- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потресаващо но факт..
... Вчера докато пътувах в рейса за София някакви възрастни хораа /е възрастни на около 40год../ мъж и две жени делово облечени...си говореха за прроучването, което е било направено, че 68.7% от децата на 13 годишна възраст вече са имали полов контакт...
... О М Г ...деца осъзнайте се ...само 30 процента остават...леле тфа е нечовешко...
![]()
...къде ви е мозъка имате ли такъв ??
![]()
.......господи на къде отиде вече света... [-o<
![]()
Не знам какво да кажа. Да ги съжалявам ли, какво ли. Прекалената либералност от страна на родителите, показва резултата, ама то си е и до децата де!![]()
Едно е да не вярва човек, друго е да не иска да повярва, но е факт, за жалост!Първоначално написано от nicolepcd
АМИ КАТО НЕ ИСКАШ ДА Е ТАКА.. МАХНИ ОТ ТУКА ТИЯ ЦИЦИ ДЕТО ЕДВАМ СЕ ДЪРЖАТ ДА НЕ ПРЪСНАТ ПОТНИКА!!!Първоначално написано от des1t000
ПОСЛЕ ШЕ ПИТАШ "ЩО ИМ СЕ Е*Е..?" !!!
Do you speak Salsa? .......
А ти сигурно си почнала на 14 нали?!
![]()
Леле толкова сте ми смешни като почнете да се възмущавате...![]()
Извинявай, но аз съм почти 100% сигурна, че процентите въобще не са такива... Абсурдно е!Първоначално написано от LadyDy
![]()
еlsy![]()
nicolepcd наистина не са чак толкова много но поне 50% ги има...Първоначално написано от nicolepcd
Вчера докато пиех кафе в едно кафене на другата маса бяха седнали 3 момичета на не повече от 12-13 години, и съвсем случайно дочух едната казва " моя ме кара да правим секс и си мисля скоро да му дам" точно това и бяха думите останах, наскоро пак някакви деца много малки се разхождат бяха 3 , едно момче и 2 момичета, момчето беше бръкнало под дънките на едното момиче(пак някъде 12-13годишни може и по-малко) и това беше на центъра на Варна...
Усещам, че с всяко поколение нещата отиват все и все по на зле...Курвентии навсякъде такъв е света и лошото е, че тези момичета си мислят че са велики като правят секс с който им дойде...ае да се оправят не е моя работа.![]()
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Хубаво се възмущаваш, ама сещаш ли се, че с това по никакъв начин не променяш нещата.В България няма писан закон забраняващ правенето на секс преди пълнолетие примерно.Преди време е имало закони, но морални и може би е имало кой да ги изпълнява.
Сега ще ми кажете, че и в миналото момичетата са си губили девствеността доста рано, но с разликата, че и в брак са стъпвили рано.Не е било като сега да си правят тестове или да пият противозачатъчни..
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
хаха това е абсурд ... аз от моето даскало понеже то беше ОУ ... и ги познавах сичките малки ... и поне за набор 94 и 95 съм сигурна , че имаше 2-3 най-много който се правеха на много вървежни , но това е друг вапрос... така че това е абсурдно
Първоначално написано от beachy_bunny
+1Първоначално написано от DevilWish
мake cookиes,noт war ^.^
За 50% съм по-склонна да повярвам... И да, всичко което казваш мисля, че е така, защото и аз съм виждала такива деца, но все пак 70% си е абсурд!Първоначално написано от Dobromir
![]()
еlsy![]()
+1Първоначално написано от nicolepcd
да това вече наистина е мода
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Оф .. и да се оплаквате, и да не се оплаквате - Това е положението, драги зрителиНе може нищо да променим ... Всеки сам си избира начина на живот .. щом това е техния - ок ...
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
хм... съгласен съм .... все пак новата мода гласи:Първоначално написано от MakeMeFeel
1. Трябва да си правил секс на 12-14 годишна възраст...ако си на 16 вече си стар![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ма то не само мода стана ами и начин на живот!и кой им каза че е мн яко да си се ебал на 13 си остава мистерия за мен!
![]()
колкото и ужасно да звучат тия цифри нищо чудно да са точно толкова...
егати в кфо поколение ни превърнаха такива курветини...
нищо странно не виждам.. гледай си твоя животПървоначално написано от des1t000
![]()
То ,че има..има но много се съмнявам да са толкова много .... :P .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Темата ти е много зле. С тази тема не можеш да промениш нищо и никой. Не се прави на много разумна...все пак всеки има право да прави секс без значение от възрастта му. Просто много ми е смешно![]()
![]()
![]()
П.С. Авторке на колко години си? На колко години ти беше "първият" щом толкова се възмощаваш!?!
Ама ти сериозно ли?! Ти би ли ебал 13-годишна?!Та тя няма още гърди, не е развита половата й система, все едно да правиш секс с момиче от предучилищната. Ако ми отговориш положително на втория въпрос трябва да си ебаси извратеняка!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
всичко е относително,бе хора.![]()
има отговорни момичета,които на 13 са готови да поемат отговорност като секса /щото за недоразбралите лапетии сексът не е само лашкане,а преди вс отговорност/ и има "какички" на по 17 , които не са готови още - някои си го признават,други - не.Така стоят нещата.И физиката на едно момиче е строго индивидуална.Е,вярно е че на 13 няма как да е напълно развита половата и система,но тва не значи че няма гърди диобре оформено тяло.Няма общ знаменател - за всички е различно.И аз го направих на 13,тва к****а ли ме прави?!Айде ся..Ако едно момиче се чувства готово,сигурно в партньора си и най-важното !ОБРАЗОВАНО! ...да си прави кефа /не почвайт епак с глупостите,че на 13 не може да се изпита оргазъм-МОЖЕ,казвам го от личен опит./Живота си е техен - да се оправят те.Тва,че след година - две 80% от тея момичета стават к*****и друг въпрос.Обаче курва може да стн и момиче кото го енаправило за първи път на 22,примерно.
И все пак,наистина адски малък процент от тия момичета са готови на 13.![]()