.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    Ботевград

Уж ме обича обаче...

Обичам го много...обаче има един проблем с който не знам какво да правя...винаги хвали бившата си... като започне Моника товаа Моника онова... тя можеше това... и така нататък... ..но ми казва и че не обича..не знам какво да правя..казах му, че ме дразни като говори за нея и като я хвали..той казва е аз много я обичах забравих я но не знам защо така...после ми казва, че ще престане...адски много ме дразни това като говори за нея ....и не знам какво да правя..не искам да го оставям защото много го обичам и ще ме заболи ужасно много...сигорна съм че и той ме обича не веднъж ми го е казвал обаче факта е на лице...btw : аз съм на 15 той е на 18... заедно сме вече половин година..а с нея е бил 1 год и 2 месеца ...ох не знам...помощ...ако на на някой му се е случвало да каже как е преглътнал или отсранил проблема...
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Ще бъда честна и ще ти споделя моето мнение.
    Ако наистина те обича ,нямаше да говори за бифшата си,,,камули да я хвали.И каква е ползата да я споменава?явно иска да ти подскаже ,че още има чувства към нея.Приятелят ми ми е казвал с кои момичта е бил,но не помня да се е хвалил от тях..
    с приятеля ти поговорете сериозно над това.Питай го да ти кажа съвсем честно дали обича бифшата си приятелка.Ако е така,тегли му майните А това дето казваш,че много пъти ти казвал ,че те обича...тва всеки може да ти го каже,но малко хора го доказват.
    а гаджето ти с неговите намеци и хвалби по бифшите като гледам добре доказва колко те обича
    Малко сме разумните.

Ъъ..тоя е некъф темерут.
    Ако няма чувства към нея,за какво иначе да плямпа постоянно?Аз..като ми каже Моника тва и онова..еми ходи си при Моника ..

Град
    V MoQtA StAq
    ааа... това е тъпооо
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    другия път като ти спомене Моника ...казвай директно => ПЪТЯЯ!!...
    ко търпиш пък ти....явно има още чувства към нея..даже и да отрича...

Може би иска да ти намекне че би искал и ти да умееш тези неща които тя е правила ( може би е свикнал с тях ) Но не мисля че още има чувства към нея...бих помислила че все още я обича ако бяхте заедно от месец но вие сте заедно вече 6 месеца така чеее

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Като не я е прежалил защо е тръгнал с теб?

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    Ще бъда честна и ще ти споделя моето мнение.
    Ако наистина те обича ,нямаше да говори за бифшата си,,,камули да я хвали.И каква е ползата да я споменава?явно иска да ти подскаже ,че още има чувства към нея.Приятелят ми ми е казвал с кои момичта е бил,но не помня да се е хвалил от тях..
    с приятеля ти поговорете сериозно над това.Питай го да ти кажа съвсем честно дали обича бифшата си приятелка.Ако е така,тегли му майните А това дето казваш,че много пъти ти казвал ,че те обича...тва всеки може да ти го каже,но малко хора го доказват.
    а гаджето ти с неговите намеци и хвалби по бифшите като гледам добре доказва колко те обича
    +1 prosto mu kaji che ne ti e priqtno... uspeh
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    +1

Ако продължава да ти говори за Моника просто го разкарай - явно има още чувства към нея,колкото и да отрича.А на тебе не ти трябва човек,който да говори постоянно за бившата.
    Stay up all night with the stars *

Аве пътя директно за тоя ... !!! Аз ако бях на твое място до сега да съм го изритала 100 пъти .. Много мразя като почнат да говорят за бивши. Постоянно имам нужда да се сравнявам с тях и да чувам , че съм по добра . Ужасно е ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Този разказ ми напомня за една чалга песен ...
    Ще пейстна текса нищо, че малко се различава от твоя случай..

Досадна била,
    и грозна била и
    уж не я понасяш ти.
    Ужасна била,
    безлична била-
    вечно тя е темата ти!

Обичаш другата,
    другата,другата,
    онази чуждата,
    чуждата,чуждата!
    И между другото се сещаш
    и на мене да кажеш - "Обичам те!"
    Обичаш другата,чуждата,
    побърквам се!

Тук горе долу нещата са същите, само, че той говори хубави неща, а не лоши за нея.. Няма значение какво говори, щом тя е тема на разговор или щом се говори само за нея.. По-добре го зарежи, така или иначе явно има още нещо към нея, може и към теб да има някакви чувства, но заслужава ли си да търпиш всичко това ? Защо не си намериш момче, което живее с настоящето (т.е с теб), а не с миналото(т.е с бившата)?

Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Явно той наистина много е държал на нея. Този факт не бива да те дразни, защото все пак той сега е с теб и това би трябвало да те радва повече от мисълта, че той много я е ценял. Може още да я харесва, но само като добра приятелка.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    Ямбол
    + 1

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би не я е забравил още...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

ходил е еднакъв период от време и с двете ви,но и през времето,което е мил с теб тя е била в мислите му,може ти до си 100 пъти по-добра,но не си НЕЯ,а явно тя притежава все още сърцето му.И теб те обича,но не толкова,не така...Поне при мен е така,дано греша

Имах същия случай, найстина е шит
    Като говори толкова за нея, говори и ти за бившия ти

white sensation

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    +1
    +2

Цитирай Първоначално написано от xpici
    Имах същия случай, найстина е шит
    Като говори толкова за нея, говори и ти за бившия ти
    това е най-правилно . не при сегашното ми гадже.но при един изпитано работа
    You've got my head spinning

Не "Уж", ами хич не те обича...Тфа че ти го казва нищо не значи...Думи, думи...

Мега фен Аватара на mynichka
    Ми ..според мен обича нея, а не теб ! Ако не изпитвише нищо към нея ..нямаше постоянно да я споменава
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Kaварна

=]

em nz az mislq che chokolate_girl e mnogo prawa,no az predlagam da se opitwash da naprawish taka che poweche da ne q spomenawa ;]]
    te9tk3a

Нормално е още да я помни, ама е много несъобразително да говори пред теб за нея. Щом не става с приказки като я спомене почвай да се цупиш или направо ставай да си тръгваш (той разбира се ще те спре). Кажи му че няма 100 пъти да му обясняваш като на малоумник че ти е неприятно. Бъди по-крайна. И между другото, докажи че си по-добра от нея, така ще му я избиеш тая тъпа Моника от главата
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Габрово
    Просто му кажи в прав текст, че това те дразни. Кажи му, че щом смята ,че тя е била по-добра от теб, значи.....да си върви при нея. Баси... Ти ако почнеш така да му говориш за бившия си дали ще му е хубаво.
    На такива като него..... ШУТА И ПЪТЯ!!! И не се лъжи от това, че твърди че те обича- това може да го каже всеки. ЗАПОМНИ-любовта не се доказва с празни скадки приказки, а с действия. Ако толкова те обича, тогава да спре да ти набива тая Моника в лицето.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Като не я е прежалил защо е тръгнал с теб?
    Да,не осъзнава ли също че по този начин те наранява Знаеш ли,приятеля ти е пълен кретен,поне малко да се съобразява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си