- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нека се замислим...(за момичета)
Момичета нека се замислим колко пъти сме били наранявани и колко пъти сме намирали щастлива или още истинска любов лично аз като се замисля само един единствен път съм била щастлива с момче и от там си правя извода, че няма любов. Вие какво ще кажете? Само при мен ли е така или има и други?![]()
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
Аз също съм била наранявана доста пъти... Но съм далеч от мисълта, че истинската любов не съществува. Това вече стана като клише да разправяте на ляво и на дясно как не вярвате в любовта... Не вярвате в любовта, не вярвате в Бог... А в какво тогава?! Само не ми казвайте "в себе си"...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
az sam bila naranqvana no sega otkrih tochniqt chovek s koito sam istinski shtastliva nadqvam se i za napred da e taka i ti pojelavam mn kasmet i ti da otkriesh istinskata lubov
Точно веднъж съм била щастлива с момче... но наистина това щастие , за което толкова бях слушала, това щастие, за което всички толкова ми говореха, а аз седях отстрани и ги слушах , мислейки си , че такова нещо няма .. Но го открих .. и после го загубих ..
А са ме наранявали адски много пъти ... даже прекалено много ... Но като се замисля цялата тази болка от разбитото сърце минава тогава, когато срещнеш подходящия...
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
ми любов просто няма. тея чувства са в следствие на силно превличане. ама всеки разбира различни нещо под "любов". за някой е просто превличането, за други е щастие.ако имаше любов щеше да има за всеки някого. не ми се вярва да е така. просто понякога човек открива този, с който е щастлив и толкова. нараняавали са ме много, но не заради това си вадя тези заключения. не съм песимистка също, просто мечтата ни за истинската любов ни крепи да търсим![]()
1 път - сегашната ми любов![]()
Всяка една раздяла наранява човека.Следователно и аз съм била наранявана не веднъж.И все пак във всичките си връзки съм била щастлива.Не е имало такава,която да не ми носи щастие и рядко съм била огорчена или много тъжна.
...като се замисля наранявана съм много пъти..но и аз съм наранявала...обаче в крайна сметка нали знаете това, което не ни убива ни прави по силни...а истинската любов я има...само, че повечето тук сме трърде малки за да я открием..или я изпускаме заради някакви прищявки
![]()
при мен има любов (огромна)
радвам се ,че открих човек,който да ме цени и обича .Не вярвах,че ще го открия.
Малко сме разумните.
Наранявана съм много пъти..ама страшно много..ма е ме още съм жива..любовта..хмм май съм я открила![]()
Явно аз ще съм първата, която не е била наранявана в някоя предна връзка. Не се гордея с това, но все аз наранявах, от което винаги ми е било много кофти. В сегашната ми връзка обаче, колкото и да знам че той ме обича много често се чувствам наранена до смърт, хиляди пъти ме е боляло и съм плакала. Не казвам, че само той е виновен, нито съм спряла да вярвам в любовта, но понякога една дума може да разбие целия ти свят на парчета, особено когато правиш всичко за някого и виждаш как той вижда само недостатъците ти и не спира да се държи студено, а същевремено не признава че има проблемПоувлякох се, ама сега съм в такова състояние. Все пак, любов има, просто не е вярно че като дойде и светът ти става розов, понякога си е много сив даже...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Обичала съм един път...да първата любов...е и само тогава ме нарани момчето... след като се разделихме с него бях станала голяма кучка...просто,с който и да ходех не ме интересуваше мн мн,мислех си за бившия...
е...след 3 години забравих това момче...и срещнах друго,което да ми припомни чувството любов ...това,с което съм в момента...Истински щаслива съм...страхотно е просто всичко...
![]()
![]()
наранявала съм мн и на мен са ми причинявали болка но засега само едно момче е успяло да ми докара повече от четири безсънни нощи. Не се привързвам лесно и трудно някой може да ме нарани мн![]()
Най-яко е на 13-17 години да си правиш такива изводи. Все едно толкова много си видяла от живота, че знаеш всичко и т.н. Разбирам да бяхте/ме по на 40 та и повече години - тогава бихте/ме имали правото да стигате/ме до разни заключения (какво има, какво няма и що така става), но сега.. звучи много малоумно.
mi to i az sum bila 6tastliva edinstveno i samo s edin... i az mislq 4e nqma lubov... vsi4ko e interesi!!!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Като се замисля (силно казано) наранявали са ме само два пъти, но и това ми стига. Не искам да кажа че не вярвам в любовта, защото ще излъжа. Любов има просто е трудно да я намериш
![]()
Славата е мимолетна, неизвестността е завинаги!
Не са ме наранявали, защото не позволявам. Всички връзки са ми били просто от скука и т.н...да не говорим колко предпазливо гледах другия..
Но намерих човек, който ми доказа, че мога да му имам доверие и връзката ни не е само за месец-два. Радвам се, че го открих и ако нещо се случи някога с нас, не само ще има рана, но ще остане и белег![]()
Разбирасе,че има любов..!
Истински щастлива бях само веднъж с момче,което загубих по най-нелепия начин.. а относно нараняването .. адски мн пъти са ме наранявали..за това пък аз също!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
И мен са ме наранявали много пъти, даже и човекът, с когото бях истински щастлива. Но това не ме кара да спра да вярвам в любовта или некви такива. Не знам, мисля, че съм прекалено малка, за да знам, какво е истинската любов, дали съм я изпитвала и дали я има. Но все още вярвам в нея.![]()
I know I should stop believing ... !
ако говорим за бройка .. .аз съм наранявала много повече от колкото те мен ... Намерих наистина подходящия .. преди това си играех с любовта ...гаврех се с момчета които уж ме " обича ли " срещнах него .. за 1-ви път бях щастлива ... влюбена , но той ме остави той си беше играл с мен така както аз си играех с другите ... болката която ми причини ... неможе да се сравни със всичката болка която бях причинила на всички заедно ... от тогава съм се научила .. , че "всичко се връща " когато разбрах какво ми бях причинила на всички ... отидох и говорих с него на него уж му беше все едно .. , а сега все още сме заедно![]()
![]()
![]()
при повечето е така![]()
Първоначално написано от AFT
Напълно съм съгласна.На този въпрос може да се даде отговор на една по различна възраст от тази в която са всички в този форум.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Наранявали са ме много пъти, но никога не съм се отказвала от Любовта още по-малко пък в мен се е загнездила мисълта, че Любовта не съществува....
Аз също съм била наранявана,но аз имам едно правило :"Никога не се предавай"...и колкото и да са ме наранявали винаги е имало човек,който ще ме утеши.(най-често някои fr)..сега аз съм влюбена,даже лудо влюбена в едно момче,което също ме обича...Момиче не се предавай,това ще е най-глупавото и най-лесното нещо...недей да си от хората които избират лесния начин.
Любовта съществува...стига само да я намеиш,но никога не се отказвай от търсенето....