.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    ^Цеееелият този разговор не успяхте ли на личен да си го проведете(или скайп)? Или сте прекалено тъпи, за да се сетите?
    И кво? Ама нали винаги тряя да се намира причина за заяждане. !
    Във ФорумО не трябва да се спами. : )
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    май наистина не мога да рабера това женско мислене ... направо си мисля че не знаете какво искате... не се обиждайте де...
    ама ние наистина не знаем. ;/ Особено в дните преди, по време и след... **оня женски месечен период**
    Мал шанс.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Добре де .. хайде веднъж да се разясним .. какъв точно ви е проблема с нас ?! Смислени отговори ! Без неща от рода на : " спамите излишно" защото всеки от нас го прави !!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Добре де .. хайде веднъж да се разясним .. какъв точно ви е проблема с нас ?! Смислени отговори ! Без неща от рода на : " спамите излишно" защото всеки от нас го прави !!
    Аз лично нямам проблем с вас поради 2 причини:
    1. не ви следя постовете, само от време на време ви мяркам, и то само в любов;
    2. понякога пускате смешни тами, като тази, затова и се обаждам. : ) т.е. не ме дразните, ами и аз не знам кво. ;щ
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Човек иска нещо,бори се получава го известно време се чувства може би горд и се радва на това ,което е успял да постигне,след това вижда нещо друго и започва да иска него,забравяйки за това,което е получил,но след време постига и втората си цел.Това е подхода към развитието,защото ако знаем какво искаме,след като го постигнем,няма да имаме цел и нищо няма да има значение и смисъл.А във втората се развила ситуация,в която човек поисква нещо,но не го получава,тогава той се чувства -тъжен,самотен,неразбран.Сл д време си поставя друга цел.Някакъв вечен кръговрат и цялата ситуация.
    И всичкото е като при малките деца,те искам бонбон,майка им го купува,щастливи са,след това виждат балон искат балон,забравяйки за бонбона от преди малко,получават го,щастливи са...и т.н

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    май наистина не мога да рабера това женско мислене ... направо си мисля че не знаете какво искате... не се обиждайте де...

... а нали вие сте много наясно с желанията си ... ?
    Естествено, че съм наясно с желанията си ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си