.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ще подарите ли коледен подарък на родителите му/и ?

Ще подарите ли коледен подарък на родителите на гаджето си?

Аз всяка година им купувам разни коледни красоти и те много се радват, първата година като им подарих много приятно се изненадаха,защото никое бивше гадже на моя приятел не им беше правил такъв подарък

и аз се чуда същото...а дайте идеи какво да им зема

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

аз също ше им подаря нещо
    подаръка ще е една музикална коледна катичка с някакво коледно сувенирче

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Много хубава тема.. да много добра идея..бих им взела нещо,стига да знаех какво..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ми не ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    somewhere over the rainbow
    Подмазвачи.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аууу...не...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    а нене...не сме от толкова много време заедно,че и на техните да купувам подарък... ...разбирам да бяхме заедно от година...или повече..а не е така...
    само за него ще има...

еми примерно може да вземеш нещо за дома им нещо хубаво ддз ама ако е сувенир тъпо некъв 4асовник ддз..аз на неговите няма да им взела щото са .. зле хората и двамата не сам нормални
    You've got my head spinning

мм...добра идея,но няма да е тази готина другата ако още сме заедно може и на тях да взема
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Малък подарък ли е това,че търпя сина им толкова време? ;d ;pP
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Каква е тая тъпотия а на брата/сестрата не трябва ли също да купя ?

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Малък подарък ли е това,че търпя сина им толкова време? ;d ;pP

Ми някой да те кара... ??
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    sofiqqq
    ъъъъъ бтв тфа никога не ми е минавало през главата
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Мега фен Аватара на mynichka
    не мисля
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Подаряваме си подаръци, да. Само се чудя тази година какво да им взема...
    MoHuTo, ако ви е сериозна връзката, ако се познавате - трябва да им вземеш нещо, ако ще дребничко да е. Поне от уважение. На сестра му и нейният приятел бих взела, ако си бяха в България.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз много се зачудих сега по този въпрос. Миналата година ги видях , бях в тях точно на Коледа, но не бях им взела нищо. Тогава все пак не бяхме толкова много време с моя приятел.. но за тази не знам. Ние с тях не се виждаме много, защото приятелят ми учи в чужбина, но се познаваме все пак и ги уважавам много. И все пак дали да взема някакво подаръче символично? Нещо коледно..?

ммм аз пък ще им взема.. даже нещо повече взех им вече .. купих чаши (за вода .. за сок ... такива ) мн са сладки на мен поне ми харесват но маика каза че са били много не личен подарък като се има предвид че с маика му работим 2те и прекарваме доста време заедно вие какво мислите ? да карам ли с чашите или да взема нещо друго? .. ии не излизаме от кои знае колко време.. 5 месеца и нещо да е нооо Коледа ще я празнуваме заедно у тях с неговите и няма как да не им взема нещо... все пак маика ме разубеждава че чашите не са хубав подарък.. исках да взема нещо за кухнята но не намерих нищо не искам да взимам сувенир а нещо полезно иии идея си нямам какво .. ако не измисля нищо ще им подаря чашите ...

Не ги познавам Далечко ми е Солун...

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]ммм аз пък ще им взема.. даже нещо повече взех им вече .. купих чаши (за вода .. за сок ... такива ) мн са сладки на мен поне ми харесват но маика каза че са били много не личен подарък като се има предвид че с маика му работим 2те и прекарваме доста време заедно вие какво мислите ? да карам ли с чашите или да взема нещо друго? .. ии не излизаме от кои знае колко време.. 5 месеца и нещо да е нооо Коледа ще я празнуваме заедно у тях с неговите и няма как да не им взема нещо... все пак маика ме разубеждава че чашите не са хубав подарък.. исках да взема нещо за кухнята но не намерих нищо не искам да взимам сувенир а нещо полезно иии идея си нямам какво .. ако не измисля нищо ще им подаря чашите ...
    коледна покривка,
    коледни ръкохватки за печката
    можеш просто да добавиш нещо коледно към чашите, да ги опаковаш в коледна хартия и ето че вече стана коледен подарък

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Бих подарил на дедото 2 контролни в главата, ама засега ще се размине с нищо, но пък от сърце.

Мега фен
    Град
    SF
    На майката на бившия й подарявах, да. И тя на мен - жената беше (всъщност все още е) супер пи4 и много добре се разбирахме. Взимала съм й бижута, сувенир4ета, ей такива работи и винаги много им се радваше.
    За сегашния ми мъж - няма как да стане. Техните живеят в друг град, нито се познаваме, нито нищо.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Едва ли.. аз да не би да трябва да купувам подараци за цялата му рода?!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Не ги познавам Далечко ми е Солун...
    Накараи го за Коледа да те заведе Солун е един невероятен град и да идеш няма да сажаляваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си