.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117
    Колкото и да се възмущаваш - нищо няма да промениш.А и + това тези неща всеки си ги решава сам за себе си.Като не искаш да правиш секс на 13 - не го правиш.
    Stay up all night with the stars *

Факта си е факт - искаме ли го или не.
    Че е вярно, вярно е. А защо е така е отделен въпрос или дали е правилно или не.

Олее аз като чета тука се чувствам изостанала, на почти 15 съм и още не съм се е**ла... лошо ли е между другото навремето имах позната която беше бременна на 13

аз не се учудвам...в даскалото ми има неква пикла 6 клас де'т ми разправяше един път как се е ебала с некав от 8 кл .. аз и викам "што не изчака?" и тя "хаха.. до кога да чакам"

Мега фен Аватара на sasha_90
    Всеки ден се пускат теми,като твоята.И тази няма да е последната!
    Вярно е,че децата започват от рано да водят полов живот,без да съзнават каква отговорност е секса,че той не е просто едно "чукане" и прочие.И след като родителите не им обръщат внимание,какво бихме могли да направим ти,аз или който и да било друг?Нищо!

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Това е мода вече
    +1
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Всеки ден се пускат теми,като твоята.И тази няма да е последната!
    Вярно е,че децата започват от рано да водят полов живот,без да съзнават каква отговорност е секса,че той не е просто едно "чукане" и прочие.И след като родителите не им обръщат внимание,какво бихме могли да направим ти,аз или който и да било друг?Нищо!
    mAck0o tyka ne e d0 obrashtane na wnimanie ;].. momi4eto ili mom4etyY ako go iska r0ditelite ne mogat da go sprat

Az podkrepqm tvardenieto na snoopdogg 4e vseki 6te mine po tozi pat rano ili kasno. 6tom se obi4at mladite da se e*at

radchety не бързай - като си направиш сметка, че поне до 55 г ще го правиш - за къде бързаш - това са 40 години 2 пъти и половина повече от колкото си живяла

Мега фен Аватара на Rofl4e
    На 13г вече се имат за големи!Остави ги един ден те ще сажаляват,не можеш да промениш нищо!

xa..MOje i taka da e ..To samo po povedenieto im mojete da razberete 4e e vqrno

Ако ползват предпазни средства не разбирам какъв е проблема...Да не би да е подобре като мене на 17 без сексуален опит (НЕ - не е по добре )

Голям фен
    Чесно казано слабо ме интересува ся не ме почвайте с обиди от сорта заради такива като мене сме на тва дередже ..но и това слабо ме интересува Който квото иска ще прави .. хората са го казали
    Който няма мускули в главата има мусколи в краката.. !

Град
    varna
    Всичко опира да възпитанието, което са получили от родителите и до колко е разговаряно с тези деца. Мода или не.....факт. Те дори не знаят дали им се пишка или им се е*е

Като ви гледам какви ги пишете се чудя,дали и аз спадам към тази група на,,тези без възпитание``.Значи,аз скоро ще навърша 15.На мен още от 4клас,разни сексоложки ми разправят,че мога(т.е.че съм достатъчно пораснала)за да започна да правя секс.Първият ми път беше деня преди да навърша 14.Беше напълно съзнателно знаех какво правя.Но от моята компания,аз го направих най-късно.Някои почнаха още в 4 клас! Вярно е,че са ми приятели,но 4 клас.....
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Град
    Дълбините на канала :D
    Яя добро утро

Re: Потресаващо но факт..

Цитирай Първоначално написано от des1t000
    ... Вчера докато пътувах в рейса за София някакви възрастни хораа /е възрастни на около 40год../ мъж и две жени делово облечени...си говореха за прроучването, което е било направено, че 68.7% от децата на 13 годишна възраст вече са имали полов контакт... ... О М Г ...деца осъзнайте се ...само 30 процента остават...леле тфа е нечовешко... ...къде ви е мозъка имате ли такъв ?? .......господи на къде отиде вече света... [-o<
    Е, вече щом на по 18 раждат...

Цитирай Първоначално написано от MegabytE
    ... Вчера докато пътувах в рейса за София някакви възрастни хораа /е възрастни на около 40год../ мъж и две жени делово облечени...си говореха за прроучването, което е било направено, че 68.7% от децата на 13 годишна възраст вече са имали полов контакт... ... О М Г ...деца осъзнайте се ...само 30 процента остават...леле тфа е нечовешко... ...къде ви е мозъка имате ли такъв ?? .......господи на къде отиде вече света... [-o<
    И по-рано някои...
    Bring me to life...

ПРОСТА РАБОТА... СЕСТРА МИ Е НА 13... САМО ДА СМЕЕ!!!! ......
    Le gusta la fuma, la fama, la joda, la disco,faranduleo, sexo y tequila straight,ojalai que tu seas mi mai....Papi ponte listo
    Hasta que nos sorprenda el sol, solo sexo sin amor...

Офф... Наистина е голяма простотия! Не ги разбирам тия момичета с болни промити мозъци, дето се е**т на по 12-13... че и по-рано! Света е откачил на тая тема отвсякъде, но тва не им е оправдание! Трябва да знаят, че има граници за поведението им.Едно е да се целуваш, гушкаш и т.н.. друго е да правиш секс толкова малък!!! Аз не съм... и приятелите ми са със здрав разум... и се радвам, че съм в такава среда.Другите да се оправят, но наистина трябва да се осъзнаят, защото те са бъдещето...

П.П. На 13 съм.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Цитирай Първоначално написано от MegabytE
    И по-рано някои...
    Ми... модерно е.

Супер фен
    Това е жалката действителност за съжаление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си