.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117

Град
    sliven
    Всичко се повтаря от едно време бабите ви да не би на 20 години да са правили секс и те на тая възраст ама си е раничко да
    St.ANGER

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    аз съм на 13 и не съм се!!..тъпо е ..поне на 16/17 да стана..
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Циганките раждат на 13. Смятайте

Град
    пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 4upi
    Всичко се повтаря от едно време бабите ви да не би на 20 години да са правили секс и те на тая възраст ама си е раничко да
    ами моята баба ми е разправяла че са я откраднали на 14 понеже била много хубава
    ха познайте какво са правили след като са я откраднали? сигурно са садили картофи с дядо ми

Град
    sliven
    именно за това говоря
    St.ANGER

абе колкото и да се възмущава човек нищо няма да се промени .....нещата отиват към по-зле дори ........почти всички 6-7-8 клас си мислят "да си ебан е голям кеф и те прави известен ехаа" мен ако питате нищо ново под слънцето

ете на село щото е пълна скука и няма какво да се прави

глупости говоря <=
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tochica
    ете на село щото е пълна скука и няма какво да се прави

глупости говоря <=
    ами телевизия е нямало, дискотеки е нямало, интернет е нямало, едно ядене и ебане им е било останало на горките

Нормалния период е 16-19... Правете си сметка!

на 15 съм и съм си детствена.. явно съм от 30-те %

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от BuKuTyY
    на 15 съм и съм си детствена.. явно съм от 30-те %
    Че си деТствена се досещам но кажи дали си деВствена

Това не е за вярване
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

абе тея проучвания са направени на базата на отговорите на много малка част от обществото което значи че може и да са се ебавали ддз това не е обективно, ако направят проучване на цялата страна ок ама това са максимум 100 запитани човека.. простотии нещата не са така

В днешно време секса е над всичко

Супер,екстра,кво.
    Говнааааааааааа

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    след 5 поколения и на 7 ще се е**т

Re: Потресаващо но факт..

Цитирай Първоначално написано от des1t000
    ... Вчера докато пътувах в рейса за София някакви възрастни хораа /е възрастни на около 40год../ мъж и две жени делово облечени...си говореха за прроучването, което е било направено, че 68.7% от децата на 13 годишна възраст вече са имали полов контакт... ... О М Г ...деца осъзнайте се ...само 30 процента остават...леле тфа е нечовешко... ...къде ви е мозъка имате ли такъв ?? .......господи на къде отиде вече света... [-o<

тъпачка няяш си др работа освен да се праиш на мн голяма и мн знаеща и кво от тва бе ? ти като си голяма моралистка остани си девствена.. (btw не подкрепям секса на 13 години)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си