Повярвай ми времето лекува.Но тук не става въпрос за това а става въпрос какво да правиш в твоя случей.Мнението ми е че щом държиш на някого толкова много направи всичко възможно за да проведете поне един разговор.Да му обясниш как се чувстваш, да признаеш грешката си и т.н.Знаеш че една връзка се гради както на доверие така и на взаймни компромиси но се замисли че и живота си тече и че не можеш цял живот да го чакаш него.От тук научавам че си още ученичка,замисли се след като излезеш от училището какво те очаква.Никой не е казал че ще се омъжваш за него но в крайна сметка любовта може да те очаква на следващия ъгъл.Пробвай да поговорите ако не стане просто продължи напред.ЗНАМ че не е лесно, ЗНАМ че е трудно защото малко или много другите с който си се опитвала да го замениш не са като него.Подсъзнателно неговото АЗ си го издигнала на пиедестал и срявняваш всеки един малко или много с него.Но както знаем всеки си има и положителни и отрицателни черти.Прецени самичка кое е най - добре за теб и давай смело напред.Успех и не се отчайвай.Повярвай времето наистина лекува.От личен опит го казвам.Ако искаш можеп и ЛС да драснеш няма проблеми!