.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    Много потресаващо, няма яо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Много потресаващо, няма що.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново

Re: Потресаващо но факт..

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от des1t000
    ... Вчера докато пътувах в рейса за София някакви възрастни хораа /е възрастни на около 40год../ мъж и две жени делово облечени...си говореха за прроучването, което е било направено, че 68.7% от децата на 13 годишна възраст вече са имали полов контакт... ... О М Г ...деца осъзнайте се ...само 30 процента остават...леле тфа е нечовешко... ...къде ви е мозъка имате ли такъв ?? .......господи на къде отиде вече света... [-o<
    Би ли ми казала няколко причини поради които мислиш че едно 13 годишно момиче не трябва да прави секс? Обосновани искам да са разбира се.
    Ами виж сега 1-вото което е момичето е все още дете!След години най-вероятно ще съжалява за постъпката си.Може найстина да е развита,да е готова да поеме отговорност ала бала,но я си представи ако недай си боже едно 13 годишно момиче забременее как ще я гледат хората?ще изгуби приятелите си ако реши,че не е добре да прави аборти и т.н.
    Нещата са доста относителни и при всеки е индивидуално ДА,но все пак момичето е още дете.+ това тялото и не е развито,може да има ц*ци и мензис,но какво от това ще има мензис от 1-2 години и изобщо не мисля,че едно 13 годишно момиче е готово да поеме отговорност ако забременее и т.н.

Естествено това го казвам и заради това,че аз съм си изградила някакво виждане за въпроса със секса във ранна възраст.И мисля,че под 16 години не осъзнават какво печелят и губят,и не мисля,че изобщо са готови най-малкото което е да поемат някаква отговорност към каквото и да било.Не слагам всички под общ знаменател винаги има изключения!

Лично аз съм на почти 14 години след няма и месец ги навършвам,и не мисля,че на тази възраст бих загубила девствеността си най-малкото защото нито едно момче не може да ме убеди,че ще е честно с мен и т.н(още по-малко,че сега почти всички са някви женкарчета,които се мислят за голямата работа,а всъщност не са нищо повече от едни т*пи глезльовци).Естествено има и изключения какво във всяко нещо,но не мисля,че бих се кефила ако взема да се "лашкам" с някой батко...
    И в краина сметка какво би загубил човек ако почака още 1-2-3 години докато започне да прави секс???Може би това,че пред сегашните курвички ще излезе някъв задръстеняк...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Цитирай Първоначално написано от des1t000
    ... Вчера докато пътувах в рейса за София някакви възрастни хораа /е възрастни на около 40год../ мъж и две жени делово облечени...си говореха за прроучването, което е било направено, че 68.7% от децата на 13 годишна възраст вече са имали полов контакт... ... О М Г ...деца осъзнайте се ...само 30 процента остават...леле тфа е нечовешко... ...къде ви е мозъка имате ли такъв ?? .......господи на къде отиде вече света... [-o<
    az ne bih kazal 4e e u4udva6to...

az sum na 13 i moje pred nekoi da sum kazvala 4e sum go pravila ma ne sum.tva 4e pove4eto kazvat 4e sa ni6to nezna4i.da vqrno e ima mn momi4eta na 13 koito sa se razvili predostatu4no i sa gotovi za6to puk da ne go napravat kato sa gotovi.edno po golemo mom4e mi kaza 4e my izglejdam na 16 e malko si e vqrno visoka sum slabi4ka s gurdi za po golema si me mislat i nestavame kyrvi ako go napraime na tolkoz zavisi ako go prai6 s koito i da e
    малка съм като малките нещта които правят живота ти хував

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA

Би ли ми казала няколко причини поради които мислиш че едно 13 годишно момиче не трябва да прави секс? Обосновани искам да са разбира се.
    Ама ти сериозно ли?! Ти би ли е*** 13-годишна?!Та тя няма още гърди, не е развита половата й система, все едно да правиш секс с момиче от предучилищната. Ако ми отговориш положително на втория въпрос трябва да си ебаси извратеняка!
    Аз СЪМ е*** 13 годишна, и повярвай ми беше много по напред с материала от разни други пикли които ми се слагат напоследък.Хубави цици,атлетично тяло,не можеш въобще като я видиш да познаеш че е на 13г.
    Иии извинявай ама ако на 13 не са ти били развити както трябва гърдите това си е твой проблем /пък и какво значение има дали са и развити гърдите нали п***а има/. И да извратен съм,но не защото съм е*** 13 годишна
    Не знам ненормален ли си къв си, ама си болен.Даже не искам да ти обяснявам колко ГЛУПАВО е да се изтъкваш с това, че си правил секс с дете.
    По-добре недей да коментираш, защото внимание няма да получиш.
    Нещастник.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Що говориш за моите гърди?! Един път не става въпрос за моя интелект примерно, пролича си кое е по-важното за теб.Баси ограничения тип.
    И да, за мен си нещастник.

Ама ти сериозно ли?! Ти би ли е*** 13-годишна?!Та тя няма още гърди, не е развита половата й система, все едно да правиш секс с момиче от предучилищната. Ако ми отговориш положително на втория въпрос трябва да си ебаси извратеняка!
    Аз СЪМ е*** 13 годишна, и повярвай ми беше много по напред с материала от разни други пикли които ми се слагат напоследък.Хубави цици,атлетично тяло,не можеш въобще като я видиш да познаеш че е на 13г.
    Иии извинявай ама ако на 13 не са ти били развити както трябва гърдите това си е твой проблем /пък и какво значение има дали са и развити гърдите нали п***а има/. И да извратен съм,но не защото съм е*** 13 годишна
    Не знам ненормален ли си къв си, ама си болен.Даже не искам да ти обяснявам колко ГЛУПАВО е да се изтъкваш с това, че си правил секс с дете.
    По-добре недей да коментираш, защото внимание няма да получиш.
    Нещастник.
    Ти пък кво се впрягаш така
    Да не би наистина на 13 да си нямала грам цицки ми че ти може и сега да нямаш знам ли не ми и пука честно казано...
    Съвсем не се изтъквам,нещо се бъркаш.Има 1000 други работи за които мога да се изтъкна,но не и за това,просто няма смисъл,не е нещо кой знае какво.И все пак не съжалявам като знам че съм и направил адския кеф
    И нещастник може да викаш на всеки друг,но не и на мене,просто защото не съм,пък и няма и да бъда
    Ти си от Ямбол, нали? Не беше ли от там момичето дето родило на 12? Като гледам как седят нещата нищо чудно да почвате там да се ебете от 10 годишни...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Събрали се тука бабите и дядовците да се възмущават... Е*е им се на децата, какво да се прави... И да цъкат бабите с език, и да не цъкат, това е!

Доста по- дърта съм (срам ме е да си кажа направо), но като бях на 14-15(8 клас) едно 1/2 от класа ми бях си направили сефтето вече...
    Да, неестествено е да с почва чак толкова рано, но пък не си мислете, че проблема е отсега... И сестра ми на 13 си направи сефтето (и това е преди много години)... Не е проблема в младото поколение (и аз не знам къде е, де...)

И в крайна сметка родителие какво могат да направят? Едно голямо нищо - освен да изяснят на децата си как да се пазят, за да не стават баби и дядовци отрано...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Да ти кажа, нито е потресаващо за приказки от 1001 нощ, нито е факт.
    Don't worry, be happy!

Град
    в мечтите ти
    Откъде ги изнамериха тия 70 %, бе?Аз познавам сума народ на 15-16 години, които са девствени(включително и момчета), кво остава за по-малките.На приказки всеки е много напред с материала, ама това не значи, че в действителност всеки говори истината, особено в тая възраст.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Що говориш за моите гърди?! Един път не става въпрос за моя интелект примерно, пролича си кое е по-важното за теб.Баси ограничения тип.
    И да, за мен си нещастник.
    Абе хич не ме интересуват твойте гърди кви са.Големи или малки - не това е важното.Важното е че ТИ си ограничена не аз.Твойте виждания за нещата са стари,нищо чудно да си някоя задръстенячка с очила с 3 диоптера.Хич ама хич не понасям такива да знаеш.А твоя интелект е на 90 годишна бабичка,консервативна ще си останеш за цял живот ако продължаваш да мислиш по този начин.Ама ми е през "мъжкия полов орган" ква си да знаеш.Дръж си езика зад зъбите и няма да те закачам.И пак повтарям - може да съм всичко друго,но не и нещастник
    Жалко че си от моя роден град...

П.С: s3xy, момичета на 12 години раждат почти всеки ден във всички крайща на страната.Това че не го дават по новините не значи че не е така.Пък и на 10 години да се е*** какво от това? Ще си правим кефа докато вие издуханите само седите и си чешите пръстите на клавиатурата
    Що мислиш че съм сдухана ве, виждал ли си ме? и кфо като пиша във тоя форум а не се еба? И ти пишеш ама си се ебал нали? Не можах да разбера защо едното изключва другото

Град
    Ямбол
    Е хайде стига с тея теми вече. Всички разбрахме, че в днешно време се шибат на по 11-12. Това е реалноста и с една тема няма да я промениш.
    Сигурно вече има над 1000 подобни теми, свързани с алкохол, насилие, секс, престъпност.
    Ползвай търсачка.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

апфф .. че кво те грее тебе кой на по колко се ебе .. секи когато иска .. никой не мое каже на некой как , кога и с кой да го напраи .. чаТкаш? .. хаха .. Гледай себе си , не другите
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Както е тръгнало след десет години Pampers и Always Ultra ще пуснат общ продукт на пазара "Забавачески ежедневни" да не говорим за презерватив модел биберон с двойна използваемост.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

70%...абсурд! Аз съм 93 и в класа ми има точно 2 момичета, които вече са го правили...

Град
    In Basic Input Output System
    Цитирай Първоначално написано от NaiQkiqt
    А истината е много проста. Всички само разправят, че са правили това и онова с еди кой си, и като дойдат да ги питат всички казват "ооо да правил/а съм секс" Осъзнайте се бе хора, всички са лъжци. В този живот няма никакъв морал, всичко е една позиорщина. И всички ние сме виновни затова. Затова ще ставаме все по нещастни и по- нещастни. То сега е модерно да се правиш на щастлив, дори и да си нещастен. Щото едва ли не е смешно в очите на другите, това че не си щастлив. Наскоро имаше проучване, че хората ставали по-щастливи... дрън дрън... Всички виждаме колко по щастливи сме. Всичко е поза. Всички такива проучвания могат да ми ядат патката.
    Демократ. Обичам те!
    Умея да греша.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    А по темата-На 13 години, никой да не ми говори за отговорност, всички си мислят, че могат да я поемат, а в последствие като забременеят, по една или друга причина, пискат и се чудят какво да правят...
    И от чисто любопитство-Хипотетична ситуация, правиш секс с девойка на 13-14 години, но става гаф и забременява.Объркана е, тежко и е.Какво ще направиш ти?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

А по темата-На 13 години, никой да не ми говори за отговорност, всички си мислят, че могат да я поемат, а в последствие като забременеят, по една или друга причина, пискат и се чудят какво да правят...
    И от чисто любопитство-Хипотетична ситуация, правиш секс с девойка на 13-14 години, но става гаф и забременява.Объркана е, тежко и е.Какво ще направиш ти?[/quote] тъкмо и аз това се чудех...

Град
    I don`t know where
    Ваши си работи

и все пак интересно ми е, какво би направил, ако се случи подобно нещо?

Град
    I don`t know where
    В случай, че момичето забременее, а е под 15 години.

Град
    I don`t know where
    Презервативите не са на 100% сиг.
    Просто ме интересува какво би направил ти, ако "забремениш" дадена девойка?

Град
    I don`t know where
    За разрешавено на спорове на лична основа ще ви помоля да използвате опцията-ЛС или по какъвто друг начин намерите за добре.

Благодаря!

А Добро утро Америка! Е то поне като го рпактикуваха да имат малко сексуална култура..ами те и това нямат..

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ае кво ви пука на колко години другите почват да се еб*т
    стига да са достатъчно информирани по въпроса и да не се чудят от целувката може ли да се забременее...не виждам нищо чак толкова фатално...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си