.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен

Помощ: лаптоп или настолен компютър?

значи ще си вземам нов комп. но се чудя лаптоп или настолен. не съм човек който пътува и го използва доста често, така че се ориентирам към настолния. също така и ако някой чарк се счупи ремонта ще излезе много по евтин. и сега идва въпроса : къде да търся комп.? дайте някоя препоръка. компа да е до 2100 лева. ако имате идеи давайте ги.
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Инкогнито
    За 2100 настолният ще ти е МАШИНА. Примерно в жар предлагат новите процесори на интел изглежда оферта. Може да си вземеш и АтИ 3870Х2 и 1 ТБ хард и такива глезотийки

по добре е лаптоп. Малко по-скъпи са но си е далавера. Много по практични са само с един захранващ кабел. Имаш батерия можеш да хващаш Wi-Fi. В големите градове почти навсякъде има така че е много по-добре. Ако след време ще ходиш да учиш някъде ще разбереш смисъла. аз сега ще си взимам.

Новия процесор няма смисъл да взема.. другите му компоненти ще са смешни и ще се получи смешно.

Хаха, какво 3*** бе, той 4870 ще си вземе

Настолен определено в твоя случай! Щом не ти трябва подвижна станция..

Мързи ме да мисля конфигурация.

Но П45 чипсет дъно
    процесор четириядрен интел
    видео ати 4870
    кутия 550 вата поне
    кит 2*2 ддр 3 рам
    хард 1 тб да речем някъде
    бе демек - последна дума на техниката почти :> луд си
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от miroslavtn
    по добре е лаптоп. Малко по-скъпи са но си е далавера. Много по практични са само с един захранващ кабел. Имаш батерия можеш да хващаш Wi-Fi. В големите градове почти навсякъде има така че е много по-добре. Ако след време ще ходиш да учиш някъде ще разбереш смисъла. аз сега ще си взимам.
    И каква ще я свършиш с този лаптоп.. никаква.
    рзберете:
    НЯМА смисъл да имаш лаптоп пък да го караш на захранването от контакт (т.е. да стои за украса само неподвижно)...
    Освен, ако работата/учението ти не го изисква.

Иначе да вземеш аптоп пред комп за 2 бона си е чисота и мегасмешно прекарване..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен
    добре де но помогнете ми в избора. дайте някой линк да видя. сега за сега не ми е нужен толкова.
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Инкогнито
    Аз си мисля че 3870Х2 е по-производителна от 4870. Ако си взима 4 ГБ РАМ ще му трябва 64 бит-ова ОС. Какви са ти впечатленията от новата серия на Интел.

По Темата :
    CLICK

М-да, досра добро решение е

Но той е с по-голям бюджет и няма смистъл да инвестира в по-стари компоненти. А и след време може да си вземе още една 4870 и да си направи СЛИ и става лидница

Или да си вземе 4870 Х2 - т.е. двуядрена.

Новата серия на интел четириядрените ли - Лудница пълна!! това мога да кажа. Рине наред. На колегата Уиндоуса му зареждал за 10-тина секунди и е такава кофигурация.. :>

и аз така бях пред дилема и накрая избрах настолен щото лаптопите са скъпи и не чак толкова добри за парите с който си зех PC
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си