- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена?
mnogo tupo se polu4i..
razbrah 4e haresfam mom4eto koeto me skusfa ot gluposti za men ..govori kfi li ne ne6ta..ama adski typizmi .. ii az glupa4kata.. po4nah da go haresfam ... ne moa da razbera 6to se polu4ava taka.. ne me kefi izob6to a v su6tnost .. iskam da e moi ???
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
защото НЕ е твой, затова го искаш. Ако ти се пусне, ще му въртиш женски номера да му покажеш, че не може да те има.
Обичайната история.Т'ва, което нямаш, него искаш.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Защо когато искаме нещо след като го получим вече не го искаме и след това идва ред на "не знам какво искам".
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ех туй жените сме ужасни същества значиИскаме това, което знаем , че не можем да имаме .. бахти ташака
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Виж си ника и пак помисли... на колко години си?!
абе що и с мене така се получавамомчетата които нарочно се държат с мене гадно закачат ме и такива мн тъпи неща ми харесват
може би причините са такива каквито написаха преди мен
To infinity and beyond.
Да,а пък това е супер Тъпо .. да харесваш тоя дет ти се присмива за нещо ... или ставаш за срам пред всички.. как може някой да се влюби в такъв урод. ?Първоначално написано от cool_doll
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
emi normalno,prosto tova,koeto iskame i vinagi tova,koeto ne mojem da pritejavame![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Iska6 go 6tot go nqma6 mnogo e gadno oba4e kato te imat ve4e da ne te iskat (IZVINQVAM SE ZA PISANETO NQMAM KIRILICA)![]()
![]()
![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие
Защото харесвате "лошите", а после ревете защо той еди какво си...Първоначално написано от cool_doll
Освен ника и подписа да си погледне....като цяло има няма 14-15...Неосъзнала колко ушички има на главата си (2 са) и така...разглезена лигла,свикнала да получава всичко,което иска...Първоначално написано от machoka
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Искаш да е твой за да му докажеш че греши относно мнението си за теб.А съм сигурна че ако станете гаджета ще ти стане напълно безразличен.....
оу и аз съм така смис винаги искам това което нямам ..... ужасно е
ама май при вс е така
опитай се да не мислиш за това че не е твой .. така може и желанието ти да го имаш ще изчезне постепенно![]()