- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам,не мога да забравя ...
От август месец.. от август месец насам аз не мога да спра да мисля за него. Няма и ден в който да не мисля за него , да не си припомням моменти , да не си спомням колко добре ми БЕШЕ с него .. Не мога да го забравя .. Всичко друго мога , но него не . Опитвах милиони пъти .. но просто не се получава .. не знам дали не искам или не мога .. Просто имам нужда всеки един момент да го виждам , да съм с него ... А от август месец насам нито сме се чували , нито сме се виждали, нито сме си писали .. НИЩО .. и въпреки това аз не мога да го забравя .. Вече не знам какво да правя ... Просто не знам ...Ако някой тука има някаква идея ... какво още да направя .. ще съм му адски благодарна ...
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
spored men ne iska6 da go zabravi6,zatova ne moje6,probvai da se svurje6 s nego,da se 4yete,da se vidite
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Потърси го![]()
ama kakvo vsa6tnost e stanalo
Спокооо, времето наистина лекува.![]()
И аз година и половина не разлюбвах един, ама взе че стана.
Продължавай си напред, кво ще му се обаждаш.. само да връщаш назад времето и самата себе си назад да връщаш..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еми скарахме се за дреболия .. за която аз бях виновна признавам си .. не съм му изневерявала или нещо подобно ... И от там последва дълъъъг разговор.. не спор, а разговор . В резултат на което .. той ме блокира от скайп .. не знам по каква причина .. просто така .. блокира ме .. След като стана това .. започнаха едни батаци .. от всякъде хора ми говорят разни неща за него , от всякъде чувам различни неща. Същото е и при него .. знам , че му говорят за мене ... Направих опит да се свържа с него .. писах му смс, на който той не ми отговори .. И тогава вече ми стана ясно .. Знам , че и двамата имаме вина .. но просто много неща останаха неизяснени . и искам да се изясним с него .. но явноо желанието е само от моя страна ...Първоначално написано от SunFl0w3r
Знам че е лесно да с екаже и трудно да с еизпълни ама може би е по-добре да го оставиш и да си намерип друг,както виждам хубавка сиПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
ти си го търсила той не е отговорил,ами няма смисъл,все пак той ако е искал е можел да те намери.Но не знам както решиш
Не знам .. пробвах да съм с други , но не мога . Сравнявам ги с него . Виждам него във всеки един от тях .. Дано наистина времето да лекува ...
защо не го потърсиш и да се съберете отново ?Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не мога .. нямам смелост .. Оня ден го видях в двора на даскалото , в което учи .. само отдалече, докато минавах .. Чувството беше .. не знам .. сякаш времето спря и лентата почна да превърта назаде .. Но нямах смелост да отида при него ..Първоначално написано от Kostadin_682
а бе я недей с глупостите... не се чувствай унижена, че си го потърсила първа. Преодолей гордосста си, и го потърси или му се обади и се вижте на по кафе ... като не можеш да го забравиш тогава не си причинявай болката да стоиш далеч от него без да предприемаш никакви действияПървоначално написано от MakeMeFeel
айде... обади му се и се уговорете за кафе ... и успех![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Повярвай ми времето лекува.Но тук не става въпрос за това а става въпрос какво да правиш в твоя случей.Мнението ми е че щом държиш на някого толкова много направи всичко възможно за да проведете поне един разговор.Да му обясниш как се чувстваш, да признаеш грешката си и т.н.Знаеш че една връзка се гради както на доверие така и на взаймни компромиси но се замисли че и живота си тече и че не можеш цял живот да го чакаш него.От тук научавам че си още ученичка,замисли се след като излезеш от училището какво те очаква.Никой не е казал че ще се омъжваш за него но в крайна сметка любовта може да те очаква на следващия ъгъл.Пробвай да поговорите ако не стане просто продължи напред.ЗНАМ че не е лесно, ЗНАМ че е трудно защото малко или много другите с който си се опитвала да го замениш не са като него.Подсъзнателно неговото АЗ си го издигнала на пиедестал и срявняваш всеки един малко или много с него.Но както знаем всеки си има и положителни и отрицателни черти.Прецени самичка кое е най - добре за теб и давай смело напред.Успех и не се отчайвай.Повярвай времето наистина лекува.От личен опит го казвам.Ако искаш можеп и ЛС да драснеш няма проблеми!![]()
Оо и аз съм бил на твоето място, и на мен ми се искаше да върна времето назад, но хората са го казали - всяко зло за добро. И наистина времето лекува. Ще се оправиш, сигурен съм.
Година и няколко месеца ...Първоначално написано от varnen4e
Просто го намери .. и му кажи всичко което каза и на нас тук .. дори и да не се случи нищо ще ти олекне ... явно наистина изпитваш нещо към него .. н0 ако той не знае .. няма да стане нищо ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Някой се е вкарал яко във филма
Година и няколко месеца ще сте заедно, а ще се разделите за дреболия? Той ще те блокира по скайп, няма да ти отговори на смс и край? Всичко свършва? Е ти уста нямаш ли да идеш при него-на даскало, у тях...където и да е? Видяла го на даскало от далеко, пък не отишла при него...Ти си много злеСпри ги малко тея филми, тея терзания, тея глупости...ще кажеш, че е умрял.
За МЕН беше дреболия, за него може и да не е било . ; ) Уста си имам доколкото знам . Въпроса е там , че той ако искаше да ми каже нещо щеше да го направи ; ) А както вече казах не отидох , защото не събрах достатъчно смелост и не знаех какво точно да му кажа ...Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Както прочетох сте били заедно 1 година и няколко месеца ..което е доста време! Няма как да го забравих ..сигурно е бил "голямата ти любов" ..но ако толкова много ти липсва нищо не ти коства да го потърсиш ..обади му се ..поговорете ..Едва ли те е забравил (винаги ще си останеш една важна част от неговия живот, както и той от твоя )
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Тези неща не минават току така...Но с времето нещата ще се оправят. Нали знаеш, времето лекува.
Запази си хубавите спомени, а него сложи в графа "Минало" в главата си, и не се обръщай назад.![]()
![]()
Успех слънчице.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ами щом не можеш да го забравиш или може би не искаш най-добре го потърси и не се отказвай докато не се видитеУСПЕХ
![]()
Не можеш и не искаш,но трябва!Вижда се колко ти е трудно,все пак година и няколко месеца изобщо не е малко..И след като досега не си успяла да го забравиш,може би наистина трябва да оставиш да си мине с времето.Успех : )))
Stay up all night with the stars *
Ако със сегашния ми приятел(ходим година и седмица) се разделим, света ще обърна, за да разбера точно защо се е разсърдил, ще направя всичко-от ходене до у тях до говорене с майка му, и ако това не оправи нещата между нас поне ще искам обяснение и определено ще продължа да го търся от време на време. Фактът, че сте били заедно толкова време трябва да значи, че можеш да му кажеш всичко. Човек няма смелост да каже нещо на някого, когото чувства малко или много чужд. Това при теб не трябва да го има и според мен се лигавиш и преиграваш много повече от колкото трябва. Разбирам да си го търсила, преследвала само и само да разбереш каква е тая дреболия за теб, а за него защо се е оказало толкова голямо нещо...тя ми седи и се оплаква по форумите, и то по такъв начин, че ще кажеш й се е случило най-голямото нещастие. Всичко е зависело от теб. Това, че не си го разбрала, може би заета да плачеш пред приятелки си, е лично твой проблем.Първоначално написано от MakeMeFeel
Виж сега .. щом аз съм направила така, значи съм преценила , че така е най-добре. ; ) Не се оплаквам на никого, просто исках да споделя и ако съм сгрешила с нещо, тогава моля за извинение. Но не виждам нищо нередно в това да споделя. Нали точно за това сме тука - някой да споделя , друг да дава съвети и да помага кой с каквото може. Аз знам , че всичко зависеше от мен, но аз направих каквото можах. ; ) Опитах да говоря с него още онази вечер, когато стана всичко, но единствения отговор , който получих беше : Няма значение.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Първоначално написано от MakeMeFeel
Аз пък разбрах, че питаш какво още да направиш(въпреки че не си направила почти нищо). Явно вината е не само у теб, а и у него, защото не може да приключи толкова дълга връзка с едно "няма значение". Явно въобще онзи спор, който сте водили за дреболия не е било истинската причина да скъсате. Явно си го дразнела с нещо, в следствие на което той е спрял да те обича и е бил длъжен да ти го каже. Значи е мухльо.Ако някой тука има някаква идея ... какво още да направя .. ще съм му адски благодарна ...