- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нещо, с което мога да залича това, че съм пушила?
Здравейте,тъй като другата седмица майка ми иска да ме води да ме прегледат от до да ми зимат кръв ии т.н,иии искам да питам дали някой знае нещо с коету моа да залича това,че съм пушила.И ако може да е бързо някаде за 3,4 дни?МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МНОО Е СПЕШНООО....
Редактирано от ProstoAz
7 точка от правилника!
Първоначално написано от ProstoAz
Колежке, надали тук става въпрос за цигари.. по-скоро за марихуана..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Може да се разбере само ако си активен пушач от години и наистина ти направят подробни изследвания... Ако си пафкала няколко пъти няма да разберат.
Но иначе няма начин да се прикрие.
Предполагам, че за марихуана става въпрос. Зависи майка ти какви изследвания иска да ти прави. Ако са просто профилактични кръвни изследвания нищо няма да се разбере. Ако ще ти прави кръвен тест за наркотици зависи преди колко време си пушила.Първоначално написано от m00nn
Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg
Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman
е как първо не са цигари,пък после си пушила "EVA"?? Нещо не разбрах ..![]()
мake cookиes,noт war ^.^
точно цигари са,тя си каза...Първоначално написано от xbLaHx
Така става...пунтуацията за нищо я нямашПървоначално написано от m00nn
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Екстра, поради липсата на която се получава двусмислица...Първоначално написано от m00nn
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
От цигари може да имаш нисък хемаглобин и увеличени бели кръвни телца което се нормализира за около 1-2 месеца.Но това се появява при по дългогодишни пушачи.Откажи цигарите и ходи на някакви тренировки по благоприятно ще ти се отразят върху тялото.
Йога и мъдрост
Решениетоментово бонбонче.
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
а така!Първоначално написано от temari1785
изпавкай кило марихуана и когато те натегнат "ехоефектите" и Мама те помъкне за тестове - ментовото бонбоне ТЕ покрива....
...ама тъпотии...
няма ли кой да сложи катинара на тази изчерана стара тема?!