- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос за вечерния час
Аз съм на 16 години а сестра ми има навършени 18 с нея мога ли да хода на нощни заведения ?
аз като бях на 16 не искаха да ме пускат дори и със сестра..
По закон ти трябва пълнолетен кръвен роднина за придружител, сестра ти е такава демек може, да![]()
Не на всякъде може.
Попринцип може, ама някъде в някое заведение може да ти се заядат и да не те пуснат въпреки, че сестра ти е с теб.![]()
Да, ама братовчедите, лелите, чичовците, вуйните, кръстниците не ги броят.Първоначално написано от 24white24
![]()
значи мога да си хода спокойно с нея![]()
![]()
По новините в едно интервю при вечерна проверка в заведение стана ясно, че придружител може да ти е всеки пълнолетен![]()
да,даже гледах по БТВ,че в една дискотека Dj-еят бил придружител на всички лапетииПървоначално написано от bulgarche
![]()
Само във някои не е верно ина4е.. ! На морето не ме пуснаха и с придружителисмисъл бяха по големи фр !
Ти между роднина и кръвен роднина май не правиш разликаПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
при нас е така-онзи ден ми разправяха как не пуснали в еди-коя си дискотека една група мои приятели,защото 2 от момичетата били на по 17, нищо че останалите били на 19 и нагореПървоначално написано от cherinka
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...