.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Нали все нещо трябва да не е наред...

Ами накратко казано майка ми знае че харесвам някой от моя клас (на 16 сам ) ,но не знае кой точно.По метода на изключването обаче май се е досетила кой е и...той е турчин,но пък за сметка на това невероятен като излъчване и характер.аз й разказвах как вървят нещата с него и тя много се радваше,че най-накрая ще стане нещо между мене и някое момче,като се надяваше обаче да е един мой съученик.Онази вечер обаче аз си пишех с него по скайп и тя застанала зад мене и гледала кво си пишем,въобще на съм разбрала кога го е направила и като вдигна една олелия...,ама как можело,само това липсвало,с турци да сме се сродявали (тя още малко ме ожени и вече и деца ми роди ) аз отрекох обаче оттогава насам вече ми е адски притеснено и не знам вече.радвам се че нещата между нас имат развитие,почти съм сигурна на 100% че ме харесва,но..ако все пак стигнем до там да станем гаджета какво ще стане?

Абе .. ще ставате гаджета, няма да се жените !! Обясни го това на майка си !
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    почти на 100% си сигурна, тва е голямо нещо.... ако си станете гаджета ше ти го подаде рязан...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    почти на 100% си сигурна, тва е голямо нещо.... ако си станете гаджета ше ти го подаде рязан...
    мерси за разбирането

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    мерси за разбирането
    Моля, пак заповядай.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми то живота си е твой в крайна сметка..Ти решаваш!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

мерси за разбирането
    Моля, пак заповядай.
    Ааа от него разбиране недей да очакваш
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    мерси за разбирането
    Моля, пак заповядай.
    Ааа от него разбиране недей да очакваш

Голям фен
    Извинявай ама малко ли са ти българите , че на турци скачаш ...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    ем ко ще стане тегли една тънка ама дълга на майка ти обясни и че няма да се жените и да правите деца а ще излизате за единия кеф и толко ако е печена ше те разбере ако не си вратни газеца и изляз от вас и иди у приятеля ти и толко

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    ем ко ще стане тегли една тънка ама дълга на майка ти обясни и че няма да се жените и да правите деца а ще излизате за единия кеф и толко ако е печена ше те разбере ако не си вратни газеца и изляз от вас и иди у приятеля ти и толко
    точно така колега!

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Извинявай ама малко ли са ти българите , че на турци скачаш ...
    Ами човек не решава в кой да се влюби мила..
    По темата: Лошо няма,стига да се разбирате и да убедиш майка си че няма да се жените
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ако го харесваш хич да не ти пука от майка ти!Няма значение дали е турцин,важното е че се обичате-кажи това на майка си и успех!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Momicheeeeeeeeeeeeeeeeee....za teb bylgari nqma li.. ta s mangali shte se zanimavash?Az ako sum na maika ti ne shte te biq mi i ot nas nqma da te puskam...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Momicheeeeeeeeeeeeeeeeee....za teb bylgari nqma li.. ta s mangali shte se zanimavash?Az ako sum na maika ti ne shte te biq mi i ot nas nqma da te puskam...
    откъде пък ти дойде на акъла че ме биела

оставете момичето уе... деца... ЛЮБОВТА ГРАНИЦИ НЯМА ! РАЗБЕРЕТЕ ГО ТВА.. тъпо племе

BULGARIAN ---- ANIMALS

едното го кръстете на мене :P
    обясни на майка си че етноса няма значение за теб и че ако иска да си щастлива да не ти пречи! Тя си мисли че го прави за добро...не й се сърди

Това, че не е българин няма значение. Аз лично съм против турците, защото са ми малко гнусни и противни, но аз пък например преди се занимавах с един грък. И няма нищо лошо в това, че не е българин.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    ОМГ вие сте много интересни бе.. Човек не избира кой да харесва!! А и майка й няма причина да не я пуска от тях щом зависи щастието на дъщеря й!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен
    кажи на майка си, че е расистка, и си много разочарована от нея
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си