- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Албума на Тома
Здравейте!
Чухте ли вече албума на Тома и според вас заслужава ли си да го купя?![]()
![]()
![]()
Моля чалг*рите да не пишат!!!
po moite nabludeniq Toma goni nqkakvo komersialno izlu4vane i ne mislq 4e albuma e ne6to , koeto pove4eto ot vas si predstavqt![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами Тома още сега почва кариерата си, така че има още да си развива гласа, ама иначе албума е готин![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
мен не ми харесва като цяло Тома, ама ти си го купи, сам си прецени :]
Ааа моля,моля!Като човек който е бил там мога да кажа,че Тома наистина се справи добре!И дори и да не е отлично...чак пък една нота!?Първоначално написано от voLtage
Иначе албума го търсих,но не го намерих...Искам първо да го чуя,а после съм решила да си го купя.Някой,ако си го е изтеглил да даде линк pls. (:
Някои да знае от къде мога да дръпна новия албум?
Аз не съм го слушала,само "Герой"!Искам да си го дръпна да видя за какво става на въпрос,ама незнам от каде!![]()
абе нещо не ме кефи тоя томаа пък и песента не е негова вижте 2-та линка 1 след друг и ще разберете какво имам предвид
http://www.youtube.com/watch?v=b_vDW...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VUonLFU-PIM
enjoy..
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Новата комерсиална "звезда" в България. Първата песен крадена, при това от една от любимите ми групи. Извинявам се, с "откупени права" е.
Да, разочарована съм.
Иначе ти ако искаш си го купи. Стига да ти харесва.
Your pseudo sunshine I don't need.
Не бих си го купил и пари да ми дават![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
И аз мисля да си го зема ама не мога да го намеря никъде.![]()
Албума са го качили в Замунда![]()
http://zamunda.net/details.php?id=151991&hit=1
Албума е хмммм...може би като за първи албум става, но не бих дала пари за него.
И все пак,не забрававяйте, че не малко световно известни групи имат купени песни. Така че, факта, че "Герой" е купена песен не значи почти нищо. Дано новата "звезда" на БГ музиката се откъсне от комерсиалния имидж и започне да прави свястна музика.
![]()
![]()
купих си албума, не съжалявам, но съм разочарована, защото Тома може много повече! ех, Вирджиния, о*рахте се! то бива кавър, един, два.. ама те пък се оляхадано му дойде акъла в главата и като изтече договора да се маха : )
Чух ,че тоя Тома е откраднал неква песен (sound-а де )Първоначално написано от g_antonov
и без тва не искам ....![]()
![]()
![]()
Аз си взех албума и определено си заслужава,само който не разбира от такава музика може да каже лоша дума за Тома...по-добре си замълчете,ако нямаше гласови данни едва ли щеше да успее![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Леле какви шибани лицемери сте ...
Първо Томата подгря перфектно Снейк....Изпя всичко идеално и ни спаси от още 1 час седене на тревата и лочене на бира...
Второ , песента "Герой" не е крадена. Кавър е на Торнли ,те лично избраха Тома за това парче. И да , доста по-навътре съм в нещата от вас и мисля ,че знам мъничко повече. Повечето не знаете нищо обаче си злословите...Жалки сте..
Трето , албума е идеален старт. Не е нещо грандиозно , но не е нещо слабо. Приятен е за слушане , Тома им страхотен глас и прави всичко перфектно. На представянето на албума в паркинга , всички фенове се изкефиха. Самия факт ,че вече пеехме песните с него , при положение ,че повечето се чуваха за пръв път говори много.
Самия факт ,че на Българския пазар се представя хубав рок албум за пръв път МНОГО време , прави Тома един истински "Герой" за всички които обичат музиката. Хейтърите се метнете от някъде.
Искате по-хеви звучене. Да де ,ама хората които го издават тоя албум искат нещо което да се продава масово.
Ако не можете да схванете си задайте въпрос - В страната на чалгата и тъпотията , как искате Тома да излезе със звучене стил Мейдън примерно?
При положение, че ако му бяха позволили да направи такъв аблум , сега щеше същите тия хейтъри да викат "ЕЕЕ ТОЯ ПА КЪДЕ ТРЪГНА ДА СЕ ПРАВИ НА МЕТЪЛ,Я ДА СЕ СКРИЕ" .
Изобщо повече няма да се обяснявам.
Съветвам всички да си купят албума , инвестицията е в Българската музика и в един млад талантлив пич!
Със здраве!