.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Обичам го и съм щастлива

Искам да направя тази тема, защото в този форум май четем само оплаквания...
    Та аз съм с моя приятел от три години. Имали сме доста проблеми, сега дори сме през повечето време в различни градове, но някак си дори нямам желание да погледна друг. И вярвам че и той е само мой. Вярваме си, обичаме се и всеки миг с него е прекрасен! Проблемите си ги имаме, караме се понякога, но успяваме да съхраним живинката помежду си!
    Ваш ред е, похвалете се, споделете щастието си да пратм малко положителна енергия нагоре, че с този негативизъм не знам до къде ще стигнем!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

оби4ам.го.толкова.мн.и.той.м .гушна.в4ераа(4аках.тая.прег ръдка.толкова.дълго )
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    оби4ам.го.толкова.мн.и.той.м .гушна.в4ераа(4аках.тая.прег ръдка.толкова.дълго )
    Еее, честито тогава, много гушкане ти пожелавам още, да си все така щастлива
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Stara Zagora
    И аз мн си обичам моето момче както и той мен.
    Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да знаеш, че ти отвръщат със същото

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Ми какво да кажа от скоро сме заедно но имах достатъчно време да се опознаем първо като приятели.Осъзнах че винаги има надежда да срещнеш сродната си душичка,нещо което рядко се случва.Повечето момичета и момчета не си дават сметка в смисъл такъв всеки ходи с някого месец два,три и това е...но иде един момент в който се замисляме и преценяваме нещата.Намерих го съвсем случайно и нямам намерение да го изгубя.Може да му се ядосвам за глупости и дребни скандали но ми трепва сърцето като го видя да не говорим когато го докосна.Понякога си мечтая да остана така "залепена" за него макар че е невъзможно!

П.С- Браво за темата, най накрая да прочета нещп ХУБАВО

Град
    sofiqqq
    Мен пъъъ никой ни мъ ще
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Радвам се за тебе... ; )
    Аз не мога да кажа нищо.. просто съм много раздвоена..!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Kk.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от 6o6kotooo
    Мен пъъъ никой ни мъ ще
    Не е така, сигурна съм, че има някой който те иска, просто не си го открил/а! Оглеждай се повечко и направи все пак някакво усилие ако не искаш да си сам/а!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от 6o6kotooo
    Мен пъъъ никой ни мъ ще
    Някой,някъде е създаден за теб!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Ами радвам се за хубавите ви връзки. Всеки заслужава да е щастлив. Всеки рано или късно намира щастието си, но не всеки успява да го оцени и задържи.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на mynichka
    Страхотна тема и аз съм повече от много щастлива ..с приятеля ми сме заедно от почти 8 месеца чувството да обичаш и да бъдеш обичан е вълшебно ...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    аз пък от както се помня все изживявам някакви несподелени любови...отратително е наистина...ама така е като нямаш и капка смелост
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Infinity
    аз пък от както се помня все изживявам някакви несподелени любови...отратително е наистина...ама така е като нямаш и капка смелост
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mn se radvam za teb,pojelavam vi vse taka hybavi momenti,ami,kakvo da kaja za sebe si ytre 6e izlizam s mom4eto,koeto har.i toi me har.dano da stane ne6to
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

И аз го обичам, но чак щастлива не се чувствам. Липсва ми той..., топлината му, целувките му, прегръдките му, причудливите му идеи, които ме карат да се муся и да правя нацупени физиономии. Щастлива съм 5 пъти в годината, като го видя. Дори когато ме ядосва и искам да го удуша, пак съм щастлива, само защото е около мен и усещам присъствието му. През останалото време всичко ми е апатично и тайничко завиждам на щастливо-влюбените двойки около мен. Пуфф, да му се не знае...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    И аз го обичам, но чак щастлива не се чувствам. Липсва ми той..., топлината му, целувките му, прегръдките му, причудливите му идеи, които ме карат да се муся и да правя нацупени физиономии. Щастлива съм 5 пъти в годината, като го видя. Дори когато ме ядосва и искам да го удуша, пак съм щастлива, само защото е около мен и усещам присъствието му. През останалото време всичко ми е апатично и тайничко завиждам на щастливо-влюбените двойки около мен. Пуфф, да му се не знае...
    Абсолютно те разбирам. Ужасно кофти е да обичаш някой и да нямаш шанса да го видиш. През повечето време и аз съм така и поради тази причина прекрасен град като Пловдив ми е страшно черен и го ненавиждам, защото съм там без него. Но въпреки всичко трябва да признаеш, че е страхотно да знаеш че някой някъде те обича и че си намерила човека за себе си. А който страда накрая винаги е възнаграден, не го забравяй!Нужна е просто упоритост!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Ямбол
    Хубава темичка, браво.
    Дано всички сте много щастливи!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Радвам се за вас дано всички изпитат това което аз изпитвам година и половина почти , заедно с момичето, което превърна живота ми от ПЪЛЕН АД в една приказка ... и наистина всичко което сме преживяли последната година и половина е точно като от приказка ако видите постовете ми ще разберете колко много значи тя за мен . тя ми предаде смисъл на живота точно когато се бях отказал от всичко и бих си го дал за нея.бих жертвал всичко само и само да бъда с нея. ОБИЧАМ Я ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО !!!!
    бях пуснал тема как сме се запознали:

http://www.teenid.net/f/viewtopic.ph...902&highlight=
    просто по приказно не знам как можеше да бъде

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Споделената любов е най-хубаво чувство, което можеш да изпита човек
    Аз безумно много обичам моето момче, чувствам се обичана и съм щастлива, че сме заедно вече 9месеца и половина

Град
    kadeto iskam
    С моето момче сме заедно година и половина, предложи ми да живеем заедно, чакаме само да завърша. Карали сме се 100 пъти, и всеки път сме си казвали че неможем повече, но след 2 часа се търсим отново. Обичам го, той също ме обича, познаваме се от толкова време а имам чувството тепърва връзката ни започва. Не ми е омръзвал, няма и да ми омръзне, всеки ден прекаран с него е по хубав от предишния!

Заедно сме само 5 месеца, познаваме се от 10 месеца...За това време го опознах достатъчно, за да знам че просто е перфектното момче за мен. Обичам го...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз много обичам приятеля си и съм щастлива Заедно сме от година и 9 месеца почти и се надявам и за напред да продължим да сме заедно, защото просто не виждам света си без него...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

хммм аз го обичам ... той ме обича ... какво по - хубаво от това много сме щастливи заедно .. но няма връзка без спорове и скандали и все пак ги преодоляваме

Обичам гооооооо
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си