.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    некъде из Сливница...

Ако гаджето ви ви подмине какво ще направите?

До сега не бях пускал тема но сега ще го направя.
    Значи проблема ми е следния,с приятелката ми се скарахме.
    Постъпих ама като ПЪЛЕН НЕЩАСТИК,днес в училище се видяхме поговорихме си и тя тръгна на някъде,2-3 минути след това аз се изпокарах с целия ми клас и тръгнах да излизам от училището и бързах,тя излезе от една врата и за някви секунди се раминахме и аз дори не погледнах към нея ,след което тя ми прати смс от което разбрах че ми е много сърдита за тая глупост дето направих,а тя е много чувствителна и много малки неща могат да я наранят и да я накарат да скъса с мен.Сега и звънях 2-3 пъти и тя ми затваря.Просто ми е адски гадно в момента за това което направих и ме е страх да не скъсаме.Не искам съвети какво да правя а просто искам да ми кажете ако гаджето ви ви подмине така какво ще направите?

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Извинявай, ама като ти пише, не би ли следвало да иска да говори с тебе...? => Или е тъпа, или не се знае кво иска... Прати й смс и й се извини, ако не вдене, че съжаляваш- пътека...

Град
    некъде из Сливница...
    пратих и смс и и казах че съжалявам за това,след това и звънях и не вдигна,просто си я познавам и знам че е много много чувствителна и се наранява от много малко за това ме е толкова страх в момента.Осъзнавам си грешката но незнам защо го направих,просто на моменти се държа като пълен идиот и права неща за който след минути съжалявам

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ако ходите повече от месец, би трябвало да те познава, което според мене означава, че няма право да се сърди за простотии... В моята връзка аз съм като тебе+ ревнива, и приятелят ми вече не ми прави проблеми, просто щото вече знае ква съм...

Ениуей, аз ако бях, щях да я игнорирам докато тя не ме потърси

Град
    некъде из Сливница...
    ходиме от 9 месеца,освен това че понякога ми става нещо и правя такива глупости също съм страшно ревнив но гледам да не и правя проблеми за това,а и и имам доверие.
    А не мога да я игнорирам както казваш докато тя не ме потърси,просто много я обичам и съм готов да направя всичко само и само да сме заедно но не и да я игнорирам

Град
    V MoQtA StAq
    остави я за малко да и мине ... и тогава пак и звънни ще се оправите
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    некъде из Сливница...
    Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    Така и мисля да направя,дано си права,но ми е много гадно а и за каквото и да се скараме винаги си мисля най-лошото и това ме съсипва

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от RullzZz
    Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    Така и мисля да направя,дано си права,но ми е много гадно а и за каквото и да се скараме винаги си мисля най-лошото и това ме съсипва

разбирам какво ти е... не мисли за лоши неща и всичко ще бъде наред
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    некъде из Сливница...
    Благодаря ти за съветите и подкрепата но просто не мога да си избия тея мисли от главата а и знам че вината за това че се скарахме е изцяло в мен

Град
    некъде из Сливница...
    нека и други от форума споделят мнението си ако това им се случи как биха постъпили

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз съм се сърдила и то много защото ме беше подминал така получи се много тъпа ситуация и сега малко или много съжалявам за това А колкото до теб и приятелката ти , за да сте заедно 9 месеца , би трябвало да си се познавате достатъчно добре един друг и да не се получават такива недоразумения Ако питаш мен най-добре я остави малко да и мине и после и се обади , а ако смяташ , че ще реши , че не се интересуваш от нея ( защото го има и тоя вариант ) намери начин да поговориш с нея Успех и дано се оправите

Ако бях в такава ситуация, щеше да ми е много гадно... и естествено щях да се сърдя. Разбирам, че си имал някакъв проблем, но тя не е виновна за него и не е трябвало така да постъпваш. Но както и е да е - станалото-станало... Продължавай да й звъниш, покажи й, че наистина съжаляваш за случилото се. Според мен не е хубава да я "игнорираш", защото така ще си помисли, че не ти пука за нея.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако продължи да не ти вдига, може просто да отидеш до тях и да й се извиниш, така ще види, че наистина съжаляваш и си искрен
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Той да ме подмине,звучи ми нереално и в малкото случаи,когато се сърди НИКОГА не ме подминава,държи се хладно,но не и пренебрежително страхотен е,дори когато е лош

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    еми и на мен би ми станало много гадно и много ясно че ще се разсърдя... някфо гадно е се пак..
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Кажи й , че просто точно този ден е била тоооолкова прекрасна, красива и неповторима, че просто не си могъл да я познаеш
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    некъде из Сливница...
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Кажи й , че просто точно този ден е била тоооолкова прекрасна, красива и неповторима, че просто не си могъл да я познаеш
    тя винаги си е прекрасна,въпроса е там че на мене акъла ми фаща мухъл и праа неща без да мисля

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никога не ми се е случвало, но е глупаво дори, когато сте скарани да се подминавате така(сега разбирам, че при вас се е получило случайно)
    Споко, ще и мине, утре и звънни, извини и се и поговорете, ако не вдигне - прати и смс-че или отиди до тях
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И аз на нейно място бих се разсърдила, ако ме подмине гаджето ми ей така, но ако после ми обясни и причината е основателна..не бих си придавала важност чак толкова, плюс това всеки си има моменти, в които не му е до никой, включително и до любимия човек..

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Е как може да се сърди за такива простотии.Дай й време,ако не ще-зарежи я!То на този свят има мноооого др момичета!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Pyrvo idi do u tqh.Izvini i se za tova,koeto si napravil.Kaji i "Myj sym kakvo da napravq ne mislq kato vyrsha neshto.Ne sym iskal da te podmina.Beshe sluchaino.Prosti mi...." bla bla lokumi.. prosto e trqqlo da go napravish na momenta a ne da chakash i da i zvynish...Govori s neq na jivo!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Трябва да й мине малко,защото дори сега да ти вдигне най-много да ти надрънка някакви глупости и да ти стане още по-тъпо...а ти другия път пак я подмини

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не ми се е случвало .... : )
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Аз по принцип съм много горделива и ако гаджето ми мине покрай мен без да ме погледне или направи някаква глупост, от която знае, че ще ме заболи или обиди... трябва доста да се постарае, за да се навия изобщо да говоря с него. Не се обиждам лесно и не се връзвам за глупости, но има някои неща, които не мога да ги приема лесно и направо могат да ме изкарат от равновесие. И ако ги направи... после трябва да мине доста време, докато ми мине.
    Така че ако ситуацията ти е подобна, единствено упорството и желанието може да те спаси.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Еми супер тъпо ше ми стане.
    ДЪРЖА , приятелят ми да споделя с мен...независимо лошо или хубаво.
    Ако ме подмине без да ме погледне,най-малкото ще тръгна след него за да видя какво му има...но зависи и от моето настроение...може да се врътна и аз и да не му говоря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си