- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще подарите ли коледен подарък на родителите му/и ?
Ще подарите ли коледен подарък на родителите на гаджето си?
Аз всяка година им купувам разни коледни красоти и те много се радват, първата година като им подарих много приятно се изненадаха,защото никое бивше гадже на моя приятел не им беше правил такъв подарък![]()
и аз се чуда същото...а дайте идеи какво да им зема![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
аз също ше им подаря нещо
подаръка ще е една музикална коледна катичка с някакво коледно сувенирче
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Много хубава тема..да много добра идея..бих им взела нещо,стига да знаех какво..
![]()
Ми не ..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аууу...не...![]()
![]()
а нене...не сме от толкова много време заедно,че и на техните да купувам подарък......разбирам да бяхме заедно от година...или повече..а не е така...
само за него ще има...![]()
![]()
![]()
мм...добра идея,но няма да е тази готина другата ако още сме заедно може и на тях да взема![]()
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Малък подарък ли е това,че търпя сина им толкова време? ;d ;pP
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Каква е тая тъпотияа на брата/сестрата не трябва ли също да купя ?
![]()
Първоначално написано от Drebs
Ми някой да те кара... ??
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ъъъъъ бтв тфа никога не ми е минавало през главата![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
не мисля
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Подаряваме си подаръци, да. Само се чудя тази година какво да им взема...
MoHuTo, ако ви е сериозна връзката, ако се познавате - трябва да им вземеш нещо, ако ще дребничко да е. Поне от уважение. На сестра му и нейният приятел бих взела, ако си бяха в България.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз много се зачудих сега по този въпрос. Миналата година ги видях , бях в тях точно на Коледа, но не бях им взела нищо. Тогава все пак не бяхме толкова много време с моя приятел.. но за тази не знам. Ние с тях не се виждаме много, защото приятелят ми учи в чужбина, но се познаваме все пак и ги уважавам много. И все пак дали да взема някакво подаръче символично? Нещо коледно..?
ммм аз пък ще им взема.. даже нещо повече взех им вече .. купих чаши (за вода .. за сок ... такива ) мн са сладки на мен поне ми харесватно маика каза че са били много не личен подарък като се има предвид че с маика му работим 2те и прекарваме доста време заедно
вие какво мислите ? да карам ли с чашите или да взема нещо друго? .. ии не излизаме от кои знае колко време.. 5 месеца и нещо да е нооо Коледа ще я празнуваме заедно у тях с неговите и няма как да не им взема нещо...
все пак маика ме разубеждава че чашите не са хубав подарък.. исках да взема нещо за кухнята но не намерих нищо
не искам да взимам сувенир а нещо полезно иии идея си нямам какво .. ако не измисля нищо ще им подаря чашите ...
![]()
коледна покривка,Първоначално написано от [B
коледни ръкохватки за печката
можеш просто да добавиш нещо коледно към чашите, да ги опаковаш в коледна хартия и ето че вече стана коледен подарък![]()
Бих подарил на дедото 2 контролни в главата, ама засега ще се размине с нищо, но пък от сърце.
На майката на бившия й подарявах, да. И тя на мен - жената беше (всъщност все още е) супер пи4 и много добре се разбирахме. Взимала съм й бижута, сувенир4ета, ей такива работи и винаги много им се радваше.
За сегашния ми мъж - няма как да стане. Техните живеят в друг град, нито се познаваме, нито нищо.
![]()
Робинята на Quench
Едва ли.. аз да не би да трябва да купувам подараци за цялата му рода?!![]()
Накараи го за Коледа да те заведе Солун е един невероятен град и да идеш няма да сажаляваш!Първоначално написано от sexita