- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще подарите ли коледен подарък на родителите му/и ?
Да, всяка година им купувам и те на мен. Тази година съм предвидила за баща му кожен портфейл, а за майка му среден куфар за пътуване, защото ще ходи в Испания за 1 седмица и си няма куфарВ него ще пъхна българо-испански мини речник.
Не. Никога не съм подарявала, нито той на моите по какъвто и да е повод. Като се оженим-тогава!
Wrathchild, ако подаря каквото и да е ще му стане гадно и унизително. Той няма да купи за родителите ми НИЩО. Ще му стане много неприятно определено. А и аз не ходя с майка му, баба му, баща му, морското свинче и 2-та папагала.....(котката му умря преди близо 2 месеца).
Миналата НГ празнувахме с кака и приятеля й и той НИЩО не им взе, а те му бяха купили. Стана му адски гадно и кофти....Не искам да му е неудобно пак.
Да.Първоначално написано от pandelka
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Е, говорим ако се знае, че ще ти вземат нещо. Миналата година те ми взеха, аз също им взех. А няма да ти казвам, сестра му това лято се прибра в България за 2 седмици и жената подарък ми донесе от Франция, пък аз нищо... хем се зарадвах на подаръка, много хубав беше, хем ми беше зверски неудобно. За това пък догодина ще й взема задължително, дори тя да не ми донесе нищо.Първоначално написано от krem4et0
Сега обмислям много какво да им купя. Мисля си, че на баща му от тези химикалки, хубавите в красивите кутиики (не знам дали някой схвана за какво говоря) ще му свърши работа, а на майка му някаква сребърна верижка с медальонче... или златна. Сега ще попитам какво харесва повече.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Задължително правя подарък - може да е малък и символичен, но е уважение