- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До тук добре, а сега ?
Такаа.. тази тема е продължение на една др моя тема, но няма значениеИсторията беше, че май съм си паднала по един, с който се забиваме от 2 сед насам... но стана така, че той се събра с приятелката си (били скъсали преди време) и се сдухах. На последния купон, той мн се напи (за да отпразнува събирането им, пфф) но се заби с една моя приятелка. И понеже не можел да търпи да крие че е изневерил, й казал всичко и пак са скъсали (а на нея май не й дреме мн мн). Та сега е свободен ии се чудя какво да правя. С брат му през няколко дни се виждаме на кафе, но не става дума за него. Незнам дали мога да използвам човека за да се докопам да брат му
(не излизам с него заради това де). Мислех сега преди да се разделим, да кажа "много пз на брат ти"
но не казах нищо. Приятелите ми искат на Коледа да се съберем в 1 заведение, но разбрах, че въпросния няма да дойде ии ... и нз, объркано ми е, а явно не ми е безразличен
Какво ще ме посъветвате??
![]()
Тоя не знае какво иска и с коя да бъде. Остави го.
Само ядове ще ти донесе,ще ти изневерява всеки ден.
П.П:Абе вие на Коледа не си ли стоите у вас?
а как ще отпразнувате вие това че сте се събрали?![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Ох да сигурно сте прави всички. По тази логика, както го разказах, изглежда че нищо няма да се получи. Не мислете, че това което ми казвате не съм си го мислила, но когато човек се заслепи от някой и ...Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
Според мен трябва да го оставиш.
Както сама си разбрала, по-добре не се занимавай с него![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ще бъде загуба на време
Олеле не знам изобщо какво му мислиш- тоя е бахти мухъла, направо ми се повдига от такива женкари. Хубаво няма да видиш, сега си си навила на пръста че го искаш, ама гледай по-бързо да ти минеСега пусни нова тема "как да го забравя"
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Хаха... И какво- за да отпразнува, че сте заедно ще си легне с някоя твоя приятелка ли??? Я стига глупости!! Такива като него не си заслужават усилията въобще. Хубаво е, че разбираш поне, че си заслепена и че той няма да ти донесе нищо хубаво.Сега остава да забравиш за него и да си намериш някой ,който не е такъв.........смотаняк(за да не кажа друга думичка)
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Много съм съгласнаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
Най-добре ще бъде да не се занимаваш с него .. !
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не виждаш ли, че се забива с всяка 2ра, без да има значение дали си има приятелка или не. Замисли се дали искаш да си с такъв човек. Ако той наистина искаше да е с теб нямаше да се върне при отново бившата си приятелка, нито пък да се сваля с друго момиче.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Добре де добре. Зарязвям всичко, стига сте ми се караливиждам че не си е работа
ne ti trqbva takuv 4ovek,ostavi go,pomisli dali,ako trugnete toi nqma i na teb da ti izneveri,kato se napieima mn drygi mom4eta,toi ne e za teb!
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ето как ще се държи с теб евентуалния ти бъдещ приятел!Това ли искаш?Тогава действай.Аз лично не бих го направила...![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Искам да отбележа, че едва ли ще го мисля повече тоя, защото вчера се събрахме у тях, въпросният човек го нямаше, но си дойде към 2, мн малко седя при нас и се качи в стаята си. Исках да говоря с него и се качих, но той говореше по телефона и само ми направи знак, че после ще говорим. Но не го изчаках, а си тръгнах. И доколкото разбрах пак се е събрал с онаяПървоначално написано от Victorya
пфф нз кой от тях двамата е по - глупав за да късат по 100 пъти и след тва ае пак. Но тяхна работа де
Мда .. тяхна си работа .. но не виждам защо да са глупави ?Първоначално написано от cherry_baby
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ами добре, не е ли глупаво това непрекъснато късане и събиране, ходят за 2 дни - късат на 3тия ... "скъсали са" за 4 дни - айде пак тръгваме за ... 5 дни, но хоп не не късаме- за 2 дни.... пфф е не е ли тъпо!!!!Първоначално написано от "MakeMeFeel[b
![]()
Нз но като чух тая как се е държала преди време, когато той е преживял катастрофа, леле
въобще не го заслужава, жал ми е за него като гледам как го разиграва. И ок - отказвам се да се бутам за нейното място - явно той мн се държи на нея, но е жалко за момчето
![]()
Еми тъпо е да , ама то .. това не е скъсване .. по-скоро скарванеПървоначално написано от cherry_baby
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))