- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви ви подмине какво ще направите?
До сега не бях пускал тема но сега ще го направя.
Значи проблема ми е следния,с приятелката ми се скарахме.
Постъпих ама като ПЪЛЕН НЕЩАСТИК,днес в училище се видяхме поговорихме си и тя тръгна на някъде,2-3 минути след това аз се изпокарах с целия ми клас и тръгнах да излизам от училището и бързах,тя излезе от една врата и за някви секунди се раминахме и аз дори не погледнах към нея,след което тя ми прати смс от което разбрах че ми е много сърдита за тая глупост дето направих,а тя е много чувствителна и много малки неща могат да я наранят и да я накарат да скъса с мен.Сега и звънях 2-3 пъти и тя ми затваря.Просто ми е адски гадно в момента за това което направих и ме е страх да не скъсаме.Не искам съвети какво да правя а просто искам да ми кажете ако гаджето ви ви подмине така какво ще направите?
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Извинявай, ама като ти пише, не би ли следвало да иска да говори с тебе...? => Или е тъпа, или не се знае кво иска... Прати й смс и й се извини, ако не вдене, че съжаляваш- пътека...
пратих и смс и и казах че съжалявам за това,след това и звънях и не вдигна,просто си я познавам и знам че е много много чувствителна и се наранява от много малко за това ме е толкова страх в момента.Осъзнавам си грешката но незнам защо го направих,просто на моменти се държа като пълен идиот и права неща за който след минути съжалявам![]()
Ако ходите повече от месец, би трябвало да те познава, което според мене означава, че няма право да се сърди за простотии... В моята връзка аз съм като тебе+ ревнива, и приятелят ми вече не ми прави проблеми, просто щото вече знае ква съм...
Ениуей, аз ако бях, щях да я игнорирам докато тя не ме потърси
ходиме от 9 месеца,освен това че понякога ми става нещо и правя такива глупости също съм страшно ревнив но гледам да не и правя проблеми за това,а и и имам доверие.
А не мога да я игнорирам както казваш докато тя не ме потърси,просто много я обичам и съм готов да направя всичко само и само да сме заедно но не и да я игнорирам
остави я за малко да и мине ... и тогава пак и звъннище се оправите
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Така и мисля да направя,дано си права,но ми е много гадно а и за каквото и да се скараме винаги си мисля най-лошото и това ме съсипваПървоначално написано от PLuScHeTo
Първоначално написано от RullzZz
разбирам какво ти е... не мисли за лоши неща и всичко ще бъде наред
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Благодаря ти за съветите и подкрепата но просто не мога да си избия тея мисли от главата а и знам че вината за това че се скарахме е изцяло в мен![]()
![]()
нека и други от форума споделят мнението си ако това им се случи как биха постъпили
Аз съм се сърдила и то много защото ме беше подминал такаполучи се много тъпа ситуация и сега малко или много съжалявам за това
А колкото до теб и приятелката ти , за да сте заедно 9 месеца , би трябвало да си се познавате достатъчно добре един друг и да не се получават такива недоразумения
Ако питаш мен най-добре я остави малко да и мине и после и се обади , а ако смяташ , че ще реши , че не се интересуваш от нея ( защото го има и тоя вариант ) намери начин да поговориш с нея
Успех и дано се оправите
![]()
Ако бях в такава ситуация, щеше да ми е много гадно... и естествено щях да се сърдя. Разбирам, че си имал някакъв проблем, но тя не е виновна за него и не е трябвало така да постъпваш. Но както и е да е - станалото-станало... Продължавай да й звъниш, покажи й, че наистина съжаляваш за случилото се. Според мен не е хубава да я "игнорираш", защото така ще си помисли, че не ти пука за нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако продължи да не ти вдига, може просто да отидеш до тях и да й се извиниш, така ще види, че наистина съжаляваш и си искрен![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Той да ме подмине,звучи ми нереалнои в малкото случаи,когато се сърди НИКОГА не ме подминава,държи се хладно,но не и пренебрежително
страхотен е,дори когато е лош
![]()
еми и на мен би ми станало много гадно и много ясно че ще се разсърдя...някфо гадно е се пак..
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Кажи й , че просто точно този ден е била тоооолкова прекрасна, красива и неповторима, че просто не си могъл да я познаеш![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
тя винаги си е прекрасна,въпроса е там че на мене акъла ми фаща мухъл и праа неща без да мисляПървоначално написано от MakeMeFeel
Никога не ми се е случвало, но е глупаво дори, когато сте скарани да се подминавате така(сега разбирам, че при вас се е получило случайно)
Споко, ще и мине, утре и звънни, извини и се и поговорете, ако не вдигне - прати и смс-че или отиди до тях![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз на нейно място бих се разсърдила, ако ме подмине гаджето ми ей така, но ако после ми обясни и причината е основателна..не бих си придавала важност чак толкова, плюс това всеки си има моменти, в които не му е до никой, включително и до любимия човек..
Е как може да се сърди за такива простотии.Дай й време,ако не ще-зарежи я!То на този свят има мноооого др момичета!
Pyrvo idi do u tqh.Izvini i se za tova,koeto si napravil.Kaji i "Myj sym kakvo da napravq ne mislq kato vyrsha neshto.Ne sym iskal da te podmina.Beshe sluchaino.Prosti mi...." bla bla lokumi.. prosto e trqqlo da go napravish na momenta a ne da chakash i da i zvynish...Govori s neq na jivo!
Трябва да й мине малко,защото дори сега да ти вдигне най-много да ти надрънка някакви глупости и да ти стане още по-тъпо...а ти другия път пак я подмини
Не ми се е случвало .... : )
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Аз по принцип съм много горделива и ако гаджето ми мине покрай мен без да ме погледне или направи някаква глупост, от която знае, че ще ме заболи или обиди... трябва доста да се постарае, за да се навия изобщо да говоря с него. Не се обиждам лесно и не се връзвам за глупости, но има някои неща, които не мога да ги приема лесно и направо могат да ме изкарат от равновесие. И ако ги направи... после трябва да мине доста време, докато ми мине.
Така че ако ситуацията ти е подобна, единствено упорството и желанието може да те спаси.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми супер тъпо ше ми стане.
ДЪРЖА , приятелят ми да споделя с мен...независимо лошо или хубаво.
Ако ме подмине без да ме погледне,най-малкото ще тръгна след него за да видя какво му има...но зависи и от моето настроение...може да се врътна и аз и да не му говоря![]()