- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Суичъри
Искам да питам къде в София има магазин със суичъри на DC . Благодаря предварително![]()
Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!
не са клошарски,те ако бяха клошарски нямаха да струват толкова пари.
Както ти не харесваш тези марки, така и аз не харесвам Fred Perry и Lacoste. Въпрос на вкус.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
в fabric
И тениска на teenproblem.net, знаем.Първоначално написано от tqnko
не че съм тръгнал с такива дрехи, но кво значение има марката? аз не купувам марка, купувам дреха.. ако е хубав модел не виждам нищо лошо и от есенната серия на барби да еПървоначално написано от SofiaRegularCunt
E, Bianca, нали ти с предишния си акаунт бе пуснала тема, да се похвалиш с новата си шапка на Фред Пери...![]()
Пък и съм съгласна с Earthshaker.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Така си и знаех ...Първоначално написано от Raybeez
... аз пък не мога да си намеря нормален суетшърт с цип по средата на нормална цена а не за 70-100 лева ... !!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Местожителство: Източен Бейрут , ЛиванПървоначално написано от tqnko
В Бейрут мога да си намеря каквито искам проблема е София!!! Тука или е скейтърско или фешънско или кежуалско ... нема нормално!Първоначално написано от PiruBloodz
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Да така е!Първоначално написано от tqnko
пичага, дефинирай нормално?
ъъъъ тука ме хвана признавам си по-скоро неутрално!Първоначално написано от OtherDimension
слйчър?! О.оПървоначално написано от tqnko
е то тогава поне слИЙчър да беше казал![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Сащ незнам дали са толкова евтини тези марки,но Европа си държат високи цени.Преди две години бях във Виена и там яке на Analog струваще 247 евро. И това при условие,че Analog не са толкова известна марка и тн.Тук нещата са за гъзария вече.Държът цени от 85-160 за кецове защото знаят,че все ще се намерят хора дето да се изръсят с толкова пари.Първоначално написано от Raybeez
В САЩ са точно 2 пъти по-евтини от тук.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Абе, ако си задник и приличаш на такъв и суитшърт за 1000евро да носиш, пак ще си ЗАДНИК! Дрехите не са магическата пръчица на Хари Потър! Нито ти правят гъза по-малък, нито пишката по-голяма!
Иначе има толкова магазини в които можеш да намериш. Гледай само да не пише Made in China![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ми не е така кадето и да съм хоила тея марки са си с такива цениПървоначално написано от Raybeez
e коя марка ? ! ?Първоначално написано от Raybeez