- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го и съм щастлива
Искам да направя тази тема, защото в този форум май четем само оплаквания...
Та аз съм с моя приятел от три години. Имали сме доста проблеми, сега дори сме през повечето време в различни градове, но някак си дори нямам желание да погледна друг. И вярвам че и той е само мой. Вярваме си, обичаме се и всеки миг с него е прекрасен! Проблемите си ги имаме, караме се понякога, но успяваме да съхраним живинката помежду си!
Ваш ред е, похвалете се, споделете щастието си да пратм малко положителна енергия нагоре, че с този негативизъм не знам до къде ще стигнем!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
оби4ам.го.толкова.мн.и.той.м .гушна.в4ераа(4аках.тая.прег ръдка.толкова.дълго)
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Еее, честито тогава, много гушкане ти пожелавам още, да си все така щастливаПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
И аз мн си обичам моето момче както и той мен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да знаеш, че ти отвръщат със същото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми какво да кажа от скоро сме заедно но имах достатъчно време да се опознаем първо като приятели.Осъзнах че винаги има надежда да срещнеш сродната си душичка,нещо което рядко се случва.Повечето момичета и момчета не си дават сметка в смисъл такъв всеки ходи с някого месец два,три и това е...но иде един момент в който се замисляме и преценяваме нещата.Намерих го съвсем случайно и нямам намерение да го изгубя.Може да му се ядосвам за глупости и дребни скандали но ми трепва сърцето като го видя да не говорим когато го докосна.Понякога си мечтая да остана така "залепена" за него макар че е невъзможно!![]()
П.С- Браво за темата, най накрая да прочета нещп ХУБАВО
Мен пъъъ никой ни мъ ще![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Радвам се за тебе... ; )
Аз не мога да кажа нищо.. просто съм много раздвоена..!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Kk.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не е така, сигурна съм, че има някой който те иска, просто не си го открил/а! Оглеждай се повечко и направи все пак някакво усилие ако не искаш да си сам/а!Първоначално написано от 6o6kotooo
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Някой,някъде е създаден за теб!Първоначално написано от 6o6kotooo
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
![]()
Ами радвам се за хубавите ви връзки. Всеки заслужава да е щастлив. Всеки рано или късно намира щастието си, но не всеки успява да го оцени и задържи.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Страхотна темаи аз съм повече от много щастлива ..с приятеля ми сме заедно от почти 8 месеца
чувството да обичаш и да бъдеш обичан е вълшебно ...
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз пък от както се помня все изживявам някакви несподелени любови...отратително е наистина...ама така е като нямаш и капка смелост![]()
To infinity and beyond.
аз пък от както се помня все изживявам някакви несподелени любови...отратително е наистина...ама така е като нямаш и капка смелост![]()
To infinity and beyond.
mn se radvam za teb,pojelavam vi vse taka hybavi momenti,ami,kakvo da kaja za sebe si ytre 6e izlizam s mom4eto,koeto har.i toi me har.dano da stane ne6to![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз го обичам, но чак щастлива не се чувствам. Липсва ми той..., топлината му, целувките му, прегръдките му, причудливите му идеи, които ме карат да се муся и да правя нацупени физиономии. Щастлива съм 5 пъти в годината, като го видя. Дори когато ме ядосва и искам да го удуша, пак съм щастлива, само защото е около мен и усещам присъствието му. През останалото време всичко ми е апатично и тайничко завиждам на щастливо-влюбените двойки около мен.Пуфф, да му се не знае...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абсолютно те разбирам. Ужасно кофти е да обичаш някой и да нямаш шанса да го видиш. През повечето време и аз съм така и поради тази причина прекрасен град като Пловдив ми е страшно черен и го ненавиждам, защото съм там без него. Но въпреки всичко трябва да признаеш, че е страхотно да знаеш че някой някъде те обича и че си намерила човека за себе си. А който страда накрая винаги е възнаграден, не го забравяй!Нужна е просто упоритост!Първоначално написано от what3ver
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Хубава темичка, браво.![]()
Дано всички сте много щастливи!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Радвам се за вас дано всички изпитат това което аз изпитвам година и половина почти , заедно с момичето, което превърна живота ми от ПЪЛЕН АД в една приказка ... и наистина всичко което сме преживяли последната година и половина е точно като от приказка
ако видите постовете ми ще разберете колко много значи тя за мен . тя ми предаде смисъл на живота точно когато се бях отказал от всичко и бих си го дал за нея.бих жертвал всичко само и само да бъда с нея.
ОБИЧАМ Я ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО !!!!
бях пуснал тема как сме се запознали:
http://www.teenid.net/f/viewtopic.ph...902&highlight=
просто по приказно не знам как можеше да бъде
С моето момче сме заедно година и половина, предложи ми да живеем заедно, чакаме само да завърша. Карали сме се 100 пъти, и всеки път сме си казвали че неможем повече, но след 2 часа се търсим отново. Обичам го, той също ме обича, познаваме се от толкова време а имам чувството тепърва връзката ни започва. Не ми е омръзвал, няма и да ми омръзне, всеки ден прекаран с него е по хубав от предишния!
Заедно сме само 5 месеца, познаваме се от 10 месеца...За това време го опознах достатъчно, за да знам че просто е перфектното момче за мен. Обичам го...![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
И аз много обичам приятеля си и съм щастливаЗаедно сме от година и 9 месеца почти и се надявам и за напред да продължим да сме заедно, защото просто не виждам света си без него...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
хммм аз го обичам ... той ме обича ... какво по - хубаво от товамного сме щастливи заедно .. но няма връзка без спорове и скандали и все пак ги преодоляваме
![]()
Обичам гооооооо![]()
![]()
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))