Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Някой се е вкарал яко във филма
Година и няколко месеца ще сте заедно, а ще се разделите за дреболия? Той ще те блокира по скайп, няма да ти отговори на смс и край? Всичко свършва? Е ти уста нямаш ли да идеш при него-на даскало, у тях...където и да е? Видяла го на даскало от далеко, пък не отишла при него...Ти си много зле Спри ги малко тея филми, тея терзания, тея глупости...ще кажеш, че е умрял.
За МЕН беше дреболия, за него може и да не е било . ; ) Уста си имам доколкото знам . Въпроса е там , че той ако искаше да ми каже нещо щеше да го направи ; ) А както вече казах не отидох , защото не събрах достатъчно смелост и не знаех какво точно да му кажа ...
Ако със сегашния ми приятел(ходим година и седмица) се разделим, света ще обърна, за да разбера точно защо се е разсърдил, ще направя всичко-от ходене до у тях до говорене с майка му, и ако това не оправи нещата между нас поне ще искам обяснение и определено ще продължа да го търся от време на време. Фактът, че сте били заедно толкова време трябва да значи, че можеш да му кажеш всичко. Човек няма смелост да каже нещо на някого, когото чувства малко или много чужд. Това при теб не трябва да го има и според мен се лигавиш и преиграваш много повече от колкото трябва. Разбирам да си го търсила, преследвала само и само да разбереш каква е тая дреболия за теб, а за него защо се е оказало толкова голямо нещо...тя ми седи и се оплаква по форумите, и то по такъв начин, че ще кажеш йс е случило най-голямото нещастие. Всичко е зависело от теб. Това, че не си го разбрала, може би заета да плачеш пред приятелки си е лично твой проблем.
Виж сега .. щом аз съм направила така, значи съм преценила , че така е най-добре. ; ) Не се оплаквам на никого, просто исках да споделя и ако съм сгрешила с нещо, тогава моля за извинение. Но не виждам нищо нередно в това да споделя. Нали точно за това сме тука - някой да споделя , друг да дава съвети и да помага кой с каквото може. Аз знам , че всичко зависеше от мен, но аз направих каквото можах. ; ) Опитах да говоря с него още онази вечер, когато стана всичко, но единствения отговор , който получих беше : Няма значение.
Ако някой тука има някаква идея ... какво още да направя .. ще съм му адски благодарна ...
Аз пък разбрах, че питаш какво още да направиш(въпреки че не си направила почти нищо). Явно вината е не само у теб, а и у него, защото не може да приключи толкова дълга връзка с едно "няма значение". Явно въобще онзи спор, който сте водили за дреболия не е било истинската причина да скъсате. Явно си го дразнела с нещо, в следствие на което той е спрял да те обича и е бил длъжен да ти го каже. Значи е мухльо.