- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нали все нещо трябва да не е наред...
Ами накратко казано майка ми знае че харесвам някой от моя клас (на 16 сам ) ,но не знае кой точно.По метода на изключването обаче май се е досетила кой е и...той е турчин,но пък за сметка на това невероятен като излъчване и характер.аз й разказвах как вървят нещата с него и тя много се радваше,че най-накрая ще стане нещо между мене и някое момче,като се надяваше обаче да е един мой съученик.Онази вечер обаче аз си пишех с него по скайп и тя застанала зад мене и гледала кво си пишем,въобще на съм разбрала кога го е направила и като вдигна една олелия...,ама как можело,само това липсвало,с турци да сме се сродявали (тя още малко ме ожени и вече и деца ми роди) аз отрекох обаче оттогава насам вече ми е адски притеснено и не знам вече.радвам се че нещата между нас имат развитие,почти съм сигурна на 100% че ме харесва,но..ако все пак стигнем до там да станем гаджета какво ще стане?
![]()
Абе .. ще ставате гаджета, няма да се жените !! Обясни го това на майка си !![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
почти на 100% си сигурна, тва е голямо нещо.... ако си станете гаджета ше ти го подаде рязан...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мерси за разбиранетоПървоначално написано от tuzaro
Моля, пак заповядай.Първоначално написано от SunFl0w3r
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми то живота си е твой в крайна сметка..Ти решаваш!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ааа от него разбиране недей да очаквашПървоначално написано от tuzaro
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Извинявай ама малко ли са ти българите , че на турци скачаш ...
точно така колега!Първоначално написано от Lekov
![]()
Ами човек не решава в кой да се влюби мила..Първоначално написано от beachy_bunny
По темата: Лошо няма,стига да се разбирате и да убедиш майка си че няма да се жените![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ако го харесваш хич да не ти пука от майка ти!Няма значение дали е турцин,важното е че се обичате-кажи това на майка си и успех!
откъде пък ти дойде на акъла че ме биелаПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
оставете момичето уе... деца... ЛЮБОВТА ГРАНИЦИ НЯМА ! РАЗБЕРЕТЕ ГО ТВА..тъпо племе
BULGARIAN ---- ANIMALS
едното го кръстете на мене :P
обясни на майка си че етноса няма значение за теб и че ако иска да си щастлива да не ти пречи! Тя си мисли че го прави за добро...не й се сърди
ОМГ вие сте много интересни бе..Първоначално написано от PoisoNGirL
Човек не избира кой да харесва!! А и майка й няма причина да не я пуска от тях щом зависи щастието на дъщеря й!
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
кажи на майка си, че е расистка, и си много разочарована от нея![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)