- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потресаващо но факт..
малко не ми се вярва да са чак толко, но определено има и такива ;]]
Да,за съжаление!Първоначално написано от DevilWish
az kvo da kaza che na tqxnata vuzrast igraex pokemoni pred bloka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
60% от тия 67,8% лъжат, останалите - не (лично мнение - просто като чета форума се убеждавам, че доста особено момичета на по 12-13г. вече са си направили сефтето)
Еми... има нова мода..![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
1>2>3... МОДА СТОЙ...
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
абе секс да има...
какво толкова се палите?
нали не сте вие![]()
някои момчета и на 40 не стават мъже (с жените е аналогично)Първоначално написано от LambOfGod
едит: не визирам майка ти (да не стане объркване)...съгласявам се с теб
Е и умрели ли са като са се ебалиВсеки си решава сам кога .. и да искаме не можем да спрем малките момичета да правят каквото си искат щом родителите им не могат кой ..
![]()
И да си слагат снимки по минижупи в интернет форумитеПървоначално написано от selens
![]()
Ти си много ограничен бе .. а и аз не съм на 12 а на 16 не че съм много голяма де но когато бях на 12 мислех за всичко друго но не и за секс .. но явно времето ми е било друго.Първоначално написано от golqmumnik
Първоначално написано от golqmumnik
и тука има истина :Ь
Родителите нищо не са направили по въпроса, какво трябва да направим ние ?
нищо чудно![]()
abe sega za sujalenie e na mda da si pa4a tva e polojenieto i az sre6tala m takiva momi4e na po 13 godini koito se mislqt za elita na kvartala samo za6toto se 4ukat s vsqkvi tipove.Naistina e vuzmotitelno no mai nqma kak da se opravqt ne6tata ili pone az ne vijdam kak pri polojenie 4e ve4e nikoi ne spazva nikakuvi moralni pravila i zakoni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Мода или не има гоПървоначално написано от GerYy
и наистина е така,но можеби около 48% вярно е,че не са развити все пак телата са си техни и никои от тук не може да промени възгледите ''чукам се следователно съм мн яка'' .От една страна лошо няма щом така искат стига да знаят как да се пазят от по сериозни неща от това да поемаш пишки
![]()
еее жалко... не съм в крак с модатаПървоначално написано от DevilWish
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
За жалост май така се получава....Първоначално написано от DevilWish
Първоначално написано от sweetsunshine
Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Аз пък скоро станах на 14 и мисля, че е много по-модерно и готино за едно момче момичето да е девствено, а не момчетата от масите по кафетата да я сочат и да казват: Аз тая я е*ах
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ммм знаеш ли... колко такива теми има? ии полза никаква![]()
Време е да повярвашПървоначално написано от nicolepcd
Аз вече не се и учудвам ..Гледам момичета 6-ти 7-ми клас с големите обеми и много грим , движейки с момчета над 18 .. Е как няма да се проебът .. Абе живота си е е*ал мамата
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
аз на тези статистики не вярвам много
но е тъпо ако някои деца се водят по мода и правят секс само за да са модерни
секса е интимно изживяване, трябва да го направиш за първи път когато си готов за това и с човека с който наистина си струва, първия секс се помни за цял живот
Ъх, нима има още хора, които се учудват?!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"