.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не ти липсва той!
    ..
    друго ти липсва.
    гадно е да си сама, нали?

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Някой се е вкарал яко във филма
    Година и няколко месеца ще сте заедно, а ще се разделите за дреболия? Той ще те блокира по скайп, няма да ти отговори на смс и край? Всичко свършва? Е ти уста нямаш ли да идеш при него-на даскало, у тях...където и да е? Видяла го на даскало от далеко, пък не отишла при него...Ти си много зле Спри ги малко тея филми, тея терзания, тея глупости...ще кажеш, че е умрял.
    За МЕН беше дреболия, за него може и да не е било . ; ) Уста си имам доколкото знам . Въпроса е там , че той ако искаше да ми каже нещо щеше да го направи ; ) А както вече казах не отидох , защото не събрах достатъчно смелост и не знаех какво точно да му кажа ...
    Ако със сегашния ми приятел(ходим година и седмица) се разделим, света ще обърна, за да разбера точно защо се е разсърдил, ще направя всичко-от ходене до у тях до говорене с майка му, и ако това не оправи нещата между нас поне ще искам обяснение и определено ще продължа да го търся от време на време. Фактът, че сте били заедно толкова време трябва да значи, че можеш да му кажеш всичко. Човек няма смелост да каже нещо на някого, когото чувства малко или много чужд. Това при теб не трябва да го има и според мен се лигавиш и преиграваш много повече от колкото трябва. Разбирам да си го търсила, преследвала само и само да разбереш каква е тая дреболия за теб, а за него защо се е оказало толкова голямо нещо...тя ми седи и се оплаква по форумите, и то по такъв начин, че ще кажеш йс е случило най-голямото нещастие. Всичко е зависело от теб. Това, че не си го разбрала, може би заета да плачеш пред приятелки си е лично твой проблем.
    Виж сега .. щом аз съм направила така, значи съм преценила , че така е най-добре. ; ) Не се оплаквам на никого, просто исках да споделя и ако съм сгрешила с нещо, тогава моля за извинение. Но не виждам нищо нередно в това да споделя. Нали точно за това сме тука - някой да споделя , друг да дава съвети и да помага кой с каквото може. Аз знам , че всичко зависеше от мен, но аз направих каквото можах. ; ) Опитах да говоря с него още онази вечер, когато стана всичко, но единствения отговор , който получих беше : Няма значение.
    Ако някой тука има някаква идея ... какво още да направя .. ще съм му адски благодарна ...
    Аз пък разбрах, че питаш какво още да направиш(въпреки че не си направила почти нищо). Явно вината е не само у теб, а и у него, защото не може да приключи толкова дълга връзка с едно "няма значение". Явно въобще онзи спор, който сте водили за дреболия не е било истинската причина да скъсате. Явно си го дразнела с нещо, в следствие на което той е спрял да те обича и е бил длъжен да ти го каже. Значи е мухльо.
    Какво още да направя, за да се опитам да го забравя ми беше мисълта...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Не оставяй нещата неизяснени!Тази неяснота може да те погуби!Сериозно говоря.Бях в подобна ситуация.След 6 месеца!!!!! чак се срещнахме, за да се изясним...сега чувствам някаква лекота..не се събрахаме, но ми е по-леко, макар че част от мен си отиде с него..Опитай, потърси го!Направи първата крачка.Нужно ти е!Личи си!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Не ти липсва той!
    ..
    друго ти липсва.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    еми аз ше ти предложа 3 съвета :

Съвет 1: както казаха колегите отиди при него кажи му това което каза на нас и туко виж тои излезе разбрах пич и сичко се оправи

Съвет 2:отново както по горе казаха времето лекува знаем трудно ти е болезнено е но кво да се прави Господ понякога е жесток

Съвет 3: ако никой от предишните съвети не ти помогне използвай този довери се на най-добриа приятел на човека - алкохола той лекува всичко даже и спомените трие

Еми това беше от мене душко пожелавам ти успех с пича

Според мен трябва да се изясните,ако той досега не те е потърсил ,потърси го ти. Ако не го направиш после цяла вечност ще се чудиш дали си постъпила правилно като не сте поговорили за раздялата си.Ако все пак нещата не се оправят опитай да го забравиш като започнеш с някакво хоби например или просто прави неща, след които се чувстваш добре и релаксираш. Не знам за теб,но на мен мн ми помага. Успех!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Колко време сте били заедно?
    Година и няколко месеца ...
    ммм съчувствам ти. Аз мисля, че трябва да го потърсиш, поне ако нищо не стане ще си по - наясно с нещата. ще си обясните обстоятелства, защо те е блокирал.. може и у него да пламне нещо. А тва, че времето лекува... от личен опит, знам, че не е така. Може би си зависи от човека. Но го потърси, като последното, което ще опиташ, а след това ще си убедена в станалото. Нищо не губиш. Преглътни гордостта си един вид и го потърси! Няма да сбъркаш, може да е за добре Година и няколко месеца не са малко! Може да си заслужава! Успех
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    kadeto iskam
    Ако толкова много те боли и неможеш да го забравиш, потърси го. Попитай го дали мисли за теб, дали му липсваш. Ако ти отговори положително му обесни какво мислиш, какво чувстваш. Само че от август до сега - тва са близо 4 месеца и той щом не те е потърсил явно няма намерение да е с теб, може дори да има друга. Щом не ти е отговорил и на смс-а.... Явно не споделя чувствата ти, а като те гледам ти си много красива бе! Можеш да имаш много момчета а и сигурно имаш много обожатели. Първите 3-4 месеца ше го сравняш с него, но времето лекува. Клин клин избива

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Ако толкова много те боли и неможеш да го забравиш, потърси го. Попитай го дали мисли за теб, дали му липсваш. Ако ти отговори положително му обесни какво мислиш, какво чувстваш. Само че от август до сега - тва са близо 4 месеца и той щом не те е потърсил явно няма намерение да е с теб, може дори да има друга. Щом не ти е отговорил и на смс-а.... Явно не споделя чувствата ти, а като те гледам ти си много красива бе! Можеш да имаш много момчета а и сигурно имаш много обожатели. Първите 3-4 месеца ше го сравняш с него, но времето лекува. Клин клин избива
    +1
    Според мен първо се изясни с него. Звънни му, излезте, поговорете, разберете се и може да има два изхода- 1. той да няма чувства вече към теб, да е с друга- тогава го забравяш, колкото и трудно да звучи, намираш си момче, което ще те обича и ще се грижи за теб и т.н.-2. той да има чувства, но да е прекалено горд, за да направи първата крачка, особено, ако според него-ти си виновна- ще си чака извинението. Има шанс да се съберете-просто поговорете. Успех
    I know I should stop believing ... !

Ти сама не искаш да го забравиш, ето защо и не можеш. Наложи си да не мислиш за него, концентрирай вниманието си върху нещо друго, намери си хоби. Не може цял живот да живееш със спомена за него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мерси много на всички В крайна сметка .. реших или да му се обадя или да му пиша смс .. но не знам какво точно да му кажа...

Мерси много на всички В крайна сметка .. реших или да му се обадя или да му пиша смс .. но не знам какво точно да му кажа...
    ами аз ако бях на твое място бих го попитала дали иска да се видим някъде на по кафе или нещо такова..да си поговорите малко и такам.успех дано има подобрение
    Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...

Еми какво да ви кажа .. писах му смс .. той се направи на интересен .. сега преди малко ме отблокира в скайп ... писахме си .. и сякаш всичко беше както преди .. изпращаше ми целувки .,.. каза ми "писанке" както преди .. не знам вече какво да си мисля ...

Някой слуша много Алисия ..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Цитирай Първоначално написано от JahSoldier
    Някой слуша много Алисия ..
    Баш много не , ама тая песен ...

И сега в какво положение сте?

Цитирай Първоначално написано от cherry_baby
    И сега в какво положение сте?
    Сега ли .. не знам .. той каза , че става и по - късно пак щял да ми пише .. като ставаше ми каза едно нещо , което .. не знам .. каза ми : "айде довечера ще си пишеме до късно, защото имам много неща да ти казвам" и аз викам "не мога , утре трябва да ставам рано" и той : "Няма проблем, щом е за тебе, аз ще те събудя бе сладур , не се притеснявай" ....

Град
    РЮАР
    Не ти липсва той!
    ..
    друго ти липсва. Very Happy

Град
    Дълбините на канала :D
    Изчакай да се появи някой,който ще заеме местото му

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    милуууу ако искаш пак ще се съберем
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Мила мисля ,че трябва да го намериш и да си изясните всичко , и да ти стане ясна причината за раздялата и всичко .. , защо не ти е отговорил и така .. докато не го направиш това .. чувствата няма да изчезнат ... кажи му всичко което чувстваш и всичко което имаш да му казваш ... питай го дали иска да ти каже нещо изслушай го ако иска да се саберете са сабирате .. ако ти каже " Всичко което съм искал да ти кажа .. съм ти го казал " ти се обръщаш и си тръгваш с високо вдигната глава ... това е решението .. успех

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    О наистина ли милуууу Йеййййй

По темата : От два дена си пишем в скайп .. разбрах, че се е променил адски много . Изкарва мене виновна за всичко, връща към стари работи , как заради мене бил скъсал с предната си приятелка, с която ходеше преди да тръгнем. Аз се опитвам да проведа нормален разговор с него , но единственото което получавам са нечленоразделни отговори. Само търси повод да се заяде. И мисля , че това този път наистина беше края ...

Знаеш ли един много скъп за мен човек ми казваше нещо 'Няма не мога- има не искам'...нз може и да ти звучи тъпо но е така,много добре те рабирам и знам какво ти е...в момента и аз съм в подобна ситуация и аз самата нз как да си помогна за това нз какво да ти кажа,може би просто трябва да бъдеш силна и да продължиш напред...
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    О наистина ли милуууу Йеййййй

По темата : От два дена си пишем в скайп .. разбрах, че се е променил адски много . Изкарва мене виновна за всичко, връща към стари работи , как заради мене бил скъсал с предната си приятелка, с която ходеше преди да тръгнем. Аз се опитвам да проведа нормален разговор с него , но единственото което получавам са нечленоразделни отговори. Само търси повод да се заяде. И мисля , че това този път наистина беше края ...
    Знаеш ли...бягай от този човек.Хората с времето се променят кои към добро кои към лошо...Бившият ми приятел беше такъв в смисъл всичко което аз кажех се изопачаваше и обръщаше на 180 градуса.Мислех и за 2 шанс но с такъв човек няма смиъл.Просто се замисли какво би могъл да ти даде той и каква връзка щяхте да имате.Сам каза той се е променил.Промени се и ти за твое добре като нека промяната ти започне с това лека полека да го изтръгнеш от онова специално място за да може друг по добър да го заеме!Живота е напред!Не го забравяй!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Тези неща не минават току така... Но с времето нещата ще се оправят. Нали знаеш, времето лекува.
    Запази си хубавите спомени, а него сложи в графа "Минало" в главата си, и не се обръщай назад.
    Успех слънчице .
    И аз съм на това мнение !

"Никога не се връщай при бивш."

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си