общо взето,лично на мен психологията винаги ми е била много интересна,но винаги съм намирала психолозите за адски безполезни хора и професията за адски измислена.

Супер фен Аватара на _donna_
    Ако измислиш още по-дълга и трудна за произнасяне дума,с която да ги наричаш/"да им викаш"/,евала ти праим.Пък и ще изглежда още по-гъзарско.Само си представи "А пък аз утре съм на психотерапевт ..." Няяяяяяяяяуу.

Град
    In Your Dreams...
    Според мен всеки тийнейджър има нужда от психолог. Сигурна съм, че вного хора няма са съгласни с мен, за това ще кажа, че не трябва да ти се случи нещо голямо за да отидеш на психолог. Аз ходя и съм много доволна.
    Относно това, че щом сам не можеш да си помогнеш сам никой не може да ти помогне, ще кажа, че не е така. По-скоро ако нямаш желание, а имаш нужда от помощ няма как да ти помогнат на сила.
    Забелязах, че много хора бъркат понятията. Психологът е този при който ходим първо. С него разговаряме и чрез споделяне и умни разговори се чувстваме по-добре. Следва психоаналитика. При тези две понятия според мен няма голяма разлика тъй като при втория се правят същите неща като при първия. Този при който се ходи последно е психиатъра. Той вече те лекува чрез хапчета и т.н.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    София
    Твърдо съм за психолозите. Не е срамно да се ходи, важно е само да се вземат мерки навреме, че ако се влоши проблемът после става страшно

Харесвам психологията ,доста интересна наука,мисла съм за напред да се занимавам с това,но ще видим.Към психолозите не съм особено положително настроена,бих отишла само за да видя какво е и тотално да объркам 'квалифицирания психолог'.За тези в училищата няма да коментирам и те не значт какво правят там.Но мисля,че хората имат нужда от такива 'особи'.Защото хората тотално не са наясно със себе си.Товарят си нервите за глупости.Може би един психолог,който наистина си разбира от работота би могъл да им помогне.

Обожавам психологията. Виж...психолозите Предполагам, че всъщност аз познавам твърде малко психолози за да правя някаквии заключения... Но като цяло не ми правят добро впечатление. Аз си знам защо. Имам си точно определена представа в какво трябва да се състои работата с човека срещу теб и какво трябва да представляваш ти самият...за да практикуваш. А те просто не са такива. Живот и здраве през следващия септември започвам да уча психология (;

Обичам да говоря с психолози !!! Уважавам ги !!! :P

Moeto mnenie e che ot edna strana e dobre da otidesh pri psiholog zashtoto toi te savetva kak da postapish i da nqmash problemi.Ot dryga strana povecheto psiholozi se prevrushtat v psihoPATI az predpochitam da se savetvam s po-golqmi moi fr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си