- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потресаващо но факт..
Всичко се повтаря от едно време бабите ви да не би на 20 години да са правили секс и те на тая възраст ама си е раничко да
St.ANGER
аз съм на 13 и не съм се!!..тъпо е ..поне на 16/17 да стана..
inna - fall .mp3 (musiicc)
ами моята баба ми е разправяла че са я откраднали на 14 понеже била много хубаваПървоначално написано от 4upi
ха познайте какво са правили след като са я откраднали? сигурно са садили картофи с дядо ми![]()
именно за това говоря
St.ANGER
ете на село щото е пълна скука и няма какво да се правиПървоначално написано от 4upi
глупости говоря <=![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
ами телевизия е нямало, дискотеки е нямало, интернет е нямало, едно ядене и ебане им е било останало на горкитеПървоначално написано от tochica
![]()
Нормалния период е 16-19... Правете си сметка!
на 15 съм и съм си детствена.. явно съм от 30-те %![]()
Че си деТствена се досещам но кажи дали си деВственаПървоначално написано от BuKuTyY
![]()
Това не е за вярване
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
абе тея проучвания са направени на базата на отговорите на много малка част от обществото което значи че може и да са се ебавали ддз това не е обективно, ако направят проучване на цялата страна ок ама това са максимум 100 запитани човека.. простотии нещата не са така
В днешно време секса е над всичко![]()
Супер,екстра,кво.
Говнааааааааааа
след 5 поколения и на 7 ще се е**т
Първоначално написано от des1t000
тъпачканяяш си др работа освен да се праиш на мн голяма и мн знаеща
и кво от тва бе ? ти като си голяма моралистка остани си девствена.. (btw не подкрепям секса на 13 години)