.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Ако може да ми обясните как се решават едни задачи....

Ако може да ми обясните подробно как се решава всяка една от тия задачки ще съм ви много много благодарен!!!

Тенкс!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Знаменателите са ти формули.

http://prikachi.com/files/494796W.jpg

първата нещо не мога да я реша,подробно не знам как да ти обясня,просто използваш формули и вадиш числа и букви пред скоби това задачи за кой клас са,защото съм 9ти и не знам дали е този начина по който се решават

отговори на задачите имаш ли ?

ако имаш,кажи дали ми са верни

няям чоек аре ако можеш кажи как се решават , че не мога да ги фана

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ne6toto

първата нещо не мога да я реша,подробно не знам как да ти обясня,просто използваш формули и вадиш числа и букви пред скоби това задачи за кой клас са,защото съм 9ти и не знам дали е този начина по който се решават
    не можеш да решиш 1та защото така написана няма почти нищо да се опростява по нея ==>> което за мен значи , че някъде има грешка

Цитирай Първоначално написано от therichbitch

не можеш да решиш 1та защото така написана няма почти нищо да се опростява по нея ==>> което за мен значи , че някъде има грешка
    аз я решавам ,но стигам до момент в който се получава биквадратно уравнение,а пък в 8 клас не се учи това

Цитирай Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
    не съм добре в обясняването но ще се опитам ... на първата задача имаш числа с две девятки и числа в които има две две еднакви букви пр: ab и ac ; 9b и 9c или 9b и ab 9c и ac . След това вадиш пред скоби еднаквото и се получава 9(b-c)+a(b-c) или b(9+a) - c(9+a) едно и също е. Това което е в скобите става еднакво и го слагаш най отпред (9+a) или (b-c) след това пишеш това което остава,числата или буквите които са били умножавани със скобите и ето (9+a)(b-c) ...Знаменателя се прави по същия начин,вадиш пред скоба 6 и се получава 6(b-c),като напишеш на лист това което ти обясних,ако може да се нарече така или просто виж аз кво съм писала и става така че можеш да съкратиш еднаквите скоби другата задача ще ти я напиша като се събуда,защото много ми се спи

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch

аз я решавам ,но стигам до момент в който се получава биквадратно уравнение,а пък в 8 клас не се учи това
    za kvo uravnenie govori6 pri pologenie 4e zada4ata trqbva da se oprosti kak 6te polu4i6 uravnenie ne mi stana qsno
    q q napi6i da vidq kvo ima6 predvid

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
    не съм добре в обясняването но ще се опитам ... на първата задача имаш числа с две девятки и числа в които има две две еднакви букви пр: ab и ac ; 9b и 9c или 9b и ab 9c и ac . След това вадиш пред скоби еднаквото и се получава 9(b-c)+a(b-c) или b(9+a) - c(9+a) едно и също е. Това което е в скобите става еднакво и го слагаш най отпред (9+a) или (b-c) след това пишеш това което остава,числата или буквите които са били умножавани със скобите и ето (9+a)(b-c) ...Знаменателя се прави по същия начин,вадиш пред скоба 6 и се получава 6(b-c),като напишеш на лист това което ти обясних,ако може да се нарече така или просто виж аз кво съм писала и става така че можеш да съкратиш еднаквите скоби другата задача ще ти я напиша като се събуда,защото много ми се спи
    ha govorim za 1q primer drugite sa qsni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си