- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От къде да си купи?
Здравейте, мили другарчета.
Искам да ме опътите към парфюмерия в центъра на Пловдив, откъдето може да се купи парфюмчето на Christina Aguillera
/това с черните дантелки/
П.С-Темата я пускам от името на един срамежлив съфорумник.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Е не сам от най-срамежливите просто незнам от каде мога да го закупя.Ако някой знае нека да каже.Благодаря предварително
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
И сега е момента да уточним, че момъкът живее в Пловдив от...5 години
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Пита ли те някой ?Първоначално написано от global
А трябва ли ??Първоначално написано от InnchetO
Не може ли просто да си изрази мнението ?
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Не може, темата не е да споделите кой по-ви харесва, а къде да си го купи!Първоначално написано от hgfh
Не знам не съм от там ама сигурна ли си, че искаш точно него? Не е много хубав..
Fall down seven times..
Stand up eight.
^ много добър профил.
Не съм от Пловдив. И идея си нямам.
И все пак въпреки че темата наистина не е за това той / тя има правото да си каже мнението .Първоначално написано от Fickle
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Като вървиш от пощата, подминаваш Макдоналдс и на 5-10 метра вляво има магазин за парфюми (една приятелка работи там)
Ми, виж в халите. На първия етаж отвънка![]()
Там имат всичко.![]()
И поне опътването към халите няма да ни е сложно, щото все трябва да знаеш къде са.
Аз, щото изобщо не разбрах за кой магазин говори българчето![]()
![]()
я кажи кой е съфорумника
освен, че е срамежливец, търси и дамски парфюм и то на кристина агилера : )
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Получих нова информация.![]()
В панаира, също, го има този парфюм, както и по кварталните парфюмерии, ама не ти препоръчвам от там да го вземеш, щото не се знае колко достоверен е парфума по тия квартални магазини.![]()
Хващаш някоя приятелка и отивате на главната, там има достатъчно магазини и парфюмерии, къде елитни, къде неелитни и все ще си намериш парфюма.
всичко става с питане, ама не по форумите, а на живо.![]()
Защо трябва да знаеш за кой магазин говоря? Въпроса е да отидеш и да го видиш, едва ли можеш да знаеш всички магазини по ужасната ви главнаПървоначално написано от cherinka
Ми, можеше някой път и на мен да ми потрябва.
От копчетата, покрай макдоналдс в посока пешеходния, все ще видиш магазина отляво. По-лесно как да го обясня, за хора, които може и да не са били в Пловдив. Или 57 метра по ляв диагонал от офиса на Атака е по-лесно за разбиране?
за моя умствен капацитет както и да го обесниш все ще е сложно.
И, все пак, благодаря за усилието.
Първоначално написано от bulgarche
Благодаря за информацията в понеделника ще проверя.
А относно това защо съм се спрял точно на този парфюм-това е любимия парфюм на едно момиче което много харесвам и искам да и го подаря за коледа.
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Сигурно този който е коментирал след автора..Първоначално написано от OtherDimension
Аз съм съфорумника който пита за парфюма