- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам едно момиче и то ме харесва...
аз сам на 13 и момичето е на 13 от едно даскало сме харесваме се ама не сме в един клас и тя неще да станем гаджета щот преди харесвах др момиче и тя си мисли че още харесвам др момиче и мисли че кат сме в един клас с др момиче ще започна да я харесвам и ще и разбия сърцето аз и казвам че харесвам само нея а не тая др ма тя не вярва . кажете какво да направя![]()
![]()
мУзИкАтА е ЖиВоТ !!!
Разбий си главата.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не мога да ви разбера в какви филми се вкарвате на 13 год - щял си да и разбиеш сърцето, абе дечица как ще си разбивате малките клети сърчица на 13, та вие дори не знаете какво е да се обича един човек и колко много боли от любовта...., но както и да е по темата ти Поговори с Нея и и кажи всичко, което каза на нас, че харесваш не другото момиче, а нея.....
еми на 13 сте ..как искаш да разсъждава момичето ..страх я е :P и ти го е казала !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
еми.. убий ги и двете и ще се лишиш от вскякакви проблеми :P
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Амчи .. направете си 3ка![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
To be yourself is all that you can do...
Ти на 13 кво очакваш..да има мозък ли ? ...![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
offf...no koment
Напий се от мъка![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
пххаха да ви е*а и харесването и разбиването и сичкото ;] извини ме за грубия израз ...![]()
Първоначално написано от BaiToq
+ 49 021
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Не я притискай,и й докажи че харесваш нея,а не др момиче ....
+...Първоначално написано от lonely_girl92
Влезте му малко в положението... И вие сте били на по 13, ама никой не се е гаврил с вас...![]()
Абе я й кажи на тая твойта,че ако продължава все така никога няма да си има приятел.Обясни й там с мили думе,че няма да я нараниш и така.
Тва да си разбиеш главата е най-добрата идея.
Подкрепям с десет ръце.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Като пораснете ще видите какво е, а сега грабвайте топките и на двора да ритатеПървоначално написано от MuSiKLiFe
![]()
GaLena :love:
Оффффффффф, детска му работа.....ама айде, ще отговоря севриозно.
Говори с нея и й обясни пак , че искаш нея, а не другото момиче. После ако не стане (предполагам ) , ще трябва да се порудиш малко- търси я в междучасията , покания да излезет някъде след даскало.... и така.
П.П. И все пак няма ли да е по-добре да си стиоте при играчките и да не се занимавате с неща, които още не са за вас...?
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."