- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви ви подмине какво ще направите?
ako gadjeto mi me podmine 6e mi stane dosta gadno i 6e se izpokarame i posle 6e mi se izvini i 6e my prostqnoo opredeleno ne mi se e sly4valo,probvai da otide6 do tqh s byket cvetq i da i se izvini6 otnovo!
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
1. Никога няма да подмина гаджето си.
2. И да се случи - това ще е защото съм много разсеян по природа и просто така се е случило - а тя ако ме 'скъса' за такава глупост, значи никаква любов не е било.. защото любовта се гради и натрупва с годините и аз съм на мнение, че едно - единствено действие /било подминаване или изневяра дори/ никога не може да събори солидната конструкция на една стабилна връзка..
иначе е било нещо друго, но не и сериозна връзка.
Хайде,хайде...от мухата-слон.Че тя майка ми си ме подминава по някога,но мислите й просто са на друго място.Няма да я обесвам за това,я.И гадже ме е подминавало в момент на ярост,защото не му се е говорело или просто не ме е видял.Трябва ли да бъде убит с камъни за назидание?Не...понякога има просто такива моменти.Няма да се убиваме сега.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
vijdam edno reshenie da q sreshnesh v u4ilisht eili tak kadeto se vijdate po princip i da i kajesh kakvo e stanlo no ne prosto da i kajesh a da si mnogo ubeditelen da izpolzvash dumi kato obi4am te i taka na tatk
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Бих го пратила на очен лекар!![]()
Иначе мисля че приятелката ти прекалява малко...не си я видял и кво толкоз...![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Егати кво толкова аз си подминавам приятелите и родителите..Тя тука ти се сърди бля еми да ти се е обадила като те е видяла какво толкова,много впряг за нищо според мен![]()
Пъзльо такъв..Страх го било..
Ндаааа, някои хора са много чувствителни, ама чак пък толкоз...?!
Нека си направи малко ъпгрейд - така кат' мене - да не се впряга много-много, иначе ще я боли за всичко..
Вече мен не мъ ибе. Имам си авер, и съм решила да заеба чувствителната си природа и търпя и гле'ам къв е щастлив. Щото не мо'е само да му се цупя че не ми е пратил мечка в скайп, че такоз, че онакоз...
Сериозност и впрягане FTL xD
Иначе ако демонстративно ме подмине ще съм му яко sad или направо - взимай си шапката, ей го пътя.. и така...![]()
Ама на твойта й се извини, кажи й че я обичаш много, но да не се сърди за такива работи, щото не са фатални и не е нужно да драматизира и да го прави голям проблем... щото женските глави такива драми измислят понякога, чееее....
"ама той не ми написа {} в скайп!! сигурно не ме лов! и не ми пише 1ви, о0оо"
ма каам го от опит веее
айде ся тихичко0{}
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride