До днес мислех, че съм имала 2 истински приятелки в живота си. Но днес разбрах, че тази, която смятам за по-добра и тази, която ме познава по-добре не и дреме за мен. Откакто тръгна с едно момче, когато си е тук (понеже учи в друг град) непрекъснато са заедно и все не намира време да поговорим само двете.. не сме си говорили като хората от лятото, когато не ходеха все още, но тогава беше друго.. уж бяхме най-добри приятелки и се познавахме от малки, а всъщност е готова да ме замени с едно обикновено момче Просто днес ми стана ясно какви са и приоритетите, но както и да е. За другото момиче няма какво да говоря - вероятно е един от най-добрите хора, които съм срещала. Известно време се бяхме отдалечили и много ми липсва като приятел.. просто не знам как съм могла да я пренебрегна.. ще се опитам да оправя нещата и да мисля повече за приятелството, отколкото за себе си, както очаквам и другите, мисля че би било честно Надявам се, някой да не го е домързяло да прочете поста ми и да разберете какво е многократно да си предаван от някой, когото мислиш за приятел.. От днес съм нов човек Днес беше поучителен ден за мен, разбрах какво е да си "истински" приятел.. както разбрах, че ИСТИНСКИ приятели ИМА!
ПС: Извинявам се, ако е малко несвързано, просто имах много неща да кажа..