- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Paramore
Paramore
Paramore е американска рок група,която се формира в Франклин,Tennessee през 2004 година.Групата се състои от:
*Хейли Уилямс-вокал
*Джошуа Farro-китара
*Джереми Дейвис-бас
*Зак Фаро-барабани
Техният дебютен албум All We Know Is Falling излиза през 2005 година,и вторият им албум Riot! през 2007 година.
История:
През 2003 година,когато Хейли Уилямс била на 14 се преместват в Франклин,където тя среща братята Джош и Зак Фаро.Малко след като се преместила тя започнала да взима уроци по пеене с Брет Манинг.Преди да формират групата Paramore,Хейли и Джереми Дейвис са били част от кавър групата The Factory.
Групата взима името Paramore,което е бащиното име на една от майките на един от китаристите,който бил част от групата когато още не били известни.
Албуми:
All We Know Is Falling
Riot!
Име:Хейли Никол Уилямс
Прякор:Spongebob, Sponge, Hayles
Години:19
Дата на раждане:27 Декември 1988
Цвят на очи:ЗелeHu
Име:Джошуа Нийл Фаро
Прякор:Джош
Години:20
Дата на раждане:29 Септември 1987
Цвят на очите-кафяв
Име:Джереми Клейтън Дейвис
Прякор:Lace. Worm. Pemmie
Години:22
Дата на раждане:8 Февруари 1985
Цвят на очите:лешников
Име:Закари Уейн Фаро
Прякор:Zatchell Wayne, Z, Zly, Z Wayne, Town Dogg
Години:18
Дата на раждане:4 Юни 1990
Цвят на очите:кафяви
Оу , една от най-любимите ми групи<3!Не очаквах да има тема за тях.Слушам ги от около година и нещо и съм прекалено вманиачена по тяхХейли има невероятен глас , на който не мога да се наситя*не диша*Както и да е мога да пиша с часове за тях и колко ги обичам , но не мисля ,че е необходимо.=]
Имат много добри песни. В последно време "I caught myself" ми е влязла под кожата.
Ооо много си ме кефи тая групаа![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ехаа мн ги харесвам, а Хейли е спр сладичка![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
eee mnogo im se kefqqqqqqmn. qki pesni si imat
![]()
Т'ва е любимата ми група вмомента (h) направо луднах по тях, навсякъде дърдоря само за PARAMORE и си направих тее ( Тениска ) с името на групата и отзад си написах RIOT, обаче в моя град почти никой не ги слуша което е кофти, ама гледам да зарибявам повече хора по тях, супер добри са.
normal teenage
Слушала съм само 2 техни песни - I caught myself и Decode и определено много им се кефяАко и останалите са толкова яки - Евала
![]()
Crushcrushcrush ми е любимата им песен![]()
Добре,че са Сити/Дъ войс и туайлайт,та някой да разберат,че съществуват.
Яки са![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Еми да, все от някъде трябва да се разбереПървоначално написано от allergic
![]()
Е , аз защо не ги знам от Сити , Дъ войс или от тъпия Здрач?Първоначално написано от TeenSpirit
Защото ги знаеш от преди да им пускат песните по Сити, Дъ войс и от преди техни песни да станат саундтрак на "тъпия" ЗдрачПървоначално написано от RottenFlesh
![]()
Първоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
http://www.mtv.com/videos/paramore/4...tml#id=1518071
Ето линк за всички, които искат да видят новия им клип.
Audio ergo sum
Много станаха известни покрай Здрач,но аз ги слушам от преди това.Любимата ми тяхна песен е "Crush,Crush,Crush"
Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
На мен ми харесват. Слшам ги отпреди Здрач, но наистина филмът ги направи известни. Любими песни: Misery Buisness, Crushcrushcrush, Emergency.
Първоначално написано от elito6754
отново съвпадение. Харесват ми тия песни... но не съм им фен.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
и Misery Buisness.......и аз ги слушам от доста време 2 години някъде (изобщо не си падам по здрач :X) имат супер яки песниПървоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
Вокалистката им пее хубаво, само че на мен са ми доста лекички и не ги слушам.