Отговорих с ДА има истински приятели прдети като чатех в един тв чат ЕТВ,ех 4 бона пропилях там от смс-и и на всеки дето си чатихме там им виках приятели.Но се намери човек който е по голам от мен да ми каже да ги приемам като познати а не като приятели,за щастие от този тв чат имам 10-тина приятели само на няколко от сях съм ги виждал на снимка но знам че ме обичат и уважават,имам ги като братя и сестри с единия фриенд се запознах там и на нова година 2007 началото без да ме познава ми зареди ваучер само защото като четял смс-ите ми в чата е разбрал че имам мисленето на възрастен човек,когато съм нямал ваучер ми е зареждал пак и сего ми звани да се чуем.Като работех в слънчев браг бях закасъл с парите помолих го да ми прати 20 лв и е пратил но е абаркал само кода на сл.бряг и не можах ги получа но вярвам че наистина ми е изпратил.С друг фриенд отново от този тв чат и той ми беше пратил ваучер за нова година и при това ме питаше колко ми трябва а аз преди все го дразнех.За мен това са ми истинските приятели,и се извинявам за голямото обяснение.